BIG BMW 2008
osobně bych se přikláněl k variantě rozdělit to na skupiny, jako kabrio, kupé, kombi, sedan a nechat hlasovat lidi jak píše výše Jirka ...
Jinak jak to bylo loni bylo fajn, akorát na srazu pořádaným členy e3O klubu aby vyhrála naprosto nová naleštěná kára mi přijde poněkud divný ... pochopil bych to na srazu pořádaným bmwklubem ... ale je mi to ve svý podstatě jedno ... já tam jedu si hlavně pokecat, ztrestat nějakou tu flašku Rumu a užít si společnosti skvělý bmw komunity
Jinak jak to bylo loni bylo fajn, akorát na srazu pořádaným členy e3O klubu aby vyhrála naprosto nová naleštěná kára mi přijde poněkud divný ... pochopil bych to na srazu pořádaným bmwklubem ... ale je mi to ve svý podstatě jedno ... já tam jedu si hlavně pokecat, ztrestat nějakou tu flašku Rumu a užít si společnosti skvělý bmw komunity

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
Já bych to viděl asi takhle: vyhlásit 4 kategorie
1. 3er
2. 5er
3. 7er
4. ostatní
princip samotnýho hlasování bude ale asi složitější
budto udělat porotu z lidí, které si zvolíme předem - třeba 10 lidí
nebo hlasovací lístky pro každého u vstupu... to ale bude dost složitý (přeci jen tam je hodně lidí)
Nakonec bych věnoval této soutěži více času a majitelé nejlepších zvolených aut by dostali možnost nám pohovořit o svých miláčcích do mikrofonu.
Ale tato varianta je jen moje vize, uděláme to podle vašeho přání
1. 3er
2. 5er
3. 7er
4. ostatní
princip samotnýho hlasování bude ale asi složitější

budto udělat porotu z lidí, které si zvolíme předem - třeba 10 lidí
nebo hlasovací lístky pro každého u vstupu... to ale bude dost složitý (přeci jen tam je hodně lidí)
Nakonec bych věnoval této soutěži více času a majitelé nejlepších zvolených aut by dostali možnost nám pohovořit o svých miláčcích do mikrofonu.
Ale tato varianta je jen moje vize, uděláme to podle vašeho přání

320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring

To Pepper: těch pár vyvolených např. 10 mě taky napadlo ... to by mohlo být nejlepší a možnost k auto něco říct by bylo taky super !!! Jenom bych se bál aby nakonec nebyla tato soutěž na celou sobotu, protože pár jedinců by mohlo o svých autech mluvit třeba 3 hodiny v kuse 

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
a co to rozdelit do kategorii
-original look
-tuning
-veteran
eventuelne pak podkategorie dle rady (1/3/5...) nebo provedeni (kabro, kombajn...)
-original look
-tuning
-veteran
eventuelne pak podkategorie dle rady (1/3/5...) nebo provedeni (kabro, kombajn...)
souhlas...George_D píše:Jednoduše bych nechal hlasovat lidi. U vstupu dat papir s kategoriema a s prazdnyma kolonkama kam by se napsalo čislo voleného auta, nějakej šibeniční termín, do kdy se smí hlasovat a odevzdat, pak to posčítat a vyhlásit.
acid23
- [CZ]Airwolf[OC]
U vetsiny nasich original look == veteranacid23 píše:a co to rozdelit do kategorii
-original look
-tuning
-veteran

tuning == tuzing

To bych radeji nechal rady a provedeni...

Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno

- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
- [CZ]Airwolf[OC]
rozdat lístky u vjezdu jak navrhl Jirka bude asi nejlepší řešení...jinak souhlasím s dělením na 3er,5er,7er a rest of BMW...jinak by se to mohlo zvrhnout v kategorie E30 s M-Technikem, E30 bez M-Techniku apod a s pohárkem bude odjíždět pulka účastníků a vyhlašovat se budou do středy...do toho ještě vyhlašování sprintů a RZ..a navíc ještě spanilka, tak abysme se k ní vůbec dostali...myslím, že to bude slušně nabitý 

Life is too short to drive ugly cars...
1990 318iS M42 LPG
ex 1987 325iC M20
1990 318iS M42 LPG
ex 1987 325iC M20
-
George_D píše:Jednoduše bych nechal hlasovat lidi. U vstupu dat papir s kategoriema a s prazdnyma kolonkama kam by se napsalo čislo voleného auta, nějakej šibeniční termín, do kdy se smí hlasovat a odevzdat, pak to posčítat a vyhlásit.
aby to nevryhráli všichni, když si každy napíše svoje auto

E28 520 stále v garáži
koupím motor 325E 95KW nabídky do sz díky
koupím motor 325E 95KW nabídky do sz díky