závody do vrchu CWC
V Plavech jsem jel CWC letos na jare, pekna trat, koncivala tam RZ pri Bohemce. Silnice spis uzsi, zatackovita. Na snehu to byla zabava celkem bez rizika, na asfaltu nevim - je to v lese.
Zaskali jsem nekolikrat projizdel taky na snehu. Jezdival se tam zavod do kopce a myslim ze hodne mistnich zavodniku - hodkovicaku to tam zna poslepu. Takova typicka vrcharska trat, pomerne siroka. Na asfaltu taky nevim, co od toho cekat.
Jinak CWC bylo loni dobre organizovany, doufam, ze to vydrzi i letos. Jsou to pekny zavody za malo penez, hlavne se tesim na zimni cast, kde se da relativne bezpecne zazavodit na uzavreny trati a pekne se pri tom sklouznout. Jen si clovek nesmi myslet, ze predjede vsechny ty mistni strelce na fackach a skodkach, loni jsem dostaval pravidelne naloz od chlapa s embeckem
.
Chce to hlavne poradny gumy a co nejlehci auto.
Zaskali jsem nekolikrat projizdel taky na snehu. Jezdival se tam zavod do kopce a myslim ze hodne mistnich zavodniku - hodkovicaku to tam zna poslepu. Takova typicka vrcharska trat, pomerne siroka. Na asfaltu taky nevim, co od toho cekat.
Jinak CWC bylo loni dobre organizovany, doufam, ze to vydrzi i letos. Jsou to pekny zavody za malo penez, hlavne se tesim na zimni cast, kde se da relativne bezpecne zazavodit na uzavreny trati a pekne se pri tom sklouznout. Jen si clovek nesmi myslet, ze predjede vsechny ty mistni strelce na fackach a skodkach, loni jsem dostaval pravidelne naloz od chlapa s embeckem

Ja mám je 318,chci si zazávodit pro radost,nejsem žádnej skušenej střelec.Bohužel ani ty gumy nebudou nejlepši.Boban píše:V Plavech jsem jel CWC letos na jare, pekna trat, koncivala tam RZ pri Bohemce. Silnice spis uzsi, zatackovita. Na snehu to byla zabava celkem bez rizika, na asfaltu nevim - je to v lese.
Jinak CWC bylo loni dobre organizovany, doufam, ze to vydrzi i letos. Jsou to pekny zavody za malo penez, hlavne se tesim na zimni cast, kde se da relativne bezpecne zazavodit na uzavreny trati a pekne se pri tom sklouznout. Jen si clovek nesmi myslet, ze predjede vsechny ty mistni strelce na fackach a skodkach, loni jsem dostaval pravidelne naloz od chlapa s embeckem.
Ta trat mi bude vyhovotat doufám serpentiny to je moje.
Tlumiče došly dneska, tak je tam zejtra dám otestuji a napišu jestli jedu na 100 procent

Odkud jedeš ty??já jsem ukecal kámoše aby jel semonou kdyby náhodou se něco stalo

Jinak jsem z vysočiny takže se projdeu pjekně je to asi 180 kiláku

318i M10
tohle nikoho zajímat nebude....sasima píše:ještě jsem se chtěl zeptat jak přisna je technicka přejimka vozu,sviti mi na palubce brzdy asi kontakt nevim nemohu to najit jinak je vše ok
kontrolujou, jestli nevylejzaj kola moc z blatníků, jestli máš helmu, pásy , atd... jinak jestli jedeš na ojetejch gumách, či to máš zkorodovaný, to nikoho nezajímá

320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring

dikPetr237 píše:tohle nikoho zajímat nebude....sasima píše:ještě jsem se chtěl zeptat jak přisna je technicka přejimka vozu,sviti mi na palubce brzdy asi kontakt nevim nemohu to najit jinak je vše ok
kontrolujou, jestli nevylejzaj kola moc z blatníků, jestli máš helmu, pásy , atd... jinak jestli jedeš na ojetejch gumách, či to máš zkorodovaný, to nikoho nezajímá

318i M10
Tak plavy mám uspješně za sebou v tom směru že jsem tam neskončil na tom poli s autem vhodné k otahu nebo odvozu na vrakáč
Fakt to za to stoji
vřele to všem mistnim doporučuji,byl tam jeden zástupce klubu jenš nám ostudu určitě neudál tim mu blahopřeji celkovje k 10mu mistu a 5mu ve třidě
,zatim nevim jetli pojedu dalši závod,uvidim podle počasi,takže sportu zdar 

Fakt to za to stoji

318i M10
Dalsi zavod CWC je v sobotu 4.11. na Zaskali u Hodkovic nad Mohelkou, z Prahy necela hodina jizdy po dalnici. Startovne je 500 Kc, podrobnejsi info na www.cwc.cz,
mapa na http://www.cwc.cz/fotogalerie/06-07/200 ... i/mapa.pdf
Startovat muzou naprosto seriova auta, jedinou podminkou je helma, staci motocyklova.
Spousta navstevniku tohoto fora ma porad plnou hubu kecu o driftovani a kdyz si muze zadriftovat na uzavrene trati, za par kacek, se zajistenim okamzite zdravotnicke pomoci v pripade nehody, a jeste pri tom pomerit casy s ostatnimi, tak najednou ticho.
Cim to asi je?
Startovat muzou naprosto seriova auta, jedinou podminkou je helma, staci motocyklova.
Spousta navstevniku tohoto fora ma porad plnou hubu kecu o driftovani a kdyz si muze zadriftovat na uzavrene trati, za par kacek, se zajistenim okamzite zdravotnicke pomoci v pripade nehody, a jeste pri tom pomerit casy s ostatnimi, tak najednou ticho.
Cim to asi je?

taky se mi to tak připada,no ja bych si to tam taky netroufnul driftovat,viděli jsme jak to dopadlo kdyš se nezvláda řizeni u toho zeleného žraloka,chudáček auto.Boban píše:Dalsi zavod CWC je v sobotu 4.11. na Zaskali u Hodkovic nad Mohelkou, z Prahy necela hodina jizdy po dalnici. Startovne je 500 Kc, podrobnejsi info na www.cwc.cz,
Cim to asi je?
Pojedeš to záskali??ja to sice vidim že tam nebudu mit žádnou šanci ale jestli bude sucho tak vyrazim,je to fat mazec závodit

318i M10
Asi nakonec pojedu, nejdriv se mi zrovna to Zaskali moc nelibilo, ale je to lepsi nez sedet doma. Taky kde jinde ma clovek moznost svest se po byvale trati vrcharskeho mistrakusasima píše: Pojedeš to záskali??ja to sice vidim že tam nebudu mit žádnou šanci ale jestli bude sucho tak vyrazim,je to fat mazec závodit![]()