BIG BMW - podekovani organizatorum
-
Supr akce,byl jsem poprvé a další si určitě nenechám ujít.Samozřejmě obrovský dík organizátorům,protože z vlastní zkušenosti vím,že to není žádná prdel.Zlodějům by měli upadnout ruce až u prdele,aby se nemohli ani vytřít.Spanilka se vyvedla až na vyjímky.Po cestě se minimálně 5x na 5minut zastavilo a čekalo.Takže si myslím,že asi ne všichni jsou dobří řidiči.(tím se nechci nikoho dotknout,ale všichni známe svoje dovednosti.)byl to pro mě opět novej zážitek.jak sprint tak i drift na vlastní oči.Chlapi moc dík a těším se na další akce
Tak nejak,pole s kukuřicí nebylo dalekoLukas-e21 píše:Max-Max píše:jedna vec mne jeste napadla a bohuzel dost negativni: toi-toika nasrana az po vrch tak, ze cizi hovno lehce lize prdel zespoda je dle mne pruser...vim ze jsou drahe jak slak, ale u nas maji v zapujceni na x dnu dohodu o vymene kdyz se zaplni...zkuste to podchytit, pri takovem poctu lidi byli 4? dost malo..jeste ze byla nedaleko pumpa (vsak take v nedeli tam uz nebyl papir, co sme jim vytahali)
Mno ja v neděli skončil v přírodě..........benzinka už byla daleko

Jinak díky za tuto akci i za otce a kamaráda,vše bylo fajn,vše v pohodě a klídečku,spanilka mi nějak nevadila,měl jsem asi štěstí na slušný členy předemnou i za mnou a těch pár km co jsme bloudili mě zas tak v hlavě neleží,takže o.k.ono to chce v takových situacích zachovat klid.
Dík taky Ondrovi m,Vasovi a Danovi TD za odborné rady a pomoc(konečně mám klid od toho věčnýho otravování taty,proč mu to jeho auto nejede

- Váca
- E30.cz super mecenáš
- Kontaktovat uživatele:
k tý spanilce ..... já jsem si jí užil i když jsme pořád bloudili ,držel jsem se kolony předemnou a je pravda že jsem Pájovi ujel ale jenom proto že jsem jel místy i 140 a myslím že pod 70 km jsme nejely .Potom ale nechápu proč jsme asi 6x stáli a někdy i pět minut,Každopádně to by super zážitek k organizaci jen super ,díky všem

bohužel někdo před váma sjel z hlavní silnice na vedlejší a pak před sebou už neměl původní kolonu, ale prázdno a to se dojíždí těžko a to že se kolona jakžtakž potkala bylo výsledkem náhody a asi milionu telefonátů během jízdy 

Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Re: dodatek
Lemon Petr píše:Dodatek k podekovani za super vejkend.By me zajimalo kterej ozralej blb lezl ke mne ze sob.na ned.do stanu opravdu pekne probuzeni.Priznej se!Bulik
No, za to se omlouvam

[oo]=[][]=[oo] E36 328 Coupe+OO=[][]=OO E34 520iLPG Touring
tak druhá židlička se našla... chyba v organizaciBALI píše:mě nezmizela...obě byly vácovomaca píše:jo,baliku,tobe taky zmizela zidlidle,jo,jak ste volali s vacou at vam je privezem,tak uz tam byla jen jednaBALI píše:ještě jsi zapoměl aby mu ujela noha na plechovkách od piva a nabíchnul se na rozkládací židličkusem zvedavej jak to vacovi vysvetlis
![]()
![]()
moje zmizela v týnci
a vysvětlovat budeš ty,ptž jsi je dostal na starost

- Lemon Petr
- Kontaktovat uživatele:
Re: dodatek
OK-omluva prijata.George_D píše:Lemon Petr píše:Dodatek k podekovani za super vejkend.By me zajimalo kterej ozralej blb lezl ke mne ze sob.na ned.do stanu opravdu pekne probuzeni.Priznej se!Bulik
No, za to se omlouvam, to jsem byl nejspíš já. Pavouk mi řekl, že jeho je stan, co ma tyčky jakoby z venku a nahodou tys měl podobnej
. Zas tak ožralej jsem nebyl, ale v tý tmě a neznalosti jsem fakt tápal, kde se to otvírá, a když jsem na to přišel, tak mě překvapil hlas zevnitř
To už mi bylo jasný, že jsem vedle
Sorry
![]()
![]()

- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
to já nevím jaký si kopyto ale podle popisu máš 2.5i!!! a máš kupé!! dle fotečky!Trhyy píše:No čéče já jel měřenýho sprinta taky poprvý a jsem eště větší kopyto, sem měl jenom o 0,4s lepší čas než tygeorgewolfik píše:super akce ! těším se na příští rok a nacvičím více sprinta jel jsem je poprvé ale i tak jsem se neztratil![]()
Takže bejt tebou, tak sem v klidu
jinak blahopřeji! musíme to dopilovat koukáým že jsi z neratovic tak to máme od sebe kousek můžeme to někde vyzkoušet!

jinak já mám 1.8 tak tam nějakej výkonostní rozdíl asi bude! a je ta 1.8 v sedanu! takže pár kilo navíc tak to se na sprintu ukáže!

stav se někdy pokecáme...kostelec neratovice dnes a denně!
No kopyto sem dobrý, protože sem se nedokázal pořádně rozjet, dycky sem prohrabal startgeorgewolfik píše:to já nevím jaký si kopyto ale podle popisu máš 2.5i!!! a máš kupé!! dle fotečky!Trhyy píše:No čéče já jel měřenýho sprinta taky poprvý a jsem eště větší kopyto, sem měl jenom o 0,4s lepší čas než tygeorgewolfik píše:super akce ! těším se na příští rok a nacvičím více sprinta jel jsem je poprvé ale i tak jsem se neztratil![]()
jinak blahopřeji! musíme to dopilovat koukáým že jsi z neratovic tak to máme od sebe kousek můžeme to někde vyzkoušet!
jinak já mám 1.8 tak tam nějakej výkonostní rozdíl asi bude! a je ta 1.8 v sedanu! takže pár kilo navíc tak to se na sprintu ukáže!
stav se někdy pokecáme...kostelec neratovice dnes a denně!

Jinak by sme se mohli někde srazit, určitě rád pokecám

Počkej nemáš ty takovou trošku hlasitější třícu ? Jestli jo, tak jí znám podle vidění
-
- Kontaktovat uživatele:
Trhyy píše:No kopyto sem dobrý, protože sem se nedokázal pořádně rozjet, dycky sem prohrabal startgeorgewolfik píše:to já nevím jaký si kopyto ale podle popisu máš 2.5i!!! a máš kupé!! dle fotečky!Trhyy píše: No čéče já jel měřenýho sprinta taky poprvý a jsem eště větší kopyto, sem měl jenom o 0,4s lepší čas než ty![]()
stav se někdy pokecáme...kostelec neratovice dnes a denně!Ale aspoň že ta RZTka nedopadla nejhůř
![]()
Počkej nemáš ty takovou trošku hlasitější třícu ? Jestli jo, tak jí znám podle vidění
JO hlasitější!! Ted už je trochu klidnější dal jsem tam zadní Supersprint!... ale nebudeme zasírat tohle forum je to poděkování oragnizátorům tak aby se je to nedotklo že tu klábosíme moje číslo je 776 390 176 dej vědět!
OK, tedka jsem furt v práci, ale až bude trošku čas, určitě se ozvugeorgewolfik píše:Trhyy píše:No kopyto sem dobrý, protože sem se nedokázal pořádně rozjet, dycky sem prohrabal startgeorgewolfik píše: to já nevím jaký si kopyto ale podle popisu máš 2.5i!!! a máš kupé!! dle fotečky!
stav se někdy pokecáme...kostelec neratovice dnes a denně!Ale aspoň že ta RZTka nedopadla nejhůř
![]()
JO hlasitější!! Ted už je trochu klidnější dal jsem tam zadní Supersprint!... ale nebudeme zasírat tohle forum je to poděkování oragnizátorům tak aby se je to nedotklo že tu klábosíme moje číslo je 776 390 176 dej vědět!

- scandinavian