BMWCULT 2010 17.7 Zábřeh u Dolního benešova
ja si jdu nahodit na auto difer... pokud nebude vetsiho problemu dojedu rano se zbytem z bohumina
http://www.cardiagova.cz
[b][url=http://www.bimmer-tech.cz]htt ... er-tech.cz[/b]
FB: Róbert CabrioLetec Dunička
E30 328iC - dráždidlo debilů
E65 745i
E39 525iA
[b][url=http://www.bimmer-tech.cz]htt ... er-tech.cz[/b]
FB: Róbert CabrioLetec Dunička
E30 328iC - dráždidlo debilů
E65 745i
E39 525iA
- swaczynad
- Kontaktovat uživatele:
tak bylo to v klidu, cesta 4ma třícama bez problémů

učast si myslím slušná, pár známych jsem potkal, bylo pár kousků co stálo za to zkouknout, hyc jak pes (to mi nějak nevadilo), dárků do tomboly v pysk
(něco jsme si dovezli)...
tudíž díky pořadatelům

učast si myslím slušná, pár známych jsem potkal, bylo pár kousků co stálo za to zkouknout, hyc jak pes (to mi nějak nevadilo), dárků do tomboly v pysk

tudíž díky pořadatelům

drobné kódování NCS Expert, denní svícení US DRL pro:
3er: E46, E9x
5er: E39, E6x
6er: E63
7er: E38
Z4: E85
X3: E83
X5: E53
ceny symbolické

další požadavky na dotaz
tak já jsem taky už doma dotáhl mně kámoš na laně po tom slejváku jim v Kozmicich (hned vedlejší vesnice takže jsem daleko nedojel:( )přetekl ribník bylo tam na křižovatce tak dobrych 25čísel vody kterou jsem bohužel nasál:( dostal jsem se akorát za tu louži dál mně kousek odtlačily hasiči takže jsem zvědav jaké budou škody
jinak sraz dobry až na to vedro už se moc těším na fotečky a děkuju za podporu při hlasování 

no
som doma síce nechcene, ale išiel som s ostatkom. Ku koncu to bol extrém - počasie. Zraz bol super, spoznal som neskutočné množstvo ľudí, poobzeral ich mašiny. Ale mrzí ma, že som sa nerozlúčil, ale začalo neskutočne pršať (hádam sme sa nevidel posledný krát)
Video a fotky mám keď pršalo
všetko zdokumentované
Ešte by som sa chcel nejako ospravedlniť za somariny čo som robil, ale tak mladý nerozvážny
, no domov sme došli, ale asi aj ja mám niekde vodu, alebo čo (na letisku to bolo ešte ok, ale po brodení cez tie kaluže). Lebo mi nejako skapíňa voľnobeh. Inak ani som nešoféroval domov
zvládol to kamarát ja som nemohol - Pivko bolo fakt dobré
A bol som prekvapený ako sme sa rýchlo spoznali a už to išlo
Fakt spokojnosť, akurát mi tam chýbali nejaké veci ako slalom a som sklamaný z toho, že sa tam nedymilo non-stop z tej ,,drift" plochy.
Ľudia dúfam, že sa čoskoro opäť uvidíme. super!
edit : Zo Slovenska tam bolo minimum ľudí, že? Všetci na BMW zraze tu
ale moje srdce bije skôr pre e30.cz!
edit II : ale koniec keĎ sme držali tie stany, balily všetko to bola sila!! Hlavne ten kde boli lavičky a TV s PC kde sa hrali hry... 2x som si myslel, že už ho neudržíme. Ale dali sme to ukážkovo.
edit III : rád by som zostal s vami nejako v kontakte. Kto má tak ma nájdete na FB : Pavol A Markovič

Video a fotky mám keď pršalo

Ešte by som sa chcel nejako ospravedlniť za somariny čo som robil, ale tak mladý nerozvážny

A bol som prekvapený ako sme sa rýchlo spoznali a už to išlo

Ľudia dúfam, že sa čoskoro opäť uvidíme. super!
edit : Zo Slovenska tam bolo minimum ľudí, že? Všetci na BMW zraze tu

edit II : ale koniec keĎ sme držali tie stany, balily všetko to bola sila!! Hlavne ten kde boli lavičky a TV s PC kde sa hrali hry... 2x som si myslel, že už ho neudržíme. Ale dali sme to ukážkovo.
edit III : rád by som zostal s vami nejako v kontakte. Kto má tak ma nájdete na FB : Pavol A Markovič
1sd56gsd1
R 1 3 5
└┼┼┤ ♥
--2 4 --
R 1 3 5
└┼┼┤ ♥
--2 4 --
Já dojel v pohodě. Naštěstí jsme těm průtžím mraků ujeli včas. Sraz byl pohodovej hlavně díky super kolektivu Moravského křídla. Všechny jsem Vás moc rád zase viděl a pokecal
K organizaci srazu bych jí hodnotil jako lehce nevydařenou. Během konání akce nedostatek vody problém č.1, občerstvení ve zrezlý Avii jsem radši úplně vynechal č.2, muzika byla slyšet super, ale když pak Pája mluvil, tak jsem slyšel každý třetí slovo č.4, hodnocení nejlepších aut srazu lístečkama bylo fajn, ale pak ta komedie při výběru nejhezčího auta srazu byla teda fakt zvláštní č.5 ....... každopádně Pája mi řikal, že na příští rok připravuje něco novýho, tak se už teď těšim a pokud to jenom trochu půjde, tak rád dorazim.
PS: díky všem co mi dali hlas o nejhezčí e3O a za chválu kterou mi řekli osobně. To mě vždycky nakopne jít zase o kus dál

K organizaci srazu bych jí hodnotil jako lehce nevydařenou. Během konání akce nedostatek vody problém č.1, občerstvení ve zrezlý Avii jsem radši úplně vynechal č.2, muzika byla slyšet super, ale když pak Pája mluvil, tak jsem slyšel každý třetí slovo č.4, hodnocení nejlepších aut srazu lístečkama bylo fajn, ale pak ta komedie při výběru nejhezčího auta srazu byla teda fakt zvláštní č.5 ....... každopádně Pája mi řikal, že na příští rok připravuje něco novýho, tak se už teď těšim a pokud to jenom trochu půjde, tak rád dorazim.
PS: díky všem co mi dali hlas o nejhezčí e3O a za chválu kterou mi řekli osobně. To mě vždycky nakopne jít zase o kus dál

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
My sme tiez dosli v pohode, museli sme sa odpojit od nasej partie lebo sme potom zistili ze by sme sli zbytocnou obklukov... tie zatopene cesty boli fakt bonus, skoro sme sa koli obchadzkam zasa stratili v ostrave
, pri prejazde tymi kaluzami, podchodmi a neviem cim vsetkym sa mi dostala voda do sireny od alarmu a nejako ju to pridusilo
, este dnes pozrem ci mi tie krupy nespravili jamki do karoserie
. S organizaciou zrazu plne suhlasim s Fixuxom ale este by som dodal ze ma velmi sklamala ta spanilka, aspon ta mohla byt ked uz nic ine... Rad som vas poznal a tesim sa nabuduce!

Chalani keď pozerám čo vám tá voda narobila začínam sa modliť aby som ešte zajtra dačo neobjavil aj ja lebo zatiaľ sa všetko tvári funkčne. Ale k veci. Účasť a kvalita jedna báseň, srandy kopec, teplo moc spomínať nebudem to každý cítil sám. Povedal by som škoda toho povrchu pretože aj keby boli na programe šprinty alebo niečo málokto by to zrejme využil...možno tak nejaký kúsok na slalom..ale spanilka mohla byť. vidíme sa nabudúce 

Byl jsem se na vás mrknout jen na skok, ale spokojenost. Ani jsem netušil, jak může chutnat nealko Budweisser, to bylo pro mě nejmilejší překvapení!
Dávám sem pár fotek jen z mobilu, protože po vyfocení asi 15 fotek, mi spadnul digitál na zem a už nedýchá....
Za kvalitu fotek se omlouvám!
http://asmodeus.rajce.idnes.cz/Bmw_Cult/#
P.S. A ty pipky s těma vodníma dělama jste měli nejdřív trošku ožrat, byly nějak málo odvázané....

Dávám sem pár fotek jen z mobilu, protože po vyfocení asi 15 fotek, mi spadnul digitál na zem a už nedýchá....

Za kvalitu fotek se omlouvám!
http://asmodeus.rajce.idnes.cz/Bmw_Cult/#
P.S. A ty pipky s těma vodníma dělama jste měli nejdřív trošku ožrat, byly nějak málo odvázané....

Sraz byl v pohodě, až na ten pařák... vodu jsem měl vlastní, takže jsem si vystačil na nějaké to umytí... co se týče ozvučení, trošku hůře slyším a chvílema jsem taky moc nerozuměl a další věc, neměl jsem přehled o nějakém harmonogramu, co se bude v kolik dít atd... a pak mě mrzí trošku ta spanilka...
Ale jako pilot jsem neodolal a vynahradil si ji výletem letadlem za nekomerční ceny u kolegů pilotů
... Celkově sraz hodnotím dobře, dokonce jsem si odnesl nějaké drobnosti z tomboly
Fotky:
http://img832.imageshack.us/g/dscf2801.jpg/
A nějaké to video z letu:
http://www.youtube.com/watch?v=urpZ3n4lbqI
Hlučínská štěrkovna, mnozí se tam byli ochladit... http://www.youtube.com/watch?v=KDKkh6CNggw
http://www.youtube.com/watch?v=PVYcxuRYUu8

Ale jako pilot jsem neodolal a vynahradil si ji výletem letadlem za nekomerční ceny u kolegů pilotů

Fotky:
http://img832.imageshack.us/g/dscf2801.jpg/
A nějaké to video z letu:
http://www.youtube.com/watch?v=urpZ3n4lbqI
Hlučínská štěrkovna, mnozí se tam byli ochladit... http://www.youtube.com/watch?v=KDKkh6CNggw
http://www.youtube.com/watch?v=PVYcxuRYUu8

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

Tak já ze srazu odjel už v poledne, potkal jsme tam spoustu skvělých lidí a tentokrát vyšlo i počasí a bylo úplně úžasné množství krásných aut ale.. .... Auta nastavěné na ranveji byl krok zpět, protože na předešlých srazech se našlo dost lidí co jim rozbitá ranvej moc nevadila a jezdily sprinty a aspoň bylo na co koukat. Program vlastně žádný, jen čumenda na auta. Kdyby byl aspoň ten drift nebo pálení gum hodnocený, nebo nějak zahrnutý do programu možná by zas aspoň bylo na co koukat a určitě by se našlo víc lidí co by se tam objevily . Jinak příště bych místo painbalu uvítal taky spíš nějakou vodu aspoň na ovlažení a toi toiky trochu blíž akce. Jinak do té Avie jsem se taky na jídlo neodvážil. No ale jinak všechna čest Pajovi za tu snahu a poděkování za to že se něco děje i tady na severní moravě.

Ex316, 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA touring,740i 6kvalt manual na 20''BBS, 328i cabrio,740iA
Takže abych to shrnul, tak za 250 peněz vlezného celkem nuda, program nulový, mít na sraze jako jedinou zábavu konzoli s PC mi přijde dost málo. Jasně, čumenda na auta byla, ale ne na celý den. Plus žádná voda v tom děsném vedru a záchody taky nic moc. Tak proto jsme nevydrželi ani do tomboly a jeli raději na Olešnou a udělali jsme dobře. Myslím, že kdyby byly sprinty a třeba nějaký pořádný drift plac, tak by to bylo zas o něčem jiném. Nechci jen kritizovat, ale prostě jsme to tak viděli všichni. Škoda, když jsem viděl fotky z minulých ročníku, tak to letos asi byl celkem propadák.
ex 95" E36 325TDS Cosmoschwarz metallic
ex 94" E34 540iA- The Beast
98" E39 525TDS- dělník
ex 94" E34 540iA- The Beast
98" E39 525TDS- dělník
Srazík super až na tu chybějicí vodu no a ten program mohl taky nějaky byt no ja bych si tam tentokrat i nějaky sprint dal aspon 1,2 a brzdy ,ale aut tam bylo podle mě letos nejvíc škoda ani spanilka ani sprint
Příště to chce vice rozmyslet a stani na rozehřate stare ranveji taky nebyl moc dobry lepší když auta staly ve travě jinak jsem spokojenej a klidně bych na podzim něco podobneho zopakoval

ex318 m10 karbec,325i m-tech 1 luxusní kára,2x 318i m10 kua to je nuda,nova 320i na 13kach to jede,new 525e/i e28 US ,520I e28 driftcar R.I.P.passat b4 tdi ,528i e28vrak,E28 eta mat delfín,Alpina E39 avusblau
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ono kritizovat umi kazdej, verim, ze paja to mel dobre naplanovany, ale holt kazdej jen slibuje a nakonec skutek utek, zkuste si to osefovat sami, budte radi za neco, verim, ze paja tomu venoval dost casu i penez a proste verim ze to nedelal pro penize jako jsou jiny srazy-mimon a pod, tam zas lidi nadavaj ze to je jak pout, vc kolotocu atd....a jedta sena mimon podivat ted a pred 3-4 lety, dneska to uz taky upada, kazdej se vymlouva na krizi, ale je to spis tim, ze proste dneska uz ty mladynejak nemaji zajem o takovyhle akce, a dle me radeji mensi srazik se stejne zamerenyma lidma-bmw positivni, nez megaakce plna debilu a vyhulencu co jen delaji bordel! bejt to bliz a v lepsi termin-po vejplate
tak jedu taky a vubec neresim nejakych 250 kc za vstup, kouknete se jen co bylo za ceny v tombole!

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

Byl to asi nejhorší sraz, který jsem zažil..
Navíc se nemůžu zbavit pocitu, že šlo o úspěšné vytáhnutí peněz z lidí, než o nějaký zážitek, na který bude někdo rád vzpomínat..
Jako organizátor akce bych určitě příště zkusil zapřemýšlet i nad tím, že ne každý chce mít boty a vypulírované auto od asfaltu, kterého se dá velmi těžko zbavit a nedalo se tomu vyhnout ani při sebevětší snaze.. Vím že za to nikdo nemůže, ale dalo se tomu věnovat a přes ty pásy humusu něco hodit..
A to horko není to co by mi na srazu tak vadilo (za počasí nikdo nemůže), i když pár lidí chytlo úpal..
Když už se platilo dle mě nemalé vstupné, mohlo v tom být i nějaké občerstvení, přinejmenším v podobě hloupé vychlazené minerálky, ne zmiňovaná Avie s vysokohorskýma cenama.. A to jsem člověk který bohužel nešetří a peníze většinou vůbec neřeší.
Mimo to zážitek a zábava nula
Navíc se nemůžu zbavit pocitu, že šlo o úspěšné vytáhnutí peněz z lidí, než o nějaký zážitek, na který bude někdo rád vzpomínat..
Jako organizátor akce bych určitě příště zkusil zapřemýšlet i nad tím, že ne každý chce mít boty a vypulírované auto od asfaltu, kterého se dá velmi těžko zbavit a nedalo se tomu vyhnout ani při sebevětší snaze.. Vím že za to nikdo nemůže, ale dalo se tomu věnovat a přes ty pásy humusu něco hodit..
A to horko není to co by mi na srazu tak vadilo (za počasí nikdo nemůže), i když pár lidí chytlo úpal..
Když už se platilo dle mě nemalé vstupné, mohlo v tom být i nějaké občerstvení, přinejmenším v podobě hloupé vychlazené minerálky, ne zmiňovaná Avie s vysokohorskýma cenama.. A to jsem člověk který bohužel nešetří a peníze většinou vůbec neřeší.
Mimo to zážitek a zábava nula

M3 e46 manual Phoenixgelb/Kiwi, 840i Grancoupe Individual, Z3 2.8 M52TU Coupe manual, Alpina B6 #056 e63 4.4 Alpinablau… a pár dalších non BMW
Já osobně bych to tak černě zase neviděl.Mi se sraz vcelku líbil.Počasí bylo dost šílené.Sice jsem vypil 7 litrů, ale toitoie jsem nepotřeboval ani jednou takže ani nevím kde byly? Nealkoholické pivo bylo přímo luxusní.
By mě nikdy nenapadlo jak dobré může být.Avie sice nevypadala nic extra, ale pečená žebírka byla dobrá a žádná ojebávka bez masa.Cena mi přišla normální. Škoda že se nekonala spanilka.V tombole byly mraky věcí a výhercům můžu gratulovat a tiše závidět.Zvláště ta usb formule.Škoda byla, že nemohlo být to stanové centrum tak nějak uprostřed aut (otázkou je, zda-li to bylo technicky možné?) aby všichni slyšeli co se děje nebo bude dít..... Holky se taky mohly více odvázat....slintajících a v očekávání tam bylo dost co jsem tak vypozoroval
Vlezné 250 mi nepřišlo jako cena, která by měla někoho zruinovat, zvláště pokud to aspon trochu zmenší celkovou ztrátu....
Tombola byla dost zdlouhavá, ale to hlavně díky lidem, kteří už tam bud nebyli nebo někde pobíhali.a že toho re-losování bylo. Konečné vyhlašování o celkově nejhezčí bmw mi přišlo už jen jako symbolické, protože těch lidí co tam zbylo byla opravdu jen hrstka..... Absolutní vítěz pro mě byl ten polák s tou luxusní e24 635 CSi.ještě ted mi teče slina...
Jelikož bmw cult nemá mnohaletou tradici a je se stále co učit a vylepšovat, tak bychom měli být rádi že se tady najdou lidé, kteří tomu věnují svůj čas, peníze a úsilí tady pro nás na moravě něco uspořádat.
Tímto děkuji všem pořadatelům,organizátorům a všem lidem se kterýma jsem pokecal za příjemný sraz.A taky za to, že jsem ve své kategorii e23 neměl konkurenci
Příště se budu těšit zase a kdyby se udělalo ještě něco na podzim, bylo by to supr 
P.S. škoda že se nemohlo za poplatek do bazénku i s holkama....

Tombola byla dost zdlouhavá, ale to hlavně díky lidem, kteří už tam bud nebyli nebo někde pobíhali.a že toho re-losování bylo. Konečné vyhlašování o celkově nejhezčí bmw mi přišlo už jen jako symbolické, protože těch lidí co tam zbylo byla opravdu jen hrstka..... Absolutní vítěz pro mě byl ten polák s tou luxusní e24 635 CSi.ještě ted mi teče slina...
Jelikož bmw cult nemá mnohaletou tradici a je se stále co učit a vylepšovat, tak bychom měli být rádi že se tady najdou lidé, kteří tomu věnují svůj čas, peníze a úsilí tady pro nás na moravě něco uspořádat.
Tímto děkuji všem pořadatelům,organizátorům a všem lidem se kterýma jsem pokecal za příjemný sraz.A taky za to, že jsem ve své kategorii e23 neměl konkurenci

P.S. škoda že se nemohlo za poplatek do bazénku i s holkama....

e36 2.0