Diamant Race Plzeň - 16. Dubna - EDITOVÁNO
me to je jasny, uz nastesti taky nejsem takovej magor jako driv, chapu od zacatku pojeti celyho zavodu
Magicc: v 18ti jsem rychlost v obci moc neresil a mimo uz vubec ne

Magicc: v 18ti jsem rychlost v obci moc neresil a mimo uz vubec ne

ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.
Vendelín :...velice znamenitě si to dovychytal
Ale s fantazií ještě nekončíme,určo k tomu nějaký "exstras" ještě vymakáme
Hanzz :..jasně šábře,přesně podle hesla Just 4 Fun
Nejdůležitější je aby zůstaly všechny káry i s řidičema celý
bmw750i :...jenom ???Si to holt budeš muset před tou kruto extrém jízdou nechat alespoň pořádně načipovat...

Hanzz :..jasně šábře,přesně podle hesla Just 4 Fun

Nejdůležitější je aby zůstaly všechny káry i s řidičema celý

bmw750i :...jenom ???Si to holt budeš muset před tou kruto extrém jízdou nechat alespoň pořádně načipovat...

Prosím všechny účastníky o závazné přihlášení do závodu a to do konce března!!! Jelikož, a to všichni jistě chápete, bude s tím nějaká práce a vše se musí tek nějak připravit na počet...
Takže uzávěrka, přihlášených vozů je do konce Března...
Tímto také za organizační tým slibuji že konečné pravidla budou zde v tomto topicu uveřejněna ve stejný datum s uzávěrkou

Klidně přijeď, do auta tě určitě někdo vezme...
Takže moje přihláška: Káťa a Martin 335iC
Takže uzávěrka, přihlášených vozů je do konce Března...
Tímto také za organizační tým slibuji že konečné pravidla budou zde v tomto topicu uveřejněna ve stejný datum s uzávěrkou

Klidně přijeď, do auta tě určitě někdo vezme...
Takže moje přihláška: Káťa a Martin 335iC
Naposledy upravil(a) Venelin dne 04. 02. 2011 12:42, celkem upraveno 1 x.
E39 528it -------- E30 335iC, Opel vectra, Opel corsa, VW polo, E36 318i, E30 318Ci, Citroen AX
YeeS...1x 316i E46 (lázeňský zmrzlinožrout:) ) za Begbiho
Jinak dalším pirátům ode mě dam vědět,ať si sem hodí rezervačku a za ty co nemaj nick to udělam já,až se nějak domluvíme
Later...

Jinak dalším pirátům ode mě dam vědět,ať si sem hodí rezervačku a za ty co nemaj nick to udělam já,až se nějak domluvíme

Later...
Naposledy upravil(a) Begbi e32 dne 03. 02. 2011 23:32, celkem upraveno 1 x.
Finky : ...super , doražte kluci
Váša :...ale jo no
ALL : ..tenhle pátek sme na tom ještě s Vendelínem u pivka zamakali a hlavně doladili nějaký pravidla.Sepíšem to znova celý na A4 a nahodíme sem,už brzy.Předem jen ohlašuju,že sme z hodnocení vyškrtli čas..něco mi furt řikalo,že by to vedlo k něčemu,co zrovna moc nechceme...Death rally
Takže čas jízdy se zaznamenávat bude,ale jen jako lehce doplňková informace...
Later . . .

Váša :...ale jo no

ALL : ..tenhle pátek sme na tom ještě s Vendelínem u pivka zamakali a hlavně doladili nějaký pravidla.Sepíšem to znova celý na A4 a nahodíme sem,už brzy.Předem jen ohlašuju,že sme z hodnocení vyškrtli čas..něco mi furt řikalo,že by to vedlo k něčemu,co zrovna moc nechceme...Death rally

Takže čas jízdy se zaznamenávat bude,ale jen jako lehce doplňková informace...
Later . . .