BIG BMW 2010 - 6. - 8. 8.

Info o všemožných akcích a srazech - hlavně BMW
Odpovědět
Felix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Felix » 08. 08. 2010 21:48

http://www.felix.stiborek.info/photos/bigbmw2010/
par mojich chabejch fotek z bigu. Nechtelo se mi v desti moc vytahovat fotak.

curich

Příspěvek od curich » 08. 08. 2010 22:00

ale, ale .. to vypadá skoro jakoby nám kasnar zapadl ... http://www.felix.stiborek.info/photos/bigbmw2010/15.jpg
dobře mu tak ... naschvál to tam rozjížděl :roll:
Škoda Fabia 1.2TSI 12' :oops:

ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00' :|
Suzuki Swift 1.0 98' :roll:
BMW E30 318i M10 85' :D
///MHD Power :cry:

matal
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matal » 08. 08. 2010 22:56

Já bych jednu výktu na organizátory měl..
Po příjezdu skupiny z Brna jeden mladý člen (už nevím kdo) na trávě zahrabal, přiběhl jeden z organizátorů-jméno neznám (menší, silnější s brílemi) a naprosto zbytečně na něj začal řvát jestli není idiot,že tam bude bláto..přesný text mi unikl.. V kontextu s tím jaké sračky tam druhý den byly po celé travní ploše mi přijde,že tenhle prudérní slovní průjem mohl být řešen v klidu a ne hned na někoho řvát.. :wink:
=E39 530i 2003
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Re: YEEY

Příspěvek od Fikux » 08. 08. 2010 23:03

chamuraphi píše:Také mě těší umístění v RZ, sice v té nižší kubatuře,ale jsem zvědavej jak to bylo absolutně :) ať vím jak hodně ještě pilovat 8)
Ještě vteřinku by to chtělo dopilovat a nebo na mokru Dunlop SportMaxx místo Regálů :wink: :twisted:
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"

chamuraphi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chamuraphi » 08. 08. 2010 23:27

Fikux píše:
chamuraphi píše:Také mě těší umístění v RZ, sice v té nižší kubatuře,ale jsem zvědavej jak to bylo absolutně :) ať vím jak hodně ještě pilovat 8)
Ještě vteřinku by to chtělo dopilovat a nebo na mokru Dunlop SportMaxx místo Regálů :wink: :twisted:
Taky na to koukám :lol: Ale tak do příště se ta vteřinka dopiluje 8)
E30iS http://www.youtube.com/watch?v=6fiXvD36eO4 2013 - Brno 2:38.6 , Most 2:05. 2014 - Brno 2:32, Most 2:02, Slovakiaring 2:49
Akcelerace: https://www.youtube.com/watch?v=YgN3sTvGe74

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 08. 08. 2010 23:44

matal píše:Já bych jednu výktu na organizátory měl..
Po příjezdu skupiny z Brna jeden mladý člen (už nevím kdo) na trávě zahrabal, přiběhl jeden z organizátorů-jméno neznám (menší, silnější s brílemi) a naprosto zbytečně na něj začal řvát jestli není idiot,že tam bude bláto..přesný text mi unikl.. V kontextu s tím jaké sračky tam druhý den byly po celé travní ploše mi přijde,že tenhle prudérní slovní průjem mohl být řešen v klidu a ne hned na někoho řvát.. :wink:
ze by ja??? ano byl sem to ja rval sem tam protoze to co ste tam predvedli ze si tam dva panove davali umyslne bok jak krava, to nebylo neumyslne hrabnuti ale jednoznacny umysl,nemohl byt resen v klidu, kdyz byl kazdy upozornen nehrabat. za to co takm bylo ste si y velke casti mohli sami, dalo se tam jezdit bez hrabani, ja sem z rozmaceny travy vyjel bezproblemu, az sem se divil a kolem me bylo rozsrackovano taky.

Takze nejdriv si uvedom co ste delali a pak si stezuj, jestli ti prijde normalni tohle delat na mokry trave, tak priste radsi nejezdete. Diky.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

smokenmon

Příspěvek od smokenmon » 09. 08. 2010 00:33

chamuraphi píše:
Fikux píše:
Ey ale ty Regaly nevypadaj špatně do mokra... :P
3M3 Team Olomouc
Bohyn the dumbass, Česnek the crazyass & Denda the niceass

http://www.youtube.com/user/smokenmon

318isf 318is 316i **isF-18 in progress**

matal
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matal » 09. 08. 2010 00:51

Lukas-e21 píše:
ze by ja??? ano byl sem to ja rval sem tam protoze to co ste tam predvedli ze si tam dva panove davali umyslne bok jak krava, to nebylo neumyslne hrabnuti ale jednoznacny umysl,nemohl byt resen v klidu, kdyz byl kazdy upozornen nehrabat. za to co takm bylo ste si y velke casti mohli sami, dalo se tam jezdit bez hrabani, ja sem z rozmaceny travy vyjel bezproblemu, az sem se divil a kolem me bylo rozsrackovano taky.

Takze nejdriv si uvedom co ste delali a pak si stezuj, jestli ti prijde normalni tohle delat na mokry trave, tak priste radsi nejezdete. Diky.
1. My všichni jsme tam nedělali nic, bylo to jedno auto..
2. Nemyslím si,že je vhodné na někoho sprostě řvát, navíc když jsi toho člověka viděl prvně v životě..
3. U vjezdu bylo 7 lidí, nikdo se ani slůvkem nezmínil o nesmění hrabání na trávě a na nebezpečí pořadatele hulváta..
4.
Lukas-e21 píše:to co takm bylo ste si y velke casti mohli sami
Téhle větě nerozumím..jako že jsme mohli my všichni za to že pršelo.?
5.Bylo tam odhadem 400-500 aut, pokuď jsi v sobotu vyjel aniž bys hrabal,tak jsi u mě supr šofér.. neviděl jsem ani jedno auto které by bezproblému z toho blata vyjelo..
6
Lukas-e21 píše:.tak priste radsi nejezdete.
Buď si jistý,že když bude jen náznak deště na příští BIG, tak tam nepojedu, dvakrát mi to stačilo.. až budu chtít bahení lázeň,pojedu do Piesťan.. :wink:
=E39 530i 2003
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 09. 08. 2010 01:59

matal píše:
Lukas-e21 píše:

1. My všichni jsme tam nedělali nic, bylo to jedno auto..
2. Nemyslím si,že je vhodné na někoho sprostě řvát, navíc když jsi toho člověka viděl prvně v životě..
3. U vjezdu bylo 7 lidí, nikdo se ani slůvkem nezmínil o nesmění hrabání na trávě a na nebezpečí pořadatele hulváta..
4.
Lukas-e21 píše:to co takm bylo ste si y velke casti mohli sami
Téhle větě nerozumím..jako že jsme mohli my všichni za to že pršelo.?
5.Bylo tam odhadem 400-500 aut, pokuď jsi v sobotu vyjel aniž bys hrabal,tak jsi u mě supr šofér.. neviděl jsem ani jedno auto které by bezproblému z toho blata vyjelo..
6
Lukas-e21 píše:.tak priste radsi nejezdete.
Buď si jistý,že když bude jen náznak deště na příští BIG, tak tam nepojedu, dvakrát mi to stačilo.. až budu chtít bahení lázeň,pojedu do Piesťan.. :wink:
Ad bod 6) plne chapu, prochcanej BIG stoji za picu.

ad bod 5) jo jenze hodne lidi hrabalo umyslne uz v patek, kdy se dalo jet v pohode...

ad bod 1) a 3) neni pravda osobne sem s DCm videl dve auta z vasi skupiny.
informovat o chovani mel bodie, a i kdyz me nikdo neinformuje, tak snad mam vlastni rozum.

ad 2) nezajima me jestli nekoho vidim poprve, podruhe poste vyrvu kohohkoliv kdo dela picoviny. osobne sem v tech mistech jel cca.dve hodiny pred vama a nezbyly po me zadny stopy a to sem prijel v asi nejvetsim chcavci co za vikend byl, proste sem se snazil jet co nejopatrneji a nejplynuleji co to slo.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 09. 08. 2010 05:52

2 matal: tenhle incident jsme řešili já s lukášem

z našeho pohledu - dvě auta jely celkem v klidu po trávě a když se chtěli otočit o 180 stupňů, tak plyn až na podlahu a otočka namístě s odletující trávou (v té době ještě né bahnem)

za prvním z nich jsem šel já a vyřikali jsme si to snad v pohodě - to si myslím viděl i ty

lukáš byl důraznější na atimena, protože ten se s tím opravdu nemazlil a každý takový zbytečný zahrabání na trávě znamená pak víc bahna

----

musím ale většinu pochválit, protože tam naštěstí bylo víc rozumnejch lidí než v roce 2008, kdy bylo letiště zvoraný víc
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

Semry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Semry » 09. 08. 2010 06:49

Ty výsledky ještě přibydou?
Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla

maca
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maca » 09. 08. 2010 06:52

Albert píše:Sraz fajnovej, organizačně dobře zvládnutej, organizátorům díky :wink:

Plusem pro mě bylo, že jsem se viděl a pokecal s lidma,který jsem už dlouho nepotkal, zvlášť některý ze "starýho jádra" e30, a taky úroveň stánku s občerstvením - hamburger, klobása atd na jedničku a ceny dle mýho názoru hodně příznivý :)

Jednoznačným mínusem samozřejmě počasí, který se ovlivnit nedá, ale bohužel i spanilka která už se ovlivnit dá.. musím říct že takovejch sprostejch slov při spanilce jako letos, jsem v autě asi ještě neřval.. poprvý se kolona začala trhat už na výjezdu z letiště, kde hodně řidičů přejíždělo ten malej hup krokem asi tak minutu, nevím jestli z přehnaný opatrnosti nebo aby všem ostatním ukázali jak mají hustohustětunyngpyčo o 2 centimetry sníženou káru (což mi připadalo jako mnohem častější důvod), každopádně už tam vznikaly mezery mezi autama cca 200metrů, takže spanilka pro mě byla ve znamení hodně rychlýho profrčení Mnichova Hradiště, dohnání kolony a ta se pak, nevím z jakýho důvodu, v Turnově potrhala, takže z Turnova zpět na letiště přes malý vesnice a mezi polema takřka pořád 80km/h.. :roll:

To mi celkem zkazilo náladu, ale jinak sraz hodnotím jako povedenej a těším se, pokud bude, na ročník 2011 8)
no my jeli na koncispanilky a mistama sme uz mastili o dost rychleji, jak je predepsano ve vyhlasce :lol: samozrejme sme asi jeli za nekym kdo zakufroval, ale bylo to relativne v pohode, po cca45 km sme dorazili na letiste v jakesi kolone, takze asi v pohode, akorat jsme se letos netocili na hrade a to bylo nekterym clenum lito, ze si neprohlidli vsechny auta co spanilku jeli, bylo letos toceni na hradu a nebo ne? holt priste ve spanilce pojedem spis vepredejs a bude :lol: a jeste k hrabani v trave-bylo tam par debilu-e30 325ix tour cerna co si z toho delal rychlostni zkousku, cerna x5 taktez, ale vetsinou v pohode, par lidem jsme i pomohli se dostat ze "sracek" na runway a sami sme se taky dostali ven dokonce i s nalozenym autem a karavanem....jinak na vstupu jsme byli VSICHNI z nasi party osobne od bodieho pouceni o nehrabani na trave! a samozrejme sme se tam snazili se to dodrzovat, pokud by proste lidi byli rozumni, tak se to da....letos to bylo o relativne rozumnych lidech, horsi by bylo kdyby asi prijelo vsechno co bylo prihlaseny plus jeste nejaky ty neregly, to by asi byl uz peknej tankodrom :lol:
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi :mrgreen:

Kejzi

Příspěvek od Kejzi » 09. 08. 2010 09:49

Sraz byl až na to počasí dle mého hodně moc v pohodě,chválím pořadatele,že měli nervy a se všemi to přežily relativně v klidu...Co se hrabání týče,když jsme v pátek dorazily k vjezdu na letiště,tak jsme vyfasovaly jen pytel na odpadky,mapu s instrukcemi a samolepku,ale žhe by někdo něco říkal o zákazu hrabání si nepamatuji,ovšem mohlo to být i tím,že jsme přijely chvilku po 18.hodině a pořadatelé měly na pilno,ale pokud má člověk zdravý rozum,tak se snaží jet na mokré trávě co nejšetrněji,sám jsem měl plně naloženou třícu a hráblo mi to v sobotu jen na pár místech kde bylo již řádně rozbahněno,ale s tím člověk asi moc nenadělá,když se z toho bahna chce dostat...
M10B18 Power e30....
M21D24 dehet Power e28......
M43B19 Compact Power ISádlo...
M40B18 Sněhulák Power e30......
Zajištění STK + ME , autoservis

VendaHK
člen E30.cz

Příspěvek od VendaHK » 09. 08. 2010 09:50

chamuraphi píše:
Fikux píše:
nevim ale myslim ze vterinka je docela dost....
EX-Ford Sierra 2,0 DOHC---
EX-BMW E39 TOUR 525TDSA (na tahaní třici)---
EX-BMW E36 Touring 318i M43(celkem solidní vybava)
EX-BMW Z3 1,9 16V Cabrio...
EX-OPEL VIVARO
OPEL VIVARO WESTFALIA
EX-BMW E30 COUPE M20B20 Race car.
SAM TIGER CAT E1 (komplet repase)

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fikux » 09. 08. 2010 10:45

VendaHK píše:
chamuraphi píše:
Fikux píše: Ještě vteřinku by to chtělo dopilovat a nebo na mokru Dunlop SportMaxx místo Regálů :wink: :twisted:
Ono to je Vojto stejně jedno, protože až to dostaví Venca, tak nás smaže oba tak o další 3 vteřiny :D
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"

Danster
sponzor E30.cz

Příspěvek od Danster » 09. 08. 2010 11:16

curich píše:ale, ale .. to vypadá skoro jakoby nám kasnar zapadl ... http://www.felix.stiborek.info/photos/bigbmw2010/15.jpg
Tohle jsem párkrát viděl a upřímně nechápu jak někdo může vjet přímo do největšího bahna ještě ke všemu když to jde objet a ještě se divit že zapadnul :roll:
ex E30 318iS 90", ex E30 318i M40 88", ex E30 318i M40 89"

magiccc
Plaváček

Příspěvek od magiccc » 09. 08. 2010 11:16

DC píše:výsledky RZ

nad 150 kobyl
http://bmw.zpevak.net/srazy/bbmw10/nad_150.pdf
8) 8) 8) e39 530dA touring na 8. místě 8) 8) 8)
ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW

chamuraphi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chamuraphi » 09. 08. 2010 11:45

Fikux píše:
VendaHK píše:
chamuraphi píše: Taky na to koukám :lol: Ale tak do příště se ta vteřinka dopiluje 8)
Ono to je Vojto stejně jedno, protože až to dostaví Venca, tak nás smaže oba tak o další 3 vteřiny :D
:D bude ještě veselo, nakrknutá M20 na trati bude zajímavá
E30iS http://www.youtube.com/watch?v=6fiXvD36eO4 2013 - Brno 2:38.6 , Most 2:05. 2014 - Brno 2:32, Most 2:02, Slovakiaring 2:49
Akcelerace: https://www.youtube.com/watch?v=YgN3sTvGe74

VendaHK
člen E30.cz

Příspěvek od VendaHK » 09. 08. 2010 12:04

chamuraphi píše:
Fikux píše:
VendaHK píše: nevim ale myslim ze vterinka je docela dost....
:D bude ještě veselo, nakrknutá M20 na trati bude zajímavá
Chlapci, ja myslim ze to tak nebude jak pisete. myslim ze na M3 to mit nebude... a na vojtu taky ne myslim si ze je dost sikovnej jezdec, kdyz ho sleduju jak jezdi a ISO taky funguje vyborne....
Ale kdybych skoncil aspon na tretim místě nevadilo by to.-) :lol:
EX-Ford Sierra 2,0 DOHC---
EX-BMW E39 TOUR 525TDSA (na tahaní třici)---
EX-BMW E36 Touring 318i M43(celkem solidní vybava)
EX-BMW Z3 1,9 16V Cabrio...
EX-OPEL VIVARO
OPEL VIVARO WESTFALIA
EX-BMW E30 COUPE M20B20 Race car.
SAM TIGER CAT E1 (komplet repase)

318ikasnar
Kontaktovat uživatele:

C

Příspěvek od 318ikasnar » 09. 08. 2010 12:34

Danster píše:
curich píše:ale, ale .. to vypadá skoro jakoby nám kasnar zapadl ... http://www.felix.stiborek.info/photos/bigbmw2010/15.jpg
Tohle jsem párkrát viděl a upřímně nechápu jak někdo může vjet přímo do největšího bahna ještě ke všemu když to jde objet a ještě se divit že zapadnul :roll:
Byl jsem tak štastnej že jsem na bigu že jsem ani nekoukal na cestu no :-D Moc děkuju E36 kompakt kterej mě vytáhl....Moc peknej sraz az na to pocasi :-D
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Ruční mytí a čištení osobních vozidel -
- Renovace světlometů
- Renovace autolaků (profi)
-autoservis, odtahová služba,diagnostika

BMW E30 318i TOURING R.v 1993

Odpovědět