Sraz severní morava - letiště Mošnov2 !14.10! od 11:00h
Pájo podle mě jsi mohl domluvit více e30:-))))))).......nééééé, fakt to bylo super, chtěla bych mít fotku JEN e30 co tam byly:_).....jinak, děkuju za to relátko ještě jednou, fakt jsi hodný......spanilka byla nej, hlavně ti důchodci jak s úžasem mávali.....třeba budu taky takhle jednou mávát:-))))), ale asi už jiným autům......čau
škoda 105l,BMW e30 325i,BMW e30 316i,Alfa Romeo 75 1.8ie,Fiat Croma 2.0 turbo,BMW e30 1.8i - MILAšEK:), dva měsíce půjčené e30 2.0i(durasel,luter), dva měsíce e30 2.3i (jery) POHODA )))))))
e30 bylo na srazu málo, to překvapilo asi každého, kdo čekal hojnou účast právě tohohle typu BMW. Jedním z vlivů bylo určitě i to, že sraz byl domluvený v zoufale malém času a někteří si nestihli domluvit dovolené, přehodit směnu atd atd.Michaella píše:Pájo podle mě jsi mohl domluvit více e30:-))))))).......nééééé, fakt to bylo super, chtěla bych mít fotku JEN e30 co tam byly:_).....jinak, děkuju za to relátko ještě jednou, fakt jsi hodný......spanilka byla nej, hlavně ti důchodci jak s úžasem mávali.....třeba budu taky takhle jednou mávát:-))))), ale asi už jiným autům......čau
Příští rok bude termín srazu dán dlouho před jeho konnáním a vše co teď bylo "šité horkou jehlou" zlepšíme na maximum
Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
Michaella píše:Pájo podle mě jsi mohl domluvit více e30:-))))))).......nééééé, fakt to bylo super, chtěla bych mít fotku JEN e30 co tam byly:_).....jinak, děkuju za to relátko ještě jednou, fakt jsi hodný......spanilka byla nej, hlavně ti důchodci jak s úžasem mávali.....třeba budu taky takhle jednou mávát:-))))), ale asi už jiným autům......čau
není zač ale jak jsem říkal Díky patří Pinkimu.

Díky pinki

Za to relátko?Funguje jo?Paja píše:Michaella píše:Pájo podle mě jsi mohl domluvit více e30:-))))))).......nééééé, fakt to bylo super, chtěla bych mít fotku JEN e30 co tam byly:_).....jinak, děkuju za to relátko ještě jednou, fakt jsi hodný......spanilka byla nej, hlavně ti důchodci jak s úžasem mávali.....třeba budu taky takhle jednou mávát:-))))), ale asi už jiným autům......čau
není zač ale jak jsem říkal Díky patří Pinkimu.
![]()
Díky pinki
jejej děkuji moc.....pinki teda taky.....relátko hm popravdě zatím nevím, onon totiž ještě tam není dané, protože nějak nebyl čas no....práce e ted jsem 2 dny na slovensku, takže chudáček čeká doma co bude a kdy se tam dá a zapojí mlhovky....počítám ted víkend konečně.....a dám vědět, jestli funguje.....popravdě, já jsem si taky přehazovala směnu, stálo mě to volný další pátek a bylo to taky né zrovna bez problémů, ale naštěstí se podařilo....je fakt, že je to sraz e30 teda a bylo jich tam málo.....ale neva, nějaké inspirace se tam přece jen našli, nejvíc se mi teda líbil touring s těma tmavýma kolama, z toho jsem fakt byla unešena, protože přesně to je má představa, je fakt, že já na tom svém autě nic nedělám, je to o čase a jako ženská si neporadím se vším, takže mé je vlastně bez úprav, ale miláček, tak se mějte a bacha na body a majáčky:-), já už jsem obodovaná pa pa
)))))))))))))))))) 

škoda 105l,BMW e30 325i,BMW e30 316i,Alfa Romeo 75 1.8ie,Fiat Croma 2.0 turbo,BMW e30 1.8i - MILAšEK:), dva měsíce půjčené e30 2.0i(durasel,luter), dva měsíce e30 2.3i (jery) POHODA )))))))

Naposledy upravil(a) Michaella dne 25. 10. 2007 13:38, celkem upraveno 1 x.

Naposledy upravil(a) Michaella dne 25. 10. 2007 13:40, celkem upraveno 1 x.
ty já jsem viděla nějaké, ale přesně už nevím, kde to bylo.......ale je to hezké, mě se to líbilo.........máš dobrou babi, ta moje řeší jen to, at to jede, ale chápu ji, v 71 letech už to taky asi budu akorát řešit a nepoznám už nic:-)))))))))) 

malinka vada na krase srazu jsou samolepky - mi uz se rozpila 
mam ji dole .. skoda
byla pekna ...
(jenom bych tam pristi rok pridal rok - at pak po par letech nemam na aute 3 stejne samolepky
jinak samozrejme SUPER
petr

mam ji dole .. skoda

(jenom bych tam pristi rok pridal rok - at pak po par letech nemam na aute 3 stejne samolepky

jinak samozrejme SUPER

petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
No tak to je největší problém srazu - velice mě to mrzí ale nálepky byly udělány v reklamní firmě a některým se rozlepili a některým se rozpily - velice se tímto všem omlouvám - příští rok budou nálepky v maximální kvalitě a bude i rok srazu - tentokrát to bylo víceméně jen testování počtu kusů atd.
Tak prosím ti co mají nálepky nalepené na okně z venku auta a nechtějí o ni přijít tak doporučuji slepit - jinak se zřejmě nálepka rozpije.
Na jaro chystáme něco mnohem víc extra a bude už všechno ŤIP ŤOP!
Tak prosím ti co mají nálepky nalepené na okně z venku auta a nechtějí o ni přijít tak doporučuji slepit - jinak se zřejmě nálepka rozpije.
Na jaro chystáme něco mnohem víc extra a bude už všechno ŤIP ŤOP!

minuly tyden nekdo ukazoval fotky z jeseniku (na bmwklubu) (s autem samozrejmePaja píše:Tyvole Dixí kde ty bydlíš v alpách?Dix píše:Mi už to taky minulý týden sundal sníh![]()
Pecka kdy se mužu stavit se sáňkama?
![]()

Naposledy upravil(a) ajfel dne 31. 10. 2007 07:40, celkem upraveno 1 x.
BMW X5 4.4i (2001)
Mám přechodné víkendové bydliště pod Rejvízem... se klidně někdy stav, ale chce to pevné nervy, protože se tam nesmí solit a v zimě se cesta zvedne klidně o dvacet cenťáků a zúží se, že se vejde sotva jedno autoPaja píše:Tyvole Dixí kde ty bydlíš v alpách?Pecka kdy se mužu stavit se sáňkama?
![]()

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

dixi vidim, ze uz mas zazimovano:-) trochu mi to pripomelo me viz foto: http://nyklman.rajce.idnes.cz/bmw/
BMW E30 318i M10, BMW E39 535i M62