BIG BMW - podekovani organizatorum

Info o všemožných akcích a srazech - hlavně BMW
Odpovědět
Zabielski Marek

Příspěvek od Zabielski Marek » 20. 08. 2007 21:08

Supr akce,byl jsem poprvé a další si určitě nenechám ujít.Samozřejmě obrovský dík organizátorům,protože z vlastní zkušenosti vím,že to není žádná prdel.Zlodějům by měli upadnout ruce až u prdele,aby se nemohli ani vytřít.Spanilka se vyvedla až na vyjímky.Po cestě se minimálně 5x na 5minut zastavilo a čekalo.Takže si myslím,že asi ne všichni jsou dobří řidiči.(tím se nechci nikoho dotknout,ale všichni známe svoje dovednosti.)byl to pro mě opět novej zážitek.jak sprint tak i drift na vlastní oči.Chlapi moc dík a těším se na další akce

DVORIS

Příspěvek od DVORIS » 20. 08. 2007 21:22

Lukas-e21 píše:
Max-Max píše:jedna vec mne jeste napadla a bohuzel dost negativni: toi-toika nasrana az po vrch tak, ze cizi hovno lehce lize prdel zespoda je dle mne pruser...vim ze jsou drahe jak slak, ale u nas maji v zapujceni na x dnu dohodu o vymene kdyz se zaplni...zkuste to podchytit, pri takovem poctu lidi byli 4? dost malo..jeste ze byla nedaleko pumpa (vsak take v nedeli tam uz nebyl papir, co sme jim vytahali :lol: )

Mno ja v neděli skončil v přírodě..........benzinka už byla daleko :-D
Tak nejak,pole s kukuřicí nebylo daleko :lol: takže o.k.

Jinak díky za tuto akci i za otce a kamaráda,vše bylo fajn,vše v pohodě a klídečku,spanilka mi nějak nevadila,měl jsem asi štěstí na slušný členy předemnou i za mnou a těch pár km co jsme bloudili mě zas tak v hlavě neleží,takže o.k.ono to chce v takových situacích zachovat klid.
Dík taky Ondrovi m,Vasovi a Danovi TD za odborné rady a pomoc(konečně mám klid od toho věčnýho otravování taty,proč mu to jeho auto nejede :) )
Obrázek

Rudae30

Příspěvek od Rudae30 » 20. 08. 2007 22:06

dobře provedená akcička,taky díky za pěknej víkend.....
lakovaní:tel.605136988

Tweetula

Příspěvek od Tweetula » 21. 08. 2007 00:33

Také posílám poděkování za organizaci srazu. Na takové akci jsem byla poprvé a na příští mě máte zas :lol:

Váca
E30.cz super mecenáš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Váca » 21. 08. 2007 05:55

k tý spanilce ..... já jsem si jí užil i když jsme pořád bloudili ,držel jsem se kolony předemnou a je pravda že jsem Pájovi ujel ale jenom proto že jsem jel místy i 140 a myslím že pod 70 km jsme nejely .Potom ale nechápu proč jsme asi 6x stáli a někdy i pět minut,Každopádně to by super zážitek k organizaci jen super ,díky všem :lol: :wink:
Obrázek

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 21. 08. 2007 06:13

bohužel někdo před váma sjel z hlavní silnice na vedlejší a pak před sebou už neměl původní kolonu, ale prázdno a to se dojíždí těžko a to že se kolona jakžtakž potkala bylo výsledkem náhody a asi milionu telefonátů během jízdy :-)
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

George_D

Re: dodatek

Příspěvek od George_D » 21. 08. 2007 07:49

Lemon Petr píše:Dodatek k podekovani za super vejkend.By me zajimalo kterej ozralej blb lezl ke mne ze sob.na ned.do stanu opravdu pekne probuzeni.Priznej se!Bulik

No, za to se omlouvam :? , to jsem byl nejspíš já. Pavouk mi řekl, že jeho je stan, co ma tyčky jakoby z venku a nahodou tys měl podobnej :lol: . Zas tak ožralej jsem nebyl, ale v tý tmě a neznalosti jsem fakt tápal, kde se to otvírá, a když jsem na to přišel, tak mě překvapil hlas zevnitř :oops: To už mi bylo jasný, že jsem vedle :shock: Sorry :wink: :lol: :D
Obrázek
[oo]=[][]=[oo] E36 328 Coupe+OO=[][]=OO E34 520iLPG Touring

Newmik
člen E30.cz

Příspěvek od Newmik » 21. 08. 2007 08:16

Díky moc za parádní akci. Příští rok snad konečně ne jako spolujezdec :)))

Díky organizátorům že překonali loňský rok a udělali ještě lepší srazík. Fakt smekám!
Life is too short to drive ugly cars...
1990 318iS M42 LPG
ex 1987 325iC M20

P E T
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od P E T » 21. 08. 2007 12:55

Byla jsem na týhle akci poprvé a musim uznat, že byla super!!! :D Fajn lidi, který se mě ujali. i když mě neznali... super program a spanilka taky parádní. Skvěle jsme si to užili a už se těšim na další rok (možná už ve svém) :D

BALI
člen E30.cz

Příspěvek od BALI » 21. 08. 2007 13:06

BALI píše:
maca píše:
BALI píše:ještě jsi zapoměl aby mu ujela noha na plechovkách od piva a nabíchnul se na rozkládací židličku :?
jo,baliku,tobe taky zmizela zidlidle,jo,jak ste volali s vacou at vam je privezem,tak uz tam byla jen jedna :lol: sem zvedavej jak to vacovi vysvetlis :roll:
mě nezmizela...obě byly vácovo :lol: :lol: :lol: moje zmizela v týnci :lol: a vysvětlovat budeš ty,ptž jsi je dostal na starost :lol:
tak druhá židlička se našla... chyba v organizaci :D

Lemon Petr
Kontaktovat uživatele:

Re: dodatek

Příspěvek od Lemon Petr » 21. 08. 2007 14:29

George_D píše:
Lemon Petr píše:Dodatek k podekovani za super vejkend.By me zajimalo kterej ozralej blb lezl ke mne ze sob.na ned.do stanu opravdu pekne probuzeni.Priznej se!Bulik

No, za to se omlouvam :? , to jsem byl nejspíš já. Pavouk mi řekl, že jeho je stan, co ma tyčky jakoby z venku a nahodou tys měl podobnej :lol: . Zas tak ožralej jsem nebyl, ale v tý tmě a neznalosti jsem fakt tápal, kde se to otvírá, a když jsem na to přišel, tak mě překvapil hlas zevnitř :oops: To už mi bylo jasný, že jsem vedle :shock: Sorry :wink: :lol: :D
OK-omluva prijata. :D .Ted se omlouvam za to slovo (blb)Georde-D. :P Bulik :evil:

Klakson
člen E30.cz

Příspěvek od Klakson » 21. 08. 2007 18:56

díky moc :lol: jasně že organizátorům jo a kluci kdyby jste se nudili tak takových srazů můžete udělat i více :lol: :lol:
E30 325i

Cvrcek Martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cvrcek Martin » 21. 08. 2007 19:41

Děkuji organizátorům.
ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci Obrázek
Veškeré opravy vozů všech značek

georgewolfik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgewolfik » 21. 08. 2007 19:42

super akce ! těším se na příští rok a nacvičím více sprinta jel jsem je poprvé ale i tak jsem se neztratil :-D
Obrázek
http://www.youtube.com/watch?v=HdXYsiuD0zs comntář by BOOOBIKÁÁÁÁ
www.vlk-art.cz 776 390 176

Trhyy

Příspěvek od Trhyy » 21. 08. 2007 20:45

georgewolfik píše:super akce ! těším se na příští rok a nacvičím více sprinta jel jsem je poprvé ale i tak jsem se neztratil :-D
No čéče já jel měřenýho sprinta taky poprvý a jsem eště větší kopyto, sem měl jenom o 0,4s lepší čas než ty :roll: :lol: Takže bejt tebou, tak sem v klidu :D
E65 745i & E39 530iAT
Obrázek

georgewolfik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgewolfik » 21. 08. 2007 20:52

Trhyy píše:
georgewolfik píše:super akce ! těším se na příští rok a nacvičím více sprinta jel jsem je poprvé ale i tak jsem se neztratil :-D
No čéče já jel měřenýho sprinta taky poprvý a jsem eště větší kopyto, sem měl jenom o 0,4s lepší čas než ty :roll: :lol: Takže bejt tebou, tak sem v klidu :D
to já nevím jaký si kopyto ale podle popisu máš 2.5i!!! a máš kupé!! dle fotečky!
jinak blahopřeji! musíme to dopilovat koukáým že jsi z neratovic tak to máme od sebe kousek můžeme to někde vyzkoušet! :-)
jinak já mám 1.8 tak tam nějakej výkonostní rozdíl asi bude! a je ta 1.8 v sedanu! takže pár kilo navíc tak to se na sprintu ukáže!
:-)
stav se někdy pokecáme...kostelec neratovice dnes a denně!
Obrázek

Trhyy

Příspěvek od Trhyy » 21. 08. 2007 21:11

georgewolfik píše:
Trhyy píše:
to já nevím jaký si kopyto ale podle popisu máš 2.5i!!! a máš kupé!! dle fotečky!
jinak blahopřeji! musíme to dopilovat koukáým že jsi z neratovic tak to máme od sebe kousek můžeme to někde vyzkoušet! :-)
jinak já mám 1.8 tak tam nějakej výkonostní rozdíl asi bude! a je ta 1.8 v sedanu! takže pár kilo navíc tak to se na sprintu ukáže!
No kopyto sem dobrý, protože sem se nedokázal pořádně rozjet, dycky sem prohrabal start :lol: Ale aspoň že ta RZTka nedopadla nejhůř :D
Jinak by sme se mohli někde srazit, určitě rád pokecám :D
Počkej nemáš ty takovou trošku hlasitější třícu ? Jestli jo, tak jí znám podle vidění
E65 745i & E39 530iAT
Obrázek

georgewolfik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgewolfik » 22. 08. 2007 19:25

Trhyy píše:
georgewolfik píše:
Trhyy píše: No čéče já jel měřenýho sprinta taky poprvý a jsem eště větší kopyto, sem měl jenom o 0,4s lepší čas než ty :roll: :lol: Takže bejt tebou, tak sem v klidu :D
No kopyto sem dobrý, protože sem se nedokázal pořádně rozjet, dycky sem prohrabal start :lol: Ale aspoň že ta RZTka nedopadla nejhůř :D
Počkej nemáš ty takovou trošku hlasitější třícu ? Jestli jo, tak jí znám podle vidění

JO hlasitější!! Ted už je trochu klidnější dal jsem tam zadní Supersprint!... ale nebudeme zasírat tohle forum je to poděkování oragnizátorům tak aby se je to nedotklo že tu klábosíme moje číslo je 776 390 176 dej vědět!
Obrázek

Trhyy

Příspěvek od Trhyy » 22. 08. 2007 20:14

georgewolfik píše:
Trhyy píše:
georgewolfik píše: to já nevím jaký si kopyto ale podle popisu máš 2.5i!!! a máš kupé!! dle fotečky!

JO hlasitější!! Ted už je trochu klidnější dal jsem tam zadní Supersprint!... ale nebudeme zasírat tohle forum je to poděkování oragnizátorům tak aby se je to nedotklo že tu klábosíme moje číslo je 776 390 176 dej vědět!
OK, tedka jsem furt v práci, ale až bude trošku čas, určitě se ozvu :D
E65 745i & E39 530iAT
Obrázek

scandinavian

Příspěvek od scandinavian » 22. 08. 2007 20:18

P E T píše:Byla jsem na týhle akci poprvé a musim uznat, že byla super!!! :D Fajn lidi, který se mě ujali. i když mě neznali... super program a spanilka taky parádní. Skvěle jsme si to užili a už se těšim na další rok (možná už ve svém) :D
a jména těch, kteří se tě ujali? :lol:
zéwlovat :rock:

Odpovědět