BIG BMW 2009 14. - 16. 8. - VÝSLEDKY str. 25 a 26
oproti minulému roku nám zvýšili dvojnásobně pronájem letiště a musíme zaplatit kompletní oplocení runwaye a našeho prostoru + všechny věci co psala Míša a mnohé další
pokud by sraz měl být jen o tom že přijede třeba 100 aut spolehlivých lidí a sprinty si odměříme na stopkách, bude cena jiná - nic nebrání nikomu takovou akci uspořádat a já budu jen rád, když bezstarostně přijedu na sraz a zajezdim si - z BIGu osobně mam tak maximálně fotky, videa a spoustu starostí, jinej prožitek nestíham
pokud by sraz měl být jen o tom že přijede třeba 100 aut spolehlivých lidí a sprinty si odměříme na stopkách, bude cena jiná - nic nebrání nikomu takovou akci uspořádat a já budu jen rád, když bezstarostně přijedu na sraz a zajezdim si - z BIGu osobně mam tak maximálně fotky, videa a spoustu starostí, jinej prožitek nestíham
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
No MíšoMisa píše:....páč některý kokoty...

Je pravdou, že po roce 2007, kdy se řešil zákaz jet na runway přes 11 stránek, jsem nečekal, že v roce 2008 tam zase nějaký troubove vjedou. Myslím že můžeme bejt rádi, že nám to vůbec pronajmou. Tudíž za tyhle prachy se může děkovat jen a jen právě těm troubům

- MarfyE34
Tweety píše:No MíšoMisa píše:....páč některý kokoty...![]()
Je pravdou, že po roce 2007, kdy se řešil zákaz jet na runway přes 11 stránek, jsem nečekal, že v roce 2008 tam zase nějaký troubove vjedou. Myslím že můžeme bejt rádi, že nám to vůbec pronajmou. Tudíž za tyhle prachy se může děkovat jen a jen právě těm troubům
Jo to je fakt, majitel letiště musel bejt asi pěkně nasranej!!! Jo hold některá pravidla uměj dodržovat jen opravdu inteligentní lidi

majitel ani ne, ale správce.....MarfyE34 píše:Tweety píše:No MíšoMisa píše:....páč některý kokoty...![]()
Jo to je fakt, majitel letiště musel bejt asi pěkně nasranej!!! Jo hold některá pravidla uměj dodržovat jen opravdu inteligentní lidi
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Bezpečnost
No jelikož jsem byl sám několikrát svědkem ježdění po zakázané ranveji, tak navrhuji aby se poblíž ní usídlil někdo s ultrazoomovým foťákem a horkou linkou na DCho, viníky nafotit, dohnat a bez nároku na cokoliv vyhodit z areálu. Pokud by někdo tvrdil že auto neřídil, nezájem, za vůz odpovídá majitel. Protože jak vidno, tak po dobrém to bohužel nejde.
Re: Bezpečnost
Dohnat a zlinčovat, nic jinýho nepomůže.Petr_M. píše:No jelikož jsem byl sám několikrát svědkem ježdění po zakázané ranveji, tak navrhuji aby se poblíž ní usídlil někdo s ultrazoomovým foťákem a horkou linkou na DCho, viníky nafotit, dohnat a bez nároku na cokoliv vyhodit z areálu. Pokud by někdo tvrdil že auto neřídil, nezájem, za vůz odpovídá majitel. Protože jak vidno, tak po dobrém to bohužel nejde.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
-
- Kontaktovat uživatele:
- andilek
- Kontaktovat uživatele:
no nevim, konecne mam zadohraba a v dilne na stojanu poradnej motorDC píše:do tý doby budeš mít ještě tři jiný auta jak tě znam

MAZDA - RX-7 FC- V8
MAZDA 323GTX AWD
TEL:603 966 950

MAZDA 323GTX AWD
TEL:603 966 950

Re: Bezpečnost
No ja vim, ze na jedny akci to vyresili dokonale, vzali sebou paintbalovou pusku, a ten kdo jel kam nemel, tak schytal mrdu do auta, a byl jasne oznacenej..Petr_M. píše:No jelikož jsem byl sám několikrát svědkem ježdění po zakázané ranveji, tak navrhuji aby se poblíž ní usídlil někdo s ultrazoomovým foťákem a horkou linkou na DCho, viníky nafotit, dohnat a bez nároku na cokoliv vyhodit z areálu. Pokud by někdo tvrdil že auto neřídil, nezájem, za vůz odpovídá majitel. Protože jak vidno, tak po dobrém to bohužel nejde.