div se, když už od mala jsme slýchali, že zelená uklidňuje...a my jsme tak mladí a neklidní...GeorgosAc píše:hlavne ze vy Pepíci jste kování zase do zelenaFikux píše:Jojo na Moravě tam je alkoholikům dobře ... jsem se minul místem narození
Ty ses dal k jehovistům,nebo co?Tě nepoznávám.Dovezu ti mlíko od domácí kravky ať nejsi na suchuRostik píše:Me to přijde podle diskuse jako sraz alkoholiku, me se to nak nezda ze to bude o BMW takze se mnou moc nepocitejte jelikoz ja uz od silvestra nebyl ozraly (jednou), jestli chcete nakou protialkoholovou terapii muzu vam prijet poradit.![]()
Jj Fikux je můj člověk. Zelená teď frčí je to velmi uklidňující barva.GeorgosAc píše:hlavne ze vy Pepíci jste kování zase do zelenaFikux píše:Jojo na Moravě tam je alkoholikům dobře ... jsem se minul místem narození
a to si nevypadal že by si na tom byl tak špatně když si prchal domůRobCz píše:nez bude cult, tak vystrizlivy a i ty dve becky budou malo, ted po vikendu mu koluje hoodne chlastu v krvi,ze pane autobusak?ja behal do rana po frydku, nez jsem tu svini rozchodil
cestou domu jsme 2x zastavovali, byly vlny jak na oceanu,tak jsem to malem neustal
to je ten pruser u me, vsechno zacne ucinkovat az kdyz jsem v klidu a mam jit spat, pokud bych do rana hral fotbalek,tak to vybehamM40TURBO píše:a to si nevypadal že by si na tom byl tak špatně když si prchal domůRobCz píše:nez bude cult, tak vystrizlivy a i ty dve becky budou malo, ted po vikendu mu koluje hoodne chlastu v krvi,ze pane autobusak?ja behal do rana po frydku, nez jsem tu svini rozchodil
cestou domu jsme 2x zastavovali, byly vlny jak na oceanu,tak jsem to malem neustal
Takze ceny/pohary letos asi ne ze?Paja píše:no ta ranvey je ve špatném stavu jako loni a budou jen na souboj. Já osobně bych ji nejradši zrušil uplně ale kluci mě furt přemlouvali tak jsem zase řekl ano. - doporučuji nedávat auta až na zem