curich píše:MattyX: "Zdeny, Zdeny, kde seš kua?"
Zdene z poza E34: "Neruš mě, seru!"

Kejzi píše:pazda píše:magiccc:
Jenze ono nejde jen o spinavy boty, ja kdyz jsem slapl kdekoliv mimo travu tak jsem mel okamzite botu plnou vody. A litajici bahno od kol je mnamka kterou si taky radsi necham ujit, kdyz jsem videl tu E65 jak nahazoval bahnem vsechny co ho tlacili. Kdybych mel sebou gumaky, rybarsky kalhoty a plastenku tak nemam problem koholiv zatlacit.
Je snad jasny ze kdyz tim chci projet tak se musim rozjet, pokud mi to nedojde a zustanu tam, tak jsem uvizl vlastni blbosti a nemuzu cekat ze se kvuli me nekdo dobrovolne vyvali v bahne. Takze mrdky neni zrovna vhodny osloveni. Ale jak rikam nevim jestli to bylo na nas protoze jsme tam stanovali taky.
Jen tě doplním,to projetí bahnem není jen o tom se pořádně rozjet,ale je to taky o sladění nohy se spojkou,pokud máš v noze alespoň trochu cit a držíš si spojku v záběru,tak to bahno projedeš,je jasný,že když někdo drží plnej knedlík tak se zahrabe,je to prostě jako v zimě na neprotažené silnici....
to nasere - ale... troubeni ti nedokazou a varovky? hral se mi motor cekal jsem na vhodnou chvili pro odstaveni vozu, aniz bych ohrozil dalsi ucastniky silnicniho provozu co jeli v kolone vozidel za mnou. a poradne to sepsat a pozadat o dalsi papir na prilohu protokolusnoopy píše:Tak akce super.Akorad na spanilku mam pech.Loni čerpadlo no a letos?Jediny auto co spražily stataci.Ne ani za lidi co koukaly z auta,ale za varovky a troubeni(1000Kč).Nevim přoč do me kluci ze sedem šijou za lidi z oken(nebyl jsem sam co tak jel).Co potom řici na vaše majačky.Ji nak ješte jednou diky pořadatelum za super akci.
Lukas-e21 píše:dobře ti tak, mě zas rozptyloval DC a Petr na druhym baruPepper píše:
Za to můžou hlavně Pawka s Hanisem , kteří mě u baru rozptylovali![]()
jsou nějak zpracované kompletní výsledky ?