Sosnova 16.4.2005-POZOR ZALOHA DO 12.2.2005!!!!
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
ma bejt 17-21 a prehanky...to mi prijde celkem idealni...
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

- Michal e34
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
nevim o co ti jde, nejjednodussi bude zavolat filipa a mas po problemu, co s kym sdiletLOPOLO píše:to znamena ze ne na parkovisti .... lze teda tu sumu sdilet? Kdyz se s nekym domluvim ze nebudu huntovat tu popelnici celej den tak je to koser, pravda?Blumen_071 píše:cena je za 1 auto na draze

jinak nevidim nic slozityho na tom "zaplatit a jezdit" to je neco jako "wash and go"

Hmm...takze nevis, ... jinak sem fakt rad ze nemivas problemy s placenim a mytim hlavy.Blumen_071 píše:nevim o co ti jde, nejjednodussi bude zavolat filipa a mas po problemu, co s kym sdiletLOPOLO píše:to znamena ze ne na parkovisti .... lze teda tu sumu sdilet? Kdyz se s nekym domluvim ze nebudu huntovat tu popelnici celej den tak je to koser, pravda?Blumen_071 píše:cena je za 1 auto na draze
![]()
jinak nevidim nic slozityho na tom "zaplatit a jezdit" to je neco jako "wash and go"![]()
![]()

Ještě u mě bude na 99% ráno čekat montáž podložek, když byli připomínky, že ty kola jsou moc zapuštěný v podbězíchLukas-e21 píše:no tak Fikuxi, tak si přivstaneš a oni takyFikux píše:Jelikož budu dělat taxikáře, tak to na 8 na tu pumpu nestíhám ... takže když tak na mě nečekejteLukas-e21 píše:Takže sraz v 8:00 u OMV???

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
to zvládneš na sosně....až budeš zpatky vracet kola........nebo ses rozhodl zahořet s tim co maš nazuto??Fikux píše:Ještě u mě bude na 99% ráno čekat montáž podložek, když byli připomínky, že ty kola jsou moc zapuštěný v podbězíchLukas-e21 píše:no tak Fikuxi, tak si přivstaneš a oni takyFikux píše: Jelikož budu dělat taxikáře, tak to na 8 na tu pumpu nestíhám ... takže když tak na mě nečekejte

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
Klidně ... vzadu stejně bude jiný pneu ... tyhle jsou napůl mrtvý a špatný rozměrLukas-e21 píše:to zvládneš na sosně....až budeš zpatky vracet kola........nebo ses rozhodl zahořet s tim co maš nazuto??Fikux píše:Ještě u mě bude na 99% ráno čekat montáž podložek, když byli připomínky, že ty kola jsou moc zapuštěný v podbězíchLukas-e21 píše: no tak Fikuxi, tak si přivstaneš a oni taky
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"