víš co, právě jsi byl jemnován jako hlavní osoba u vejzdu co bude zapisovat auta. ono tě to po hodině přejde.marty87 píše:Jistě pane prezidenteLukas-e21 píše:to nikoho nezajima....ALA E30 píše: Kdo nebude vědět svou RZ a VIN zpaměti bude platit o 200víc.Asi.
ale zapamatovat si jedno číslo neni těžký a urychlý to odbavení.
BIG BMW 2010 - 6. - 8. 8.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Mě nikdy nešlo o funkce, proto se ji vzdávámLukas-e21 píše:víš co, právě jsi byl jemnován jako hlavní osoba u vejzdu co bude zapisovat auta. ono tě to po hodině přejde.marty87 píše:Jistě pane prezidenteLukas-e21 píše: to nikoho nezajima....
ale zapamatovat si jedno číslo neni těžký a urychlý to odbavení.

Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla
Jen pro zajímavost, existuje něco jako "černá listina" lidí u vstupu, který tam za prohřešky z minulejch BIGů nebudou puštěný?
Konkrétně mě třeba napadla situace z loňskýho BIGu jak tam nějaký 2 jezdili po ranveji a kvůli nim nepřistálo letadlo.. jak vůbec tahle situace nakonec dopadla? Byl z toho nějakej postih?
Konkrétně mě třeba napadla situace z loňskýho BIGu jak tam nějaký 2 jezdili po ranveji a kvůli nim nepřistálo letadlo.. jak vůbec tahle situace nakonec dopadla? Byl z toho nějakej postih?
e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
no tak rofl to museli bejt dost dobri dementiAlbert píše:Jen pro zajímavost, existuje něco jako "černá listina" lidí u vstupu, který tam za prohřešky z minulejch BIGů nebudou puštěný?

http://www.cardiagova.cz
[b][url=http://www.bimmer-tech.cz]htt ... er-tech.cz[/b]
FB: Róbert CabrioLetec Dunička
E30 328iC - dráždidlo debilů
E65 745i
E39 525iA
[b][url=http://www.bimmer-tech.cz]htt ... er-tech.cz[/b]
FB: Róbert CabrioLetec Dunička
E30 328iC - dráždidlo debilů
E65 745i
E39 525iA
Re: dotaz
Trika:fandy píše:jen se chci zeptat,kde ty trika budou ke koupi a asi cena.muze tu nekdo hodit fotku?diky
Letos budou v zelené barvě. Pánská v lahvově zelené, dámská v zelené kiwi. Triko bude decentní, pouze s BIGBMW znáčkem na levém poprsí (žádné nápisy přes celá záda)
pánské 160gr. vel. L - XXL
dámské elast. 240gr. vel M - L
Celkem bude k dispozici 150 kusů
Cena 150Kč / kus
Budou k dispozici pravděpodobně u podia (kamionu) ... ještě upřesním

320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring

to to letí...máš recht, loni bylo kvuli tomu zábradlí jak v zoo.Pepper píše:Tihle týpci tam nebudou, o to jsem se postaralgeorgij.d píše:stejně jako ti, co tam podpalovaly dráhu![]()
A ta story jak nepřistálo letadlo byla předloni, ne loni ...
Re: dotaz
dal bych to k vjezdu, hodně lidí je chce koupit už při příjezdu, nekdo u registrace se toho určitě ujme....Pepper píše:Trika:fandy píše:jen se chci zeptat,kde ty trika budou ke koupi a asi cena.muze tu nekdo hodit fotku?diky
Letos budou v zelené barvě. Pánská v lahvově zelené, dámská v zelené kiwi. Triko bude decentní, pouze s BIGBMW znáčkem na levém poprsí (žádné nápisy přes celá záda)
pánské 160gr. vel. L - XXL
dámské elast. 240gr. vel M - L
Celkem bude k dispozici 150 kusů
Cena 150Kč / kus
Budou k dispozici pravděpodobně u podia (kamionu) ... ještě upřesním