Neříkám, ale...už tu několikrát padlo, že je to o akci...ale točí se to tu už Xtou stránku... Je pravda, že tento rok se nic nestalo, jak blízko k tomu kde bylo, netuším, velkou část soboty jsem bohužel moc nevnímal hlavní plochu...

Každopádně minulej rok např. 2 crashe na spanilce a jiný ročníky si pamatuju dost né úplně košér kousků...ale je to jak řekl Booobika, to už je o nás a na nás, jak se budeme chovat a jestli se najde někdo z účastníků, kdo se i přidá ke sjednání pořádku při překročení nějaký hranice atd....
Nevím, co přesně David viděl/kdo ho tam ohrozil, ale jeho obavy zase docela chápu...ve většině případů právě to, že je nás tam spousta mladejch, co se hecujem mezi sebou a vůbec ve víru té akce to kdokoli může přepálit a když to nevezmem do extrému jako úrazy, tak tam přijel hodně vymazlenou 850kou, o kterou prostě člověk má strach...vím to sám, já s ní v pátek odpo přijel, zapíchl takticky za karavan a v neděli s ní odjel (a to jsem od leštěnka stavu tak daleko, že jsem ji ani na show&shine nestavěl)... samo to bylo tím, že jsem si přitáhl ještě ten stroj na řádění, ale nepočítám, že Davida vyvedly z míry malý burnouty na zahřívání gum před sprintem...
Akorát teda Davide, zase nemůžeš brát, že každej s 316i (jsi uvedl Ty jako příklad), kdo si to zkouší na RZ utrhnout do boku na 165kách pneu, si nějak honí triko...prostě si to chce někde beztrestně zkusit a "potrénovat"...a volná RZ mi přijde ideální příležitost... Což mi připomíná akorát snad jednu věc, že nejlíp řešená RZ po ukončení časomíry byla 2008, když se to uzavřelo a jezdilo se volně jako okruh s jední vjezdem a výjezdem... To by třeba příště nešlo?
Každopádně mi šlo původně o to, že se o tom nemá smysl handrkovat...a už vůbec ne vykazovat někoho...
Hawk, domluvil jsem, došla mi nit a už jsem zapomněl, o čem se tu točí...
EDIT: To je tak, když od psaní odbíhám...stránka postů, než to pošlu