já takydouby píše:to je skoda, zrovna tebe neznam....mikin88 píše:Moc mě to mrzí, ale nemůžu musím makat. A to jsem se tak tešil. Snad někdy příště.

Tak v tomhle případě se mě tento sraz netýká protože ve 12:00-13:00 budu ještě v práci a nahánět vás po lese nebo na kopečku v kostele vás taky nebudujorassimo píše:Takže prozatím aktuální program:
Sraz a pokec u McDonald v 12:00 - 13:00.
Spanilka na svatý kopeček a musíme rychle jednat, co budeme dělat na Svatém Kopečku? Třeba ZOO nebo do lesa nebo procházka na Svatém Kopečku anebo poslední na Radíkově Rekreační středisko Chata pod věží, tam si dáš něco. Tak napiště, kam byste chtěli jet anebo se domluvíme na sraz u MC Donald, ano?
Ale nezapomeň na to, že nejsem hlavní organizátor, to si pamatuj !!!
Pro všechny: Tak sraz je od 13:00, souhlas ???DVORIS píše:Tak v tomhle případě se mě tento sraz netýká protože ve 12:00-13:00 budu ještě v práci a nahánět vás po lese nebo na kopečku v kostele vás taky nebudu![]()
![]()
Jseš moc hodnej že to takhle plánuješ,ale já dojedu na chvíli,protože musíme s maminou něco pokoupit a nemáme pro malou na tak dlouho hlídání,tak se kvůli mě neomezujte.jorassimo píše:Ještě jsem na to přišel, rekreační chata je tam kousek penvost Radíkov, taky můžeme prohlídnout. Tak navrchni, kam byste chtěli anebo domluvit ma sraz !!!
Ale přijel a sešel se s Manrotem a Doubym,příště se domluvím rovnou s nima,protože kdybych to tu napsal stokrát že to dřív jak ve tři nestihnu tak to někdo nepochopí a furt bude psát že jsem nepřijel.S doubym jsme se tak zakecali že nás drahé polovičky museli uhánět telefonama,mít u sebe kompresor a pistoli tak jsme s Doubym ještě nastříkali u Meka to přední čelojorassimo píše:No počkej, teda mě poroučet na sms nebudeš !!!Mám změnit přezdívku na Mr. Jorksir
???Jinak jsem dorazil, byl jsem spokojenej, supr drift, nevadilo mě to, že jsme nedojeli na Sv. Kopeček, bylo škaredé počasí, naštěstí nepršelo. Škoda, že nemáme fotky a Dvoris nepřijel. Takže uvidíme na přivítání na jaře na viděnou.