Protestní jízda
Protestní jízda
Pro ty ve kterejch se uz z toho vseho zacly varit chcanky
http://www.ovce.eu/2010/01/protestni-jizda-30-1-2010/
http://www.ovce.eu/2010/01/protestni-jizda-30-1-2010/
Tak já jsem hlavně ani nepochopil proti čemu že je to prostest, resp. to co jsem se tam dočet mi přijde jako takový o ničem..
Cílem je demonstrace nesouhlasu s nekoncepčním řešením dopravní situace nejen v Praze, stávající i připravovanou legislativou a postojem státu ke svobodě na silnicích i jinde.
To mi připadá jako styl "pojďte všichni najednou nakupovat do jednhoo supermarketu ale utraťte tam maximálně 5 Kč, čímž vyjádříme náš protest proti nekompcepčnímu umístění zboží ve většině supermarketů v ČR"
To že nás stát dojí, všechno se zdražuje, ale platy rostou jen pár vyvoleným, to mě taky sere, ale jako forma protestu to že pojedu v koloně aut po silnici kde v tenhle daný čas jsou kolony i bez protestů mi připadá lehce nedomyšlený

To mi připadá jako styl "pojďte všichni najednou nakupovat do jednhoo supermarketu ale utraťte tam maximálně 5 Kč, čímž vyjádříme náš protest proti nekompcepčnímu umístění zboží ve většině supermarketů v ČR"

To že nás stát dojí, všechno se zdražuje, ale platy rostou jen pár vyvoleným, to mě taky sere, ale jako forma protestu to že pojedu v koloně aut po silnici kde v tenhle daný čas jsou kolony i bez protestů mi připadá lehce nedomyšlený

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
Cilem protestu v podstate je zjistit jestli se tu najde dostatecny pocet lidi, ktere to stve. A demonstrace toho, ze je nas dost.
Prave v tuto dobu bude jizni spojka pomerne prazdna, jedina kolona bude doufam ta nase. Mohli jsme samozrejme udelat znovu jizdu po magistrale - ale tim, ze zablokujeme provoz nastveme jen ostatni ridice - a pro ty to predevsim delame.
Prijde vam to malo akcni? Mame neco zapalit, zablokovat, troubit pod okny lidem, kteri za to - alespon vetsina - nemuzou? Nejsme prece teroristi a zatim nevidim duvod se snizovat na uroven ruznych *matu, ktere i v poctu nekolika ocyklenych lidi dokazi zablokovat provoz v Legerce...
doufam, ze jsem myslenku vyjadrili jasne a ze mi odpustite tuto drobnou invazi na vase forum... :)
Honza
Organizator protestu
Prave v tuto dobu bude jizni spojka pomerne prazdna, jedina kolona bude doufam ta nase. Mohli jsme samozrejme udelat znovu jizdu po magistrale - ale tim, ze zablokujeme provoz nastveme jen ostatni ridice - a pro ty to predevsim delame.
Prijde vam to malo akcni? Mame neco zapalit, zablokovat, troubit pod okny lidem, kteri za to - alespon vetsina - nemuzou? Nejsme prece teroristi a zatim nevidim duvod se snizovat na uroven ruznych *matu, ktere i v poctu nekolika ocyklenych lidi dokazi zablokovat provoz v Legerce...
doufam, ze jsem myslenku vyjadrili jasne a ze mi odpustite tuto drobnou invazi na vase forum... :)
Honza
Organizator protestu
to je protest typu - jesti vam nevadi tak my se prodejem po městě a možna... no jestli to nikomu nevadi.. tak třeba se nas někdo všimne že se nam v kalhotech vaři chcanky
v mediich ale určitě bude "!!!TRAGEDIE!!! - kolona rozjařenych řidičů zablokovalo na půl dne hlavni tah do prahy, policije měla pohotovost, pět zraněnych, dvě důchodkyně nemohli přejit přechod - zemřeli na mistě"
Abych jen nerejpal napad je to určitě dobry, taky mi leze na nervy plaženi se 50kou zrovna dnes z Prahy ven dva střelci v čepičkach stali u Corinthia Towers na mostě pro chodce a měřili všiml jsem si jich až na posledni chvili
většinou stavali u sjezdu ke Kongresaku, jel jsem tak 55 na vytočenou 2ku
Bohužel ničeho krom propaleneho benzinu touto akci byt dosaženo nemuže tyhle věci se daji změnit jen zevnitř.

v mediich ale určitě bude "!!!TRAGEDIE!!! - kolona rozjařenych řidičů zablokovalo na půl dne hlavni tah do prahy, policije měla pohotovost, pět zraněnych, dvě důchodkyně nemohli přejit přechod - zemřeli na mistě"

Abych jen nerejpal napad je to určitě dobry, taky mi leze na nervy plaženi se 50kou zrovna dnes z Prahy ven dva střelci v čepičkach stali u Corinthia Towers na mostě pro chodce a měřili všiml jsem si jich až na posledni chvili

o tehle akci jsem se dozvedel z www.dfens-cz.com a tak by bylo dobre zverejit zde i link na kratky report jak to cele dopadlo, ja jsem mimoprazsky a z lenostnich duvodu jsem se neucastnil ale nazor ucastnika predam:
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2010013001
co se meho nazoru tyce, omezit rychlost je terorisujicim krokem na vsechny ridice a kdyz se protestuje proti terorisujicim krokum tak by se melo vyuzivat jinych metod nez terorisujicich, problem je ze takove metody jsou mene napadne, snad je na case aby se ozvala ona mlcici vetsina a blizici se volby jsou dobra prilezitost....
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2010013001
co se meho nazoru tyce, omezit rychlost je terorisujicim krokem na vsechny ridice a kdyz se protestuje proti terorisujicim krokum tak by se melo vyuzivat jinych metod nez terorisujicich, problem je ze takove metody jsou mene napadne, snad je na case aby se ozvala ona mlcici vetsina a blizici se volby jsou dobra prilezitost....
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
mozna by bylo zajimavym zpusobem udelat protest ze 200 aut najednou bude mit poruchu, hezky legalne nasadit trojuhelniky, vsichni ve vestach a otevrene kapoty, jizda samotna spis evokuje spanilou jizdu
nebo udelat velke fakt velke plakaty aby bylo jasno oc jde
drzim vam palce, nedejte se
nebo udelat velke fakt velke plakaty aby bylo jasno oc jde
drzim vam palce, nedejte se
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
to byla reakce na mne? pokud ano, jak budes blokovat ridice kdyz postavis 200 aut do odstavneho pruhu?zviratko píše:A ceho dosahnes tim ze zablokujes ridice prosimte? Me by to opravdu zajimalo... vetsi senzace pro media, a organizatora budou par let popotahovat. Vysledek zadny.
a i kdyby to slo primo na cestu, co myslis se stane? masovost je postrachem moci, nestane se nic pokud nekdo neukaze na konkretniho cloveka - to je on, to je sef, cim vetsi pruser, tim spis se to zacne resit, tedy doufam.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
vzdalenost nehraje bohuzel roli, nebo mas pocit ze se sikana tyka jen prazaku?
kdyz se kdokoliv rozhodne proti situaci na silnici (a klidne nejen na silnici, ale obecne kokotismu uredniho simla) postavit, tak ma moji podporu, misto na webu, technicke zazemi... samozrejme pokud to bude neco, s cim se dokazu ztotoznit.
Ale to trochu predbiham udalostem ;-) zustanme radeji u motorismu. Media jeste nestravila ze neprotestujeme proti 50, tohle by asi nepochopila uz vubec...
kdyz se kdokoliv rozhodne proti situaci na silnici (a klidne nejen na silnici, ale obecne kokotismu uredniho simla) postavit, tak ma moji podporu, misto na webu, technicke zazemi... samozrejme pokud to bude neco, s cim se dokazu ztotoznit.
Ale to trochu predbiham udalostem ;-) zustanme radeji u motorismu. Media jeste nestravila ze neprotestujeme proti 50, tohle by asi nepochopila uz vubec...
ja se tesim az budou prazske matky a podobna sdruzeni v televizi srat atomovy hriby a jsem uprime zvedavej jakej vymyslej protitah... Ja si totiz myslim ze to co se deje se z velke (nejsem si vsak jist jesi z vetsinove) casti je na popud podobnych organizaci a myslim si ze dostatecne hlasita odezva muze zlepsit situaci a to je jeden z duvodu proc vam fandim... A taky jsem byl prekvapenej jak to media prezentovala, cekal jsem zaujate cpeni zla a obrazky tisicu romskych matek s detmi na voziku co behem akce zahynuly..
btw byl jsem svedkem kocourkovske situace kdy sem jel po zasnezene silnici a prilehla cyklostezka byla v tu chvili zrovna protahovana traktorem s pluhem a tak jesi neumrzli tak po ni jezdi dodnes...
btw byl jsem svedkem kocourkovske situace kdy sem jel po zasnezene silnici a prilehla cyklostezka byla v tu chvili zrovna protahovana traktorem s pluhem a tak jesi neumrzli tak po ni jezdi dodnes...