Jasne Nyklmane můžem dát scuka, jsem taky z Ostravy. Já bych navvrhoval naproti DAKOTY jak je Bělák odstavná plocha...je tam místa dost pro více aut a rovnou odtamtud můžem frčet do Mošnova...co ty nato?nyklman píše:Chci se zeptat, jestli nema nekdo v planu se sejit nekde v ostrave a pak jet spanilku do mosnova, bydlim v hrabuvce, tak s nejakyma borcema co jsou ze zabrehu bychom mohli dat sraz treba na Aralce (OMW), nikoho z fora tu neznam ale kdyby jste neco takoveho planovali, tak to sem napiste, nebo dejte nejak vedet, diky
Sraz Ostravsko,konkrétní info na str.6
- hajcman
- Kontaktovat uživatele:
Re: hrabuvka
dakota
to hajcman: Jo to je dobre misto, vim kde to je, zkusim prekecat jeste jednoho kamarada co ma cervenou e30 tak snad pojede, v kolik bychom se tam sesli? Uz jsem dlouho nikde na zadnem srazu nebyl a do fora prispivam nove, uz se tesim, chtelo by to domluvit jeste s tema klukama ze zabrehu co tu psali.
Já myslím že to je i o tom dělat kraviny, proč jinak všichni tak vyhledáváme zadní náhon? Na hory v zimě? Je to úplně bokem provozu a není to v podstatě nikoho. I když tam asi v sobotu bude narváno i nonBMW, což je škoda...hajcman píše:Určitě je dobrý nedělat žadné voloviny, ať je kde to pořádat i příště ne?mychal píše:Pinki: a to že se tam nesmí driftovat a sprintovat vymyslel kdo? Je to normálně přístupná plocha,a nikomu(krom policie ČR) není nic do toho co si s autem děláš, je tam max rychlost 30
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
- hajcman
- Kontaktovat uživatele:
Já myslel tu plochu o které psal Pinki od toho majitele motokár.mychal píše: Já myslím že to je i o tom dělat kraviny, proč jinak všichni tak vyhledáváme zadní náhon? Na hory v zimě? Je to úplně bokem provozu a není to v podstatě nikoho. I když tam asi v sobotu bude narváno i nonBMW, což je škoda...
Samo u motokár ne, tam jsou lidi. Je to tam velké...hajcman píše:Já myslel tu plochu o které psal Pinki od toho majitele motokár.mychal píše: Já myslím že to je i o tom dělat kraviny, proč jinak všichni tak vyhledáváme zadní náhon? Na hory v zimě? Je to úplně bokem provozu a není to v podstatě nikoho. I když tam asi v sobotu bude narváno i nonBMW, což je škoda...
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
Re: 4 mychal
VE 14:00 ODJEZD Z PARKOVIŠTĚ ZA BENZÍNKOU PAP OIL(JEŠTĚ V PŘÍBOŘE SMĚR OSTRAVA). BUDU TAM SAMOZDŘEJMĚ UŽ DŘÍVE, CESTA TRVÁ 10 MINUT...Jiří píše:A v kolik si dáme sraz v Příboře ? Myslím u té benzinky co mám vpravo když jedu od F-M, už tady o tom byla řeč.
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
- hajcman
- Kontaktovat uživatele:
pro ty co jedou z okoli Ostravy směr Mošnov po Plzeňské....bude nás pár stát na místě co je označeno červeným kroužkem u jedničky,
tak dejte vědět v kolik budete projíždět kolem ať uděláme BIG ŠTRŮDL
http://www.mapy.cz/?query=Ostrava%20dak ... izIds=none

- Lukáš Konkolski
supr ja bych tam byl kolem pul 2 co?hajcman píše:pro ty co jedou z okoli Ostravy směr Mošnov po Plzeňské....bude nás pár stát na místě co je označeno červeným kroužkem u jedničky,

jeste dotaz.nema nekdo z vas ten kus plastu nebo z ceho to je vyrobene,co patri pod volant?? 

EX IS http://www.youtube.com/watch?v=2_0hbPTAv8o
Skoda 105->Skoda 120->BMW E30 318i M40->BMW E30 318is M42->BMW E30 318is M42 podruhé->Seat Cordoba SX 2,0 16v 150ps-njn zradil sem BMW,ale je to jen chvilkove...
Skoda 105->Skoda 120->BMW E30 318i M40->BMW E30 318is M42->BMW E30 318is M42 podruhé->Seat Cordoba SX 2,0 16v 150ps-njn zradil sem BMW,ale je to jen chvilkove...
Ty myslíš takový ten dekl co zakrývá celý prostor pod palubkou(nad nohama)???Mladoch píše:jeste dotaz.nema nekdo z vas ten kus plastu nebo z ceho to je vyrobene,co patri pod volant??
Tak ten potřebuju taky!!! Tak se přidávám, kdyby měl někdo dva

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)