Takže začátek dáme na 11:00 jelikož je to neděle tak ať se lidi vyspí atd. Mám oficiálně povolený prostor jako minule vedle motokárové dráhy která bude samozřejmě otevřena a bude možnost si pěkně pojezdit. Vstupné bude řešeno tím způsobem že každé auto dostane nálepku srazu v ceně 50kč - nálepka je povinná - nemůžeme vybírat vstupné bez živnosti a i kdybych to prohnal přes kamaráda který ji má mohlo by to dopadnout že vstupným přebírá zodpovědnost a to nechci! Bude cca 10 pořadatelů kteří se budou starat o vaši spokojenost a hlavně klid - nikdo nebude driftovat a pálit gumy jinde než na place k tomu určeném - sprinty - to samé!
Jelikož obyvatelé přilehlého městečka nemají rádi tyto srazy snažím se sehnat majitele pozemku který je uplně vzadu a domluvit se na přesný čas sprintů a driftů!
Zatím je to jen neoficiálně co se týče sprintů a driftů ale uděláme maximum pro to aby byly oficiálně povoleny!
Stále se mi nikdo neozval na spanilou jízdu - takže ji asi dělat nebudeme - no to mě baví - všichni mí přátelé bydlící v HA a blízkém okolí jsou ochotni pomoct s čímkoli ale sehnat někoho kdo bydlí poblíž mošnova a zná to tam a je ochoten nachystat spanilku je nemožné - styďte se mošnováci a spol!