To je pěkný kolo, něco takovýho mě taky lákalo, ale do kopce to moc nejede a sjezďák to taky není, byť to kolo to umí hezky
Byl jsem teď na Ještědu a musím potvrdit, že nic moc, viz níže moje recenze.
Turistická B2 je naprosto o ničem - vezmi kamenitou lesní cestu kde projede náklaďák, vysyp tam spousty hrubýho štěrku a po stranách naházej kupky hlíny a tím vznikne turistická trať na Ještědu

La špageta B1 / B1b to je jiný kafe, první třetina je uplně boží, hladký klopenky a občas možnost skoku, přesně jak to mám rád. Pak to trochu slábne, neb místy by to chtělo trochu vyspravit a doladit hluchý místa trati.
Inzerovaná nejtěžší trať B3 defakto neexistuje, neb je "ve výstavbě".
No a kamarád si půjčil kolo z půjčovny - Freeridová KONA, kolo sice nevrzalo a brzdilo, v ničem vůle nebyly, ale stejně to byla prostě jebka z půjčovny nebo něco totál lowendovýho, drobný hrboly to vůbec netlumilo a brzdy bylo nutný mačkat hroznou silou a po půl dni jsem mu musel nářadím utáhnout řidítka aby si nerozbil hubu. Chudák byl večer celej vydrncanej
Když to shrnu pocity z BikePark Ještěd, tak kdo tam nikdy nebyl, tak ať tam zajede, den se tam dá vydržet brousit tu jednu trať

Ale na opakování to tam fakt není.