BIG BMW 2007
big-bmw-sraz-foto-video-t29963.htmlLukas-e21 píše:sou nekde v galerkach, nebo na e30.cz...................lyon píše:...se pochlubte s fotkama
E87 120dA & G07 4.0dx
Věk neřeš muj tatík má 55 a taky se těší jak malej fakan.Martyny píše:No nazdar,to mám co dělat. Svoje mimi mám před lakem, ale budu dělat tak abych se tam ukázal,těším se jak malej kluk a to mi táhne na třicet...Ale se svoji e30 a 171 HP tam dojedu i s kámošem, který má tentýž vůz.

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Nedělej...já myslim, že zase takovej hukot to nebudeEVERLAST píše:To jednou hrabnu a bude po gumeTweety píše:No tak ty na odpis...nebůůůůůď, chci vidět M5 v akciEVERLAST píše:hehe , kdyz nekde sezenu levne pneu tak jo , protoze mam zimaky ale ty chci prodat a pak jeste original letnaky ale ty jsou na odpis :-\uvidim treba nekde sezenu gumy

dve zadni gumy na M5 me vyjdou na 28tis a kdyz je spalim za 30 minut driftovani ,tak myslim ze to je zbytecna investice. Radsi za to koupim neco mlady na sebe.PÍŤÁK píše:Me docela fascinuje, ze clovek kterej ma tkovoudle M5 resi naky levny gumy. Kdyz mas na vopici musis mit i na banany ne?Jinak samozrejme nic ve zlem