thinksonix píše:škoda leštěnky noNám v noci přistála vedle auta bílá bota, která nejspíš patřila tomu nalitýmu cikánovi ve felicii co byl kousek od nás

thinksonix píše:škoda leštěnky noNám v noci přistála vedle auta bílá bota, která nejspíš patřila tomu nalitýmu cikánovi ve felicii co byl kousek od nás
Ty voe, to se fakt takto chovala jo?Lubooos píše:A kdyz vystoupila tak byla slusne nafetovana a buhvi co jeste. Jak machala rukama a rvala co cumite atd taky se pekne predvedla, normalne bych ji zliskal jak psa. Mela mi nabourat moje auto to by pak byl kalup. Tot muj nazor.
thinksonix píše:Nám v noci přistála vedle auta bílá bota, která nejspíš patřila tomu nalitýmu cikánovi ve felicii co byl kousek od nás
ale RZ byla opět skvělá to tě dost omlouváPepper píše:Bohužel chybička se vloudilaKlakson píše:sraz skvělěj, nemám námitek, organizátorů moc veliký DÍKY, jenom kdyby tyče okolo kterých se na RZ zatáčí by byly viditelněji označeny, mezi těmi mlíky je to občas docela zmatek![]()
![]()
![]()
Když jsem dostavěl RZtku, tak jsem přišel na to že ty silničářský kužely zůstaly doma![]()
Kolem těch kuželů, které se dávaly do každé zatáčky by se ta auta přeci jen orientovala o poznání lépe
Míšánek píše: I když, neni to tak dávno, kdy se mi na RZ před žraločinou z ničeho nic objevila převodovka cizího báva....
Nemohl, jelikož jsem se jaksi ničeho neúčastnil jak už jsem psal výšeIwan píše:Míšánek píše: I když, neni to tak dávno, kdy se mi na RZ před žraločinou z ničeho nic objevila převodovka cizího báva....
tos mohl videt klidně i na letošní RZ ...
Myslim, že ten frajer by tě tam zakopal do země kdybys ho vidělDzitro píše:... namístě jednu střelil jí a druhou tomu frajerovi... (
Nevim tvuj věk ale taky si ještě připadám docela mladej.... (23)Dzitro píše:mmm jak Vás tak poslouchám.. tak nejvíc to všechno serou mladí lidi co se neumějí chovat.. viz můůj věk.. :/je mi docela lito těch komentářů, byl jsem jen na chvilenku a myslím že to bylo fakt fajn
parádní srázek.. super lidi, až na ožralího cikána.. možná by nebylo od věci na příštím bigu udělat z pár lidí nejaky security
vím že to bude asi k prdu.. ale ty srazy se dělají pro náás
![]()
BTW. jestli je to tak jak mluvíte o té holčině, tak bych ais nejdřív namístě jednu střelil jí a druhou tomu frajerovi.. každopádně doufám že se to vyřeší!
za co bys střelil druhou tomu frajerovi???Dzitro píše:mmm jak Vás tak poslouchám.. tak nejvíc to všechno serou mladí lidi co se neumějí chovat.. viz můůj věk.. :/je mi docela lito těch komentářů, byl jsem jen na chvilenku a myslím že to bylo fakt fajn
parádní srázek.. super lidi, až na ožralího cikána.. možná by nebylo od věci na příštím bigu udělat z pár lidí nejaky security
vím že to bude asi k prdu.. ale ty srazy se dělají pro náás
![]()
BTW. jestli je to tak jak mluvíte o té holčině, tak bych ais nejdřív namístě jednu střelil jí a druhou tomu frajerovi.. každopádně doufám že se to vyřeší!
Co třeba za to, že jí auto půjčil, i když musel vidět, že je sťatá?matISO píše:za co bys střelil druhou tomu frajerovi???