NEJVĚTŠÍ SRAZ KLUBU E30 NA MORAVĚ - BMWCULT - 2008!!!!!!!!!
Tak pohni mladej já už včera tu moji vrtuli zkusmo nakopl,chytl na poprvé a vrní jak kocour,jen budu muset vymyslet jak do něj napakuju rodinu s kočárem,hlubokymGangsta píše:Jen at to vyjde. Opravuju auto tak, abych to stihnul. Chci opravdu prijet, tak doufejme...Paja píše:jjo jen tak dál já doufám že nám vyjde to sponzorství ale i kdyby ne tak sraz bude. bude to pecka mega akce. a už se nemůžu dočkat.

ty nakonec přijedeš a necháš malou uvítat od nás žejoDVORIS píše:Tak pohni mladej já už včera tu moji vrtuli zkusmo nakopl,chytl na poprvé a vrní jak kocour,jen budu muset vymyslet jak do něj napakuju rodinu s kočárem,hlubokymGangsta píše:Jen at to vyjde. Opravuju auto tak, abych to stihnul. Chci opravdu prijet, tak doufejme...Paja píše:jjo jen tak dál já doufám že nám vyjde to sponzorství ale i kdyby ne tak sraz bude. bude to pecka mega akce. a už se nemůžu dočkat.

No jinak bude tam stánek s věcma jako trička, halenky, různé bmw klíčenky atd. taky pár věcí z mojeho webu ale čekáme na zboží tak snad dorazí. no a ještě by tam měl být stánek auto-fren a firma Incar která se zabývá ozvučením vozů atd.
Na večer je nachystaná projekce a možná i menší překvapení.
Spanilá jízda se týká samozřejmě jen BMW ale kdo přijede jiným vozem nebude odmítnut.
Všichni dostanou u vchodu náramky na ruku a nálepku na auto a ještě pořadové číslo.
Všichni budou moct ven a zase zpět ale nikdo se nesmí pohybovat za vyznačeným pozemkem - za červenobílou páskou!!!
Jinak poháry a diplomy jsou už na cestě takže všechny kategorie budou mít poháry.
Na večer je nachystaná projekce a možná i menší překvapení.
Spanilá jízda se týká samozřejmě jen BMW ale kdo přijede jiným vozem nebude odmítnut.
Všichni dostanou u vchodu náramky na ruku a nálepku na auto a ještě pořadové číslo.
Všichni budou moct ven a zase zpět ale nikdo se nesmí pohybovat za vyznačeným pozemkem - za červenobílou páskou!!!
Jinak poháry a diplomy jsou už na cestě takže všechny kategorie budou mít poháry.
No nevím jedině že by Paja domluvil na večer pro děti večerníček,třeba O nezbedné E30Malutky píše:ty nakonec přijedeš a necháš malou uvítat od nás žejoDVORIS píše:Tak pohni mladej já už včera tu moji vrtuli zkusmo nakopl,chytl na poprvé a vrní jak kocour,jen budu muset vymyslet jak do něj napakuju rodinu s kočárem,hlubokymGangsta píše: Jen at to vyjde. Opravuju auto tak, abych to stihnul. Chci opravdu prijet, tak doufejme...

Jajíc:Nemusíš mít strach že tam budeš nejslabší

Paja:vem mi okenu až mi zas přiožralý Rostík počmáře celý čelní sklo v záchvatu amoku fixou

za tu hlasku ti to sklo pocmaru cele si jich koupim 6 a hezky ti ho zatonujuDVORIS píše:No nevím jedině že by Paja domluvil na večer pro děti večerníček,třeba O nezbedné E30Malutky píše:ty nakonec přijedeš a necháš malou uvítat od nás žejoDVORIS píše: Tak pohni mladej já už včera tu moji vrtuli zkusmo nakopl,chytl na poprvé a vrní jak kocour,jen budu muset vymyslet jak do něj napakuju rodinu s kočárem,hlubokym![]()
![]()
Jajíc:Nemusíš mít strach že tam budeš nejslabší![]()
Paja:vem mi okenu až mi zas přiožralý Rostík počmáře celý čelní sklo v záchvatu amoku fixou![]()
![]()

Ex316, 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA touring,740i 6kvalt manual na 20''BBS, 328i cabrio,740iA
Toš to su zvědavé estli se Rosťo budeš potáceť nebo néjajic píše:tak to asi vejde do dějin,jako hláška rokuRostik píše: za tu hlasku ti to sklo pocmaru cele si jich koupim 6 a hezky ti ho zatonujujinak pozor uz nepiju
![]()
![]()
![]()
(a tím nemyslím čmárání fixou)

Ale radši ne,si toho nevšimneš a dočmářeš mi ksicht