Já vim, je to sobota a takhle hnusně brzy ráno, ale já třeba jdu v pátek na maturiťák z bejvalý školy a v sobotu tam jdu a hotovo! A to ještě sebou vytáhnu i společensky unavenou přítelkyni, takže si ze mě všichni vemte příklad!!!
XII. Pražský rallysprint
XII. Pražský rallysprint
Je info, kdyby někdo chtěl jít, koná se 2.12., což je sobota, od osmi ráno, více na http://www.prazskyrallysprint.cz/
Já vim, je to sobota a takhle hnusně brzy ráno, ale já třeba jdu v pátek na maturiťák z bejvalý školy a v sobotu tam jdu a hotovo! A to ještě sebou vytáhnu i společensky unavenou přítelkyni, takže si ze mě všichni vemte příklad!!!
Ty masteři za volantem si to zasloužej, myslim... 
Tady ještě jeden tip na sobotní program. MMOTION 06 Veletržní palác.
Myslim že to bude stát za to!
Myslim že to bude stát za to!
Kód: Vybrat vše
http://www.mmotion.cz/Tak myslim, že se rally fakticky povedla, kdo byl, musí souhlasit. Kdo nebyl, nechť po mě vyžaduje okamžité umístění fotek na web
Focení bylo tentokrát opravdu boží záležitost, světlo k ničemu, lidí jak sr... A někdy byl i problém auto vůbec chytit do záběru...rukou maximálně se vytahující do výšky pokud možno nad všechny ostatní hlavy a hlavně totálně mrznoucí už po několika prvních záběrech...no masáž
Na to ty fotky nevypadají zas až tak katastroficky...
Jinak náš premiér se opravdu vytáhl 
Focení bylo tentokrát opravdu boží záležitost, světlo k ničemu, lidí jak sr... A někdy byl i problém auto vůbec chytit do záběru...rukou maximálně se vytahující do výšky pokud možno nad všechny ostatní hlavy a hlavně totálně mrznoucí už po několika prvních záběrech...no masáž
Na to ty fotky nevypadají zas až tak katastroficky...
Jawa 250/353, Yamaha XJ 600N, BMW žádné... 
akce prima, hnusna zima, ale naprosto neuveritelne hnusna klobasa!!!
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...
No, kdyz nebyla prestavka, tak tam bylo par lidi, ale ja sem zaukoloval zbytek a sel fotit..Chotis píše:A jak si se probojoval přes tu stometrovou frontu?? Ještěže jsem to ani nezkusilIwan píše:akce prima, hnusna zima, ale naprosto neuveritelne hnusna klobasa!!!
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...