Sraz Zlínský kraj
Stim datumem bych nerad hybal, ono to nedela dobrotu, uz jsem to rozvesil na jine zdroje, tak at uz to tak nejak kazdemu utkvi v hlave a stejne at to bude ten nebo ten den, vzdy se to nekomu nebude a hodit a zas naopak. Tak datum a cas zustava. Jenom se uz rozseknete stou spanilkou, byl bych i pro ten tesak a pokud jaradaf rika ze je cesta v pohode, tak muzem zvolit, ale stim ze by jel asi prvni a vedl to, aby jsem nezabloudili
(pokud mu to nevadi) a jestly DVORIS tvrdi ze hospoda stoji za hovno a snizene auto tam nevyjede, tak se na tu hospu muzem klidne vysrat, me to urcite nevadi nebo jedine zmenit trasu spanilky, tak se vyjadrujte bleskove at to muzem uzavrit a informovat dalsi skupiny !!!

- DonSalieri
A já pojedu za tebou a schválně ti nabuřím prdeljaradaf píše:Jo jo diskuze jak vinoklidne budu delat velitele te kolony a ta hostoda na trojaku nic moc takova pajza ale to je v celku jedno

Proc ne 100kmDVORIS píše:A já pojedu za tebou a schválně ti nabuřím prdeljaradaf píše:Jo jo diskuze jak vinoklidne budu delat velitele te kolony a ta hostoda na trojaku nic moc takova pajza ale to je v celku jedno
![]()
![]()
Hoši dle toho kolik nás bude je na Trojáku solidní hotel,o kus dál na Chvalčově je solidní Hotel Říka,v Rajnochovicích restaurace Ve dvoře,vyhlášená pizzerie Osíčko,takže o to kde se nažrat strach nemám
Spanilka mi je jedno,hlavně at to není 100kiláků

Zbytečně ujeté km ty chladičujaradaf píše:Proc ne 100kmDVORIS píše:A já pojedu za tebou a schválně ti nabuřím prdeljaradaf píše:Jo jo diskuze jak vinoklidne budu delat velitele te kolony a ta hostoda na trojaku nic moc takova pajza ale to je v celku jedno
![]()
![]()
Hoši dle toho kolik nás bude je na Trojáku solidní hotel,o kus dál na Chvalčově je solidní Hotel Říka,v Rajnochovicích restaurace Ve dvoře,vyhlášená pizzerie Osíčko,takže o to kde se nažrat strach nemám
vsak chladic mas novy

Hoso to jsi pis,ja jsu syn páleničáře (to je ten co pali slivovicu)DVORIS píše:Zbytečně ujeté km ty chladičujaradaf píše:Proc ne 100kmDVORIS píše: A já pojedu za tebou a schválně ti nabuřím prdel![]()
![]()
vsak chladic mas novy
bacha ať se kolona nestočí k Martinicím a neproběhne křest u vás doma
![]()
![]()
Máš naplněnou ledničku s mražákem?
![]()

Naposledy upravil(a) jaradaf dne 23. 09. 2014 21:51, celkem upraveno 2 x.