BMWCULT 2009 25-26.7 Dolní benešov u Opavy
A je tu nekdo, kdo by byl ochoten odtaxikovat cloveka (Spk-Cult), kteremu jedno auto necekane umrelo na motoru
a druhe nebude jeste hotove
? Je mi blby sourat se na BMW sraz fackem...
MatISO: Pokud me nekdo i s nema vezme ze Spk, tak je muzu z Prahy vzit...

MatISO: Pokud me nekdo i s nema vezme ze Spk, tak je muzu z Prahy vzit...
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
ježiš jsem magor 39 a ne 93 poháru - 39 je správně hihi.
PS: dnes jsme se rozhodl že udělám ještě soutěž o nejlepší AUDIO - bude posuzováno 50% kvalita provedení a 50% bude kvantita!_!!
Takže kdo se bude chtít předvést bude k tomu prostor.
Dnes jsme mluvil s DJ´s takže bude tam 6Kw muziky a to nonstop od sobotního rána a 10 - 12DJ´s tak bude na co se těšit.
PS: dnes jsme se rozhodl že udělám ještě soutěž o nejlepší AUDIO - bude posuzováno 50% kvalita provedení a 50% bude kvantita!_!!
Dnes jsme mluvil s DJ´s takže bude tam 6Kw muziky a to nonstop od sobotního rána a 10 - 12DJ´s tak bude na co se těšit.
GG

Tak jo, tak teda hlásim dvě isa Olomouc represent..

Zž se těšíme...

3M3 Team Olomouc
Bohyn the dumbass, Česnek the crazyass & Denda the niceass
http://www.youtube.com/user/smokenmon
318isf 318is 316i **isF-18 in progress**
Bohyn the dumbass, Česnek the crazyass & Denda the niceass
http://www.youtube.com/user/smokenmon
318isf 318is 316i **isF-18 in progress**
To abych si půjčil od Oty Rákosníka klapky na uši aby mě nebolela hlavaPaja píše:ježiš jsem magor 39 a ne 93 poháru - 39 je správně hihi.

Doporučuji všem aby se zaregistrovali je to pro nás mnohem lepší z organizačních důvodů!!
PS ještě sháním toto na svoje kabrio tak kdyby jste něco měli tak se tam můžeme domluvit
Ahoj koupím tyto díly na e36 325 kabrio
přední výztuhu nad světlama - je to takový železný bazmek z levého blatníku do pravého jsou v něm namontované světla - jen v super stavu!
plíšky do sedačky které drží ty bovdeny s lankama aby se daly sklápět - dva mi chybí!
do střechy kabria takové špičaté želízka aby si střecha dosedla vždy na svoje místo.
dorazy zadní kapoty aby se neotevírala moc ke střeše prý je to takový plast v tom pantu.
komplet plasty pod motor nemám tam nic
mřížku do M3 předního nárazníku spolu s vedením chlazení brzd
zapík origo
a vyměním nové bílé blinkry za ty tmavé!
papírový dekl nad nohy spolujezdce
PS ještě sháním toto na svoje kabrio tak kdyby jste něco měli tak se tam můžeme domluvit
Ahoj koupím tyto díly na e36 325 kabrio
přední výztuhu nad světlama - je to takový železný bazmek z levého blatníku do pravého jsou v něm namontované světla - jen v super stavu!
plíšky do sedačky které drží ty bovdeny s lankama aby se daly sklápět - dva mi chybí!
do střechy kabria takové špičaté želízka aby si střecha dosedla vždy na svoje místo.
dorazy zadní kapoty aby se neotevírala moc ke střeše prý je to takový plast v tom pantu.
komplet plasty pod motor nemám tam nic
mřížku do M3 předního nárazníku spolu s vedením chlazení brzd
zapík origo
a vyměním nové bílé blinkry za ty tmavé!
papírový dekl nad nohy spolujezdce
velka prosba
Byl by nekdo tak hodnej a odvezl z Prahy na Kult 4 obuty kola???
hele sraz je pro všechny ale na plac pustím jenom bmw. je tam ale další parkoviště přímo asfaltové a tam budou ostatní značky.
sprinty jiných vozů než bmw budou až v neděli ráno.
Ještě chci tímto poděkovat dalšímu sponzorovi firmě http://www.gameshop.cz/
sprinty jiných vozů než bmw budou až v neděli ráno.
Ještě chci tímto poděkovat dalšímu sponzorovi firmě http://www.gameshop.cz/
ja už radši hrát nebuduPaja píše:Tak lidičky trochu mě děsí to počasí ale nic se nebude odvolávat a sraz bude tak jak má být - M40tubro vám pak všem ukáže jak se hraje fotbal na voděsnad už se mu ruka zahojila.
![]()

EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
Mě se to ňák komplikuje potřebuji stihnout do konce týdne vyměnit spojku a přeleštit všechny 4 kola, byl jsem pred chvily na vylete, a ňak se polni cesta změnila v kamenitou bahňačku, kterou už jsem musel projet bo by me jinak tahal traktor
takže mam zeškrábané všechny 4 kola...

Ex316, 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA touring,740i 6kvalt manual na 20''BBS, 328i cabrio,740iA
To máš co dělat. Máš týden. Musíš máknoutRostik píše:Mě se to ňák komplikuje potřebuji stihnout do konce týdne vyměnit spojku a přeleštit všechny 4 kola, byl jsem pred chvily na vylete, a ňak se polni cesta změnila v kamenitou bahňačku, kterou už jsem musel projet bo by me jinak tahal traktortakže mam zeškrábané všechny 4 kola...

Jsem zvědav na Tvoje kola v reálu.