CABRIO MORAVA - 7.-9.září 2012
Jo jo, vozím Slezáčku! 
Jen ten windschott nějak nemůžu sehnat..., ten kořen co mě to ladí v DE je nějakej nespolehlivej, nebo je na dovolené. Ale i tak je to šupa! A musím zaklepat, žádné ouška z toho nebolí!!!
No, hlavně já jedu pohoda klídek kochačka 80 - 90 km/h.
Jo a Slezáčku - pan "Remus" co ho mám vzadu, spolu s komplet nerezem nááááááádherně bublá, vůbec mě při pohodové jízdě neruší, ale když mu otevřu - tak ve vyšších otáčkách je zvuk božííííííí, však počkej až ho uslyšíš - ještě se mi omluvíš za ty Tatranské kecy...
Jinak se nám to pomalu blíží, kámoš mi ladí nějakou luxus nálepku, tak jak to bude, hned ji sem šupnu!

Jen ten windschott nějak nemůžu sehnat..., ten kořen co mě to ladí v DE je nějakej nespolehlivej, nebo je na dovolené. Ale i tak je to šupa! A musím zaklepat, žádné ouška z toho nebolí!!!

Jo a Slezáčku - pan "Remus" co ho mám vzadu, spolu s komplet nerezem nááááááádherně bublá, vůbec mě při pohodové jízdě neruší, ale když mu otevřu - tak ve vyšších otáčkách je zvuk božííííííí, však počkej až ho uslyšíš - ještě se mi omluvíš za ty Tatranské kecy...

Jinak se nám to pomalu blíží, kámoš mi ladí nějakou luxus nálepku, tak jak to bude, hned ji sem šupnu!
e39 520i White Lim
e30 325i White Cabrio M Technik I.
e30 325i Delphine Sedan M Technik I.
e30 320i White Coupe M Technik I.
No dyť to sleduju na bay.de 
Ale nemám účet a i kdybych nakrásno měl, tak to ti šu*ini něměcký neposílaj do ČR. Ten borec tam má rodinu a umí to pořešit, ale nějak to trvá...
Jinak jestli pojede ta M3, tak zůstávám doma - nebo jedu opět tricatdevinou...
Ne, ale měli by sme to začít nějak korigovat - kamošce naznačím, že bohužel nemůže jet. Už se to začíná nějak zvrhávat. Přeci jen - je tam jen 22 lůžek!

Ale nemám účet a i kdybych nakrásno měl, tak to ti šu*ini něměcký neposílaj do ČR. Ten borec tam má rodinu a umí to pořešit, ale nějak to trvá...
Jinak jestli pojede ta M3, tak zůstávám doma - nebo jedu opět tricatdevinou...
Ne, ale měli by sme to začít nějak korigovat - kamošce naznačím, že bohužel nemůže jet. Už se to začíná nějak zvrhávat. Přeci jen - je tam jen 22 lůžek!
e39 520i White Lim
Taky si to říkám, ale... znáš to, přijedou všichni a ještě dalších x bude chtít jet takySlezo píše:Podla mna nepojdu zase niektori zahlaseni

Myslím, že když nás tam bude tak těch 20 - 22 bude to super jízda a vesnice Rusava bude koukat jako bulhar do mlátičky...

e39 520i White Lim
troubowett píše:A Hulič s Bobbešem nám nemusí nic dokazovat, stejně sou 4% a jen kvůli "póze" tam nemusí žádnou koc tahat...
Stejně jim dvěma to v cábru sluší moc! :-*

http://www.cardiagova.cz
[b][url=http://www.bimmer-tech.cz]htt ... er-tech.cz[/b]
FB: Róbert CabrioLetec Dunička
E30 328iC - dráždidlo debilů
E65 745i
E39 525iA
[b][url=http://www.bimmer-tech.cz]htt ... er-tech.cz[/b]
FB: Róbert CabrioLetec Dunička
E30 328iC - dráždidlo debilů
E65 745i
E39 525iA
A to si chce na srazu udělat ostudu...?
Nebo je jeho polovička smířena s tím jak holduje lihovinám?
Já každopádně jedu sám a zaberu si ten nejlepší flek na spinkání! A když Bobby a Hulda vemou kocóry, tak zabírám pro nás 5ti lůžkáč - ať se mám aspoň na co koukat!!!

Nebo je jeho polovička smířena s tím jak holduje lihovinám?

Já každopádně jedu sám a zaberu si ten nejlepší flek na spinkání! A když Bobby a Hulda vemou kocóry, tak zabírám pro nás 5ti lůžkáč - ať se mám aspoň na co koukat!!!

e39 520i White Lim