Dneska jsem se byl na lešnou podívat... bohužel, přišla obleva a roztálo nám to tam.... takže, akci musíme posunout dokud nenasněží
Mrzí mě to, ale počasí stále nevládneme
Kdopak nemá v sobotu co dělat? Nebo se chce jen prostě klouzat?
...
Naposledy upravil(a) Dušan M10B18 dne 08. 01. 2009 18:25, celkem upraveno 2 x.
Můj Winter car se jmenuje opel corsa 1,3 je fakt že každou zatáčku na sněhu jezdím bokem ale do bmw je to daleko. 325 touring hajá v garage, pokud přemluvím Lucku, přijedem červeným touringem 318 i. Jo a pokud nebude Teqila tak nejedu
BMW E30 320i Touring, BMW E30 325i M-Technic, BMW E30 318i Touring, BMW E30 325i Touring M-Technic, Bmw individual E36 M3 cabrio
Dneska jsem se tam byl podivat a bohuzel musim rict, ze povrch je na chuj... je tam vyjezdeny okruh az na led a kolem zaveje, ze jsem tam zapadl
Vzhledem k tomu ze snezi, tak se to snad do soboty trochu rozfouka a vyrovna... uvidime
P.S. tequila nebude nechcem ten snih rozpustit ze ne?
Pokud vyhledáváte zasněžené plochy, na Horní Bečvě je jich několik, nejsou extra velké ale něco se na nich dělat dá, mimo víkend jsou parkoviště u zimních středisek poloprázdné ale jedno je prázdné pořád.
Aktuální stav sněhu cca 30cm zítra pojedu okolo můžu se mrknout jek to vypadá viz mapa
E28 2,0 i
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX