Už se to snažím vyhrotit tak, abych tam mohl jet, ale je to peklo!! Uvidíme, jak to bude vypadat zítra večer! No každopádně pokud by to neprošlo od rána, tak do 16:00 bych to do Týniště měl snad stihnout! A s tím pivkem nevím, ale je to lákavá nabídkaDoctorX píše: To mne nemuzes udelat ,nejdrive mne premlouva at prijedu ,ze take prijede se social edition a ted uhnes do prace?Koukej prijet ,pokud by se to nedalo lamat ,tak aspon okolo 16:00 na namesti v Tynisti ,meli by jsme se tamtudy vracet ,mas u mne pivo ,kdyz dorazis
![]()
Východočeský BMW SHOW DAY Týniště nad Orlicí 28.4.2007
- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem se rozhodoval, jaké bude mé příští auto BMW pro mě byla jasná volba 
Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html
Fiat 125
drakes-318is-t39895.html
kde přesně bydlíš,mám tam někde rodiče a jedu tam v sobotu na srazDoctorX píše:John
bretajun
scoo8y
Bydlim mezi silnici z Pardubek a novym privadecem do HK ,z dalnice z PHA ,pokud chcete nasmerovat k Intersparu ,trochu vas provedu. Klidne si vas vyzvednu u MAKRA v H.K. Pardubicaci pojedete kolem ,Ty od Prahy z dalnice prez Brezhrad k MAKRU max. 1Km. tel: na mne
777173273 ,muzu vas klidne nekde vyzvednout
Super! Se můžem sejít v Poděbradech ... taky pojedu po starý protože dálnice mě moc neberoubretajun píše:já jedu z Poděbrad po staré silnici,co ty?Fikux píše:Jede někdo prosím v sobotu ráno nebo dopoledne z Prahy směr Týniště?
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
parada,sejdem se na benzinove pumpe.Pojedes z Podebrad na H.K. a po 3 km prijedes na kruhak,projedes ho rovne a uvidis pumpu na leve strane,budu tam kolem desate cekat, OKFikux píše:Super! Se můžem sejít v Poděbradech ... taky pojedu po starý protože dálnice mě moc neberoubretajun píše:já jedu z Poděbrad po staré silnici,co ty?Fikux píše:Jede někdo prosím v sobotu ráno nebo dopoledne z Prahy směr Týniště?Počítám že mezi půl 10 a 10 bych mohl být v
Poděbradech. Nebo se klidně časově přizpůsobim Tvému odjezdu.
Fajn ... vyrážíme ještě s Ghostem v půl 10 z Prahy, takže lehce po desátý budem na tý pumpě za kruhákem ... dokonce vim i kterou myslíšbretajun píše:parada,sejdem se na benzinove pumpe.Pojedes z Podebrad na H.K. a po 3 km prijedes na kruhak,projedes ho rovne a uvidis pumpu na leve strane,budu tam kolem desate cekat, OKFikux píše:Super! Se můžem sejít v Poděbradech ... taky pojedu po starý protože dálnice mě moc neberoubretajun píše:já jedu z Poděbrad po staré silnici,co ty?Počítám že mezi půl 10 a 10 bych mohl být v
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
parada,budu tam po desate hodineFikux píše:Fajn ... vyrážíme ještě s Ghostem v půl 10 z Prahy, takže lehce po desátý budem na tý pumpě za kruhákem ... dokonce vim i kterou myslíšbretajun píše:parada,sejdem se na benzinove pumpe.Pojedes z Podebrad na H.K. a po 3 km prijedes na kruhak,projedes ho rovne a uvidis pumpu na leve strane,budu tam kolem desate cekat, OKFikux píše: Super! Se můžem sejít v Poděbradech ... taky pojedu po starý protože dálnice mě moc neberouPočítám že mezi půl 10 a 10 bych mohl být v
Zdravím, Honza má zavirovanýho kompa tak píšu za něj (možná to dá ještě do kupy). Takže všechno je připravený, Týnišký námestí bude zejtra naše, včera nám ho trochu vyčistily
, do hospody se tedka ještě zajedu podívat, mělo by to bejt všechno OK, počasí dopadne tak není co řešit, tak ať se nás tam zejtra sejde co nejvíc! Zatím čus
- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
Jeduuuuuuuu, lidi já jedu, spravedlnost existuje!!!!!
Těšte se
Akorát to musím ještě zejtra dopoledne umejt
nebo to spíš ač nerad nechám projet myčkou, protože dneska jsem byl až do teď v práci, takže jsem to jaksi nestihl! Takže zejtra tschus v HK a následně v Týništi! 
Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html
Fiat 125
drakes-318is-t39895.html
- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
DoctorX píše:DrakeRK
To je slovo chlapa ,dobre ze to dopadlo ,uz se na vsechny tesim.
TAK ZEJTRA !!!
Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html
Fiat 125
drakes-318is-t39895.html