Východní čechy - Holice /pravděpodobně/
- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
JO, takže 28. 4 jsem tam jako na koni
Kuňka - hlasuji pro
Soudek - ne, i když bych rád
Selatko - to si nenecham ujit
Nocleh - není možno
Sportovni vlozka - Rad se podivam ,ale nezucastnim
Kuňka - hlasuji pro
Soudek - ne, i když bych rád
Selatko - to si nenecham ujit
Nocleh - není možno
Sportovni vlozka - Rad se podivam ,ale nezucastnim
Když jsem se rozhodoval, jaké bude mé příští auto BMW pro mě byla jasná volba 
Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html

Fiat 125

drakes-318is-t39895.html
- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
Já přes HK 100% pojedu, jedině, že bych ho přelít,DoctorX píše: PLS - Pojedete li nekdo od HK ci primo prez ,muzeme se nekde domluvit predem. Staci nekde v HK o 30 - 40min. drive.

Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html

Fiat 125

drakes-318is-t39895.html
- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,vidím že vás většina chce Kunětickou horu,jenže teď ji prostě z organizačních i časových důvodů udělat nemůžeme,mysleli jsme že sraz by byl 28.4 v 13.00 na Mírovém náměstí v Týništi nad Orlicí.Zde by se počkalo do 13.30 na všechny a po té by vse jela spanilá jízda přes Kostelec nad Orlicí a Vamberk na Hrad Potštejn,je to téměř to samé co Kunětická hora ale je to o 20 kilometrů blíže,uděláme si pěkný výlet na zříceninu hradu,je tam rajský výhled,celý kraj máte jako na dlani a potě bysme v poklidu mohli jet zpět na již připravené prase,které má být pro nás připraveno v 17.00.
Kunětickou horu jsme zvolili vloni kdy jsme to dělali poprvé a sešli se vlastně v Holicích,bylo to bezva,ale prostě je to trošku dál,nestihlo by se to prase včas a navíc se bojíme že by někdo mohl zabloudit,ztratit se konvoji,a necheme toto všechno riskovat.Co se nestihlo je ubytování.Máme pronajatou celou louku kde je ta hospoda kde venku budeme mít prasátko,a kdo bude chtít pít jako naše parta,tak si musí přivést řidiče,anebo stan,anebo dole ve městě je 4km ubytování na 2 místech,fotky všeho dodám později,napiště jestli s tím takhle souhlasíte,nebo spíš upřednostnote tu Kuňku,letiště u ní by snad šlo po dohodě taky dohodnout ale nestihl jsem to a říkám,spíš se přikládám k návštěvě té zříceniny starověkého hradu Potštejn,Kuňku zas příště,co vy na to ?domluvíme se ?
Honzin
Kunětickou horu jsme zvolili vloni kdy jsme to dělali poprvé a sešli se vlastně v Holicích,bylo to bezva,ale prostě je to trošku dál,nestihlo by se to prase včas a navíc se bojíme že by někdo mohl zabloudit,ztratit se konvoji,a necheme toto všechno riskovat.Co se nestihlo je ubytování.Máme pronajatou celou louku kde je ta hospoda kde venku budeme mít prasátko,a kdo bude chtít pít jako naše parta,tak si musí přivést řidiče,anebo stan,anebo dole ve městě je 4km ubytování na 2 místech,fotky všeho dodám později,napiště jestli s tím takhle souhlasíte,nebo spíš upřednostnote tu Kuňku,letiště u ní by snad šlo po dohodě taky dohodnout ale nestihl jsem to a říkám,spíš se přikládám k návštěvě té zříceniny starověkého hradu Potštejn,Kuňku zas příště,co vy na to ?domluvíme se ?
Honzin
Naposledy upravil(a) DJ HONZA dne 03. 04. 2007 21:50, celkem upraveno 3 x.
- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
No,furt o tom diskutujem a je to 50/50,uvidíme,opravdu jste si jí odhlasovali ale jak říkám z časových ani organizačních to nevychází,leda by to musel být celodenní sraz s objedem,takžééééééééé.....
uvidíme,jinak pro náhradní řešení tzv. Plán B když by nevyšlo počásko a pršelo nám jsem myslel zámek častolovice
uvidíme,jinak pro náhradní řešení tzv. Plán B když by nevyšlo počásko a pršelo nám jsem myslel zámek častolovice
Zdravím jak tady Honza píše, plánujeme spíž ten Potštejn, hlavně z časových důvodů a taky to bude mnohem zajímavější cesta, než na Kuňku + ještě nám leží v hlavě ta druhá varianta v případě deště, máme pár míst vytipovanejch, ale to se ještě uvidí. V nejblyžší době ty trasy projedem a uvidíme co bude nejlepší. Pak sem dáme všechno vědět.
- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
Das ist mir ganz egal
jestli Kuňkat, nebo nekuňkat
Jde přece v první řadě o jídlo,
sraz a pohodu! Hlavně aby nám organizátoři objednali pěkné počasí 

Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html

Fiat 125

drakes-318is-t39895.html
- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
Jsme rádi že přistoupíte na opravdu pro tento sraz nejvhodnější řešení,Kuňka zas může být příště,Potštejn je to samý,naprosto,možná hezčí a přitom o skoro polovinu blíž,hlavně na to prasátko se těšte,bude fakt dobrý !ještě napíšu kompletní časový harmonogram srazu a poslední detailní info i s fotkami objektu,hradu Potštejn kam pojedem tedy na spanilku a již bude hotov plakát na sraz,který hned půjde do světa.Zdravím,hezký večer všem ![/color]
- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
Ach jo život prostě není lehký.
Upozornění - předejte řidičům
"Chci se s Vámi smutně podělit o tu radostnou novinu a to že v týdnu od
23.-28.4. bude největší Kryštof všech dob.
Protože už má pravomoce i městská policie, tak co má ruky a nohy a
udrží plácačku v ruce vyráží na cesty. Doporučuji chodit pěšky."
uvidime, nakolik tato informace bude pravdiva..
Duben ma byt vseobecne mesicem bezpecnosti
Tudíž věci se mají tak že sraz předbězžně zůstavá ve smluvený den a pokud bude hrozba aktuální,že víc z vás nemá stav ok,tak se přinejhorším sraz posune na 5.5 jelikož nechci riskovat aby žádný z vás měl jakýkoliv problém,každopádně si dejte do pořádku povinou výbavu,gumy atd,uvidíme dál
Upozornění - předejte řidičům
"Chci se s Vámi smutně podělit o tu radostnou novinu a to že v týdnu od
23.-28.4. bude největší Kryštof všech dob.
Protože už má pravomoce i městská policie, tak co má ruky a nohy a
udrží plácačku v ruce vyráží na cesty. Doporučuji chodit pěšky."
uvidime, nakolik tato informace bude pravdiva..
Duben ma byt vseobecne mesicem bezpecnosti
Tudíž věci se mají tak že sraz předbězžně zůstavá ve smluvený den a pokud bude hrozba aktuální,že víc z vás nemá stav ok,tak se přinejhorším sraz posune na 5.5 jelikož nechci riskovat aby žádný z vás měl jakýkoliv problém,každopádně si dejte do pořádku povinou výbavu,gumy atd,uvidíme dál
- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
vím co mluvím moc dobře,Vašek zas naopak nemá skoro žádný zábrany,prostě na datu a místě srazu se již nic měnit nebude,přijeďtě prosím všichni a řekněte o tom i svojim kámošů,ať to prasátko sníme,bude to skvělej den,jen fakt bacha na ty benga,bojím se aby pár z nás nedostalo pár bodíků nebo nedej bože tam nenechalo šrajtofli pánům zákona,prostě myslím jen osobně že to bude vo hubu když to fakt bude ofic,a zařidte se poedle toho,tech.stav+doklady+dodržování předpisů musí být Ok,díky a 28.4 !a kliftonům ukážu místo občanky znak BMW jako placku BMW komunity
já když jsem pořádal Dětenice tak jsme potkali také benga na čekačce a nejeli jsme vesnicí padesát,nechali nás být a jen se kochali,seru na bengaDJ HONZA píše:vím co mluvím moc dobře,Vašek zas naopak nemá skoro žádný zábrany,prostě na datu a místě srazu se již nic měnit nebude,přijeďtě prosím všichni a řekněte o tom i svojim kámošů,ať to prasátko sníme,bude to skvělej den,jen fakt bacha na ty benga,bojím se aby pár z nás nedostalo pár bodíků nebo nedej bože tam nenechalo šrajtofli pánům zákona,prostě myslím jen osobně že to bude vo hubu když to fakt bude ofic,a zařidte se poedle toho,tech.stav+doklady+dodržování předpisů musí být Ok,díky a 28.4 !