NEJVĚTŠÍ SRAZ KLUBU E30 NA MORAVĚ - BMWCULT - 2008!!!!!!!!!
Mala Moňa na náš popud momentálně to auto vlastní strapak tak se uvidí je to fakt krasavec vím to mělo to měněný zadní blatník tak jsme to musely trochu přikitnoutPaja píše:To je super já už tak 35 aut jak jsem to počítal - večer byla nuda tak jsem jezdil a hledal - ale dobré je že jsem přijel na aralku a tam červené e46 pecka Mpaket atd. jdu tam a ejhle - on tam už leták má!! kdo byl takový aktivní?

vyskytuje se v Havířově jinak článek o tom autě byl v autosport a tuning speciál BMW je vínové s bílou střechou na 17kách Keskinech KT1Asmodeus píše:To auto bych rád viděl. Kdo ho teď má a kde se vyskytuje??Malutky píše:dneska jsme s Kubou předaly leták tomu kabru z Kurvahoši guten tágMožná taky přijede Bohuš jeden
jestli nema nikdo na starosti okoli FM,tak ja si to beru na sebe.navic zitra budu litat po celem kraji.. jdem zvat familii na tu zranici
, kde musim predtim akorat rict "ano" te svoji,abych se pak vrhnul na jidlo 
akorat mi minuly tyden klekla tiskarna a porad ji nemam funkcni..
Pajo kdyztak priber i ty male letaky ve vetsim,ja to budu cpat klidne i za sterace potecialnim kupcum v bazarech,atd..

akorat mi minuly tyden klekla tiskarna a porad ji nemam funkcni..
Pajo kdyztak priber i ty male letaky ve vetsim,ja to budu cpat klidne i za sterace potecialnim kupcum v bazarech,atd..

ex. BMW E30 316i
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Ještě k tomu Bohušovu kabriu - nevím, no, udělané je asi hezky, ale vzhledem k tomu, jak moc legendární auto to je, měli ho spíš zachovávat v původním stavu, jako bylo ve filmu! Já vím, je to věc majitele...
Takže už nezbývá, než z toho filmu sehnat buď ten poschoďák, nebo kolotoč! Nevíte někdo, kde skončili??

Takže už nezbývá, než z toho filmu sehnat buď ten poschoďák, nebo kolotoč! Nevíte někdo, kde skončili??

Ahoj všem no já dávám letáky komu se dá - včera jsem byl na žermanicích a hned jsem viděl e030 kabrio tak dostal taky leták. Doufám že si to ty lidi alespoň přečtou
Jiná auta můžou samozřejmě přijet ale jen jako doprovodné vozidla - prosím at se to nezvrhne v nějaký tuning sraz - je to BMW sraz a na fotkách by to vypadalo pěkně blbě kdyby tam bylo 50% jiných značek

Jiná auta můžou samozřejmě přijet ale jen jako doprovodné vozidla - prosím at se to nezvrhne v nějaký tuning sraz - je to BMW sraz a na fotkách by to vypadalo pěkně blbě kdyby tam bylo 50% jiných značek
...
Chlapi ja roznesiem letaky po mojom okoli..hadam nikto pride..Staci vytlacit ten letak co je na zaciatku temy?
EX:
e30 318i M10
e28 524tdA M21
e21 316 M10
e30 325ix M20
e30 318is M42 touring
e30 324d M21 saloon
e30 320i M20 touring
AKT:
e30 335i M30 convertible
e30 327ix M20 saloon
e30 318i M10
e28 524tdA M21
e21 316 M10
e30 325ix M20
e30 318is M42 touring
e30 324d M21 saloon
e30 320i M20 touring
AKT:
e30 335i M30 convertible
e30 327ix M20 saloon
A jeje hlavni organizator a nejspis ted ale stravi cely den na sprintechPaja píše:Jojo to stačí vytisknout - já ti to můžu poslat ve skvělé kvalitě a ty tisky pak budou mnohem ostřejší.
Jinak díky mooc - těště se všichni bude to super akce - ukážu vám nový motor. Možná hihi

Ex316, 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA touring,740i 6kvalt manual na 20''BBS, 328i cabrio,740iA
ho nechte aspoň mužem potom říkat že si ten pohár koupil sámRostik píše:A jeje hlavni organizator a nejspis ted ale stravi cely den na sprintechPaja píše:Jojo to stačí vytisknout - já ti to můžu poslat ve skvělé kvalitě a ty tisky pak budou mnohem ostřejší.
Jinak díky mooc - těště se všichni bude to super akce - ukážu vám nový motor. Možná hihi