BIG BMW 2008
Re: :)
ty seš kdo, že o tom máš takový přesný přehled?Jork007 píše:Ale největší dík,stejně patří Bodimu a Peperovi ! Ti se z 90% starají o tento sraz
já si až doteď bláhově myslel že máme na akci všichni stejný podíl spolupráce
2Tweety: policie je informovaná, ale nebudou do toho zasahovat
AD REGISTRACE: JE UZAVŘENA POUZE REGISTRACE PŘES INTERNET, JE ALE SAMOZŘEJMĚ MOŽNÉ PŘIJET I BEZ REGISTRACE - ČÍSLO DOSTANETE U VSTUPU A U ČASOMĚŘIČŮ SE DOZVÍTE JESTLI JE JEŠTĚ MÍSTO V JEDNOTLIVÝCH DISCIPLÍNÁCH
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Já můžu někomu moje číslo přenechat, isseta nejspíš nepojedeDC píše:ty seš kdo, že o tom máš takový přesný přehled?Jork007 píše:Ale největší dík,stejně patří Bodimu a Peperovi ! Ti se z 90% starají o tento sraz
já si až doteď bláhově myslel že máme na akci všichni stejný podíl spolupráce![]()
AD REGISTRACE: JE UZAVŘENA POUZE REGISTRACE PŘES INTERNET, JE ALE SAMOZŘEJMĚ MOŽNÉ PŘIJET I BEZ REGISTRACE - ČÍSLO DOSTANETE U VSTUPU A U ČASOMĚŘIČŮ SE DOZVÍTE JESTLI JE JEŠTĚ MÍSTO V JEDNOTLIVÝCH DISCIPLÍNÁCH
E36 323i coupé
-
bodie 1
- Kontaktovat uživatele:
DC píše:ty seš kdo, že o tom máš takový přesný přehled?Jork007 píše:Ale největší dík,stejně patří Bodimu a Peperovi ! Ti se z 90% starají o tento sraz
já si až doteď bláhově myslel že máme na akci všichni stejný podíl spolupráce![]()
Jejžiš,co to tu řešíš
Ježiš,co to tu řešíš
Je to Teamová práce tak se o to nestarej
[/quote]
Presne tak a dekuju ti za takovouhle reakci!!!
On si asi neuvedomuje, ze treba jsou lide,k kteri nevedi kdo vse se podili na teto akci,a myslim, a z vlastni zkusenosti muzu rict, ze kazdej kdo pridava ruku k dilu jakymkoliv zpusobem,je proste poradajici clen,a proto jsem napsal, ze moc Dekuji DCmu a CELEMU PORADATELSKEMU TEAMU!!!!!
Takze diky za reakci!!!
On si asi neuvedomuje, ze treba jsou lide,k kteri nevedi kdo vse se podili na teto akci,a myslim, a z vlastni zkusenosti muzu rict, ze kazdej kdo pridava ruku k dilu jakymkoliv zpusobem,je proste poradajici clen,a proto jsem napsal, ze moc Dekuji DCmu a CELEMU PORADATELSKEMU TEAMU!!!!!
Takze diky za reakci!!!
-
georgewolfik
- Kontaktovat uživatele:
Takže, aby bylo hlasování o nejlepší auta srazu spravedlivé, připravili jsem hlasování pro učastníky akce formou SMS.
Hlasování o NEJ auta srazu:
Hlasování probíhá formou zasílání SMS na číslo: 907 99 09
Tvar SMS : ZAP mezera BMW mezera a kódy aut oddělené mezerou
Hlasovat se může pro všechny kategorie v jedné SMS.
Hlasování začíná v sobotu od 9.00hod a končí v 15.00hod
Kategorie:
A ... trojky
B ... pětky
C ... šestky
D ... sedmičky
E ... ostatní
příklad:
ZAP BMW A14 B32 C316 D48 E249
Hlasovat se dá i vícekrát, ale počítá se vždy jen poslední hlas v dané
kategorii.
Tedy, po poslání SMSky ve tvaru: ZAP BMW A8 A12
(což je to samé, jako kdyby bylo posláno: ZAP BMW A8 a pak ZAP BMW A12)
se hlas přičtě jen u auta A12.
CENA SMS JE POUZE 6Kč
Doufám, že je to srozumitelně napsáno
Hlasování o NEJ auta srazu:
Hlasování probíhá formou zasílání SMS na číslo: 907 99 09
Tvar SMS : ZAP mezera BMW mezera a kódy aut oddělené mezerou
Hlasovat se může pro všechny kategorie v jedné SMS.
Hlasování začíná v sobotu od 9.00hod a končí v 15.00hod
Kategorie:
A ... trojky
B ... pětky
C ... šestky
D ... sedmičky
E ... ostatní
příklad:
ZAP BMW A14 B32 C316 D48 E249
Hlasovat se dá i vícekrát, ale počítá se vždy jen poslední hlas v dané
kategorii.
Tedy, po poslání SMSky ve tvaru: ZAP BMW A8 A12
(což je to samé, jako kdyby bylo posláno: ZAP BMW A8 a pak ZAP BMW A12)
se hlas přičtě jen u auta A12.
CENA SMS JE POUZE 6Kč
Doufám, že je to srozumitelně napsáno
320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring
Wickerman píše:Ježiš,co to tu řešíšJe to Teamová práce tak se o to nestarej
Takze diky za reakci!!!
Jen jsem chtěl aby to všichni věděli,lítáte kolem toho jak šotci! Není to nic proti DC-mu.Zasluhu na srazu máte všichni tři,tak se omlouvám jestli jsem vás naštval to jsem něchtěl
-
georgewolfik
- Kontaktovat uživatele:
joo??? Tak ten bych chtěl vidět! To musí bejt sranda pomáhat a chránit!alá TřícaLukas-e21 píše:ale dělali, jeden kombik je v čr snad ještě ve služběgeorgewolfik píše:bude! máš maják?Tweety píše:Bude na spanilku policie ?
myslím že tříci v policejních barvách nedělali...budeš průkopník a ještě v m-tenchniku!!!![]()
![]()
![]()
ee ona nepomáhá ani nechránígeorgewolfik píše:joo??? Tak ten bych chtěl vidět! To musí bejt sranda pomáhat a chránit!alá TřícaLukas-e21 píše:ale dělali, jeden kombik je v čr snad ještě ve služběgeorgewolfik píše: bude! máš maják?
myslím že tříci v policejních barvách nedělali...budeš průkopník a ještě v m-tenchniku!!!![]()
![]()
![]()
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
-
georgewolfik
- Kontaktovat uživatele:
-
bodie 1
- Kontaktovat uživatele:
georgewolfik píše:joo??? Tak ten bych chtěl vidět! To musí bejt sranda pomáhat a chránit!alá TřícaLukas-e21 píše:ale dělali, jeden kombik je v čr snad ještě ve služběgeorgewolfik píše: bude! máš maják?
![]()
![]()
Já mám ještě ten majak co jsem měl v loni na Peugeotu
naopak vetsinu casu stravi tim jak nejlepe ochranit sebe, coz neni vubec sranda...!!georgewolfik píše:Hanzz píše:dyt to taky PCR nedelaLukas-e21 píše: ee ona nepomáhá ani nechrání
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Tak k věci. Jestli bude policie jsem se neptal proto, aby tady zase banda puberťáků začala řešit píčoviny
Takže buďte tak laskavý a jděte s tima hovnama do jiného téma
Ptal jsem se proto, že by nebylo od věci napsat písemnou žádost a byl by klid. Řidiči okolo by nebyly nasraný a spanilka by za něco stála
Ptal jsem se proto, že by nebylo od věci napsat písemnou žádost a byl by klid. Řidiči okolo by nebyly nasraný a spanilka by za něco stála
-
georgewolfik
- Kontaktovat uživatele: