ty už jdi s těma svejma kecama doprdeleadam320 píše:se divim že jste se tam zabejvali sprintama mezi tema votuzeninama...
kdybys tam byl, viděl bys, že na sprintech moc těch votuzenin ani nebylo

se nečil voe, co ti dělam?Petr237 píše:ty už jdi s těma svejma kecama doprdeleadam320 píše:se divim že jste se tam zabejvali sprintama mezi tema votuzeninama...
kdybys tam byl, viděl bys, že na sprintech moc těch votuzenin ani nebylo
Pravda, Cajda rikal ze to trosku jeste poladili .. nicmene, seriovy Evo VIII dame i kdyz auto nefunguje jak ma. Ke konci jsem zkousel s Lukasem zmerit reakci na oci ( Gtech ) nez se auto pohne ( bylo to 0,6 vteriny nez mi to prolezlo mozkem do nohy a do pohybu auta ) tak uz se nedalo vubec radit a musel sem to auto odstavit.Petr237 píše:
Je fakt, že na startu jsi trochu zaostával... ale Soty to má ted dost dobře nafoukaný, jede mu to hodně dobřeJá s atmosférou se na něj asi nebudu chytat, ani když budu mít sebelepší slicky
Jinak mě překvapila hojná a úspěšná účast v kategorii do 2500ccm, je vidět, že když se chce, tak i 2,5i maže opravdu dobře
LOPOLO píše:a kolikatej jsi byl?adam320 píše:... ta trať byla totiž zajímavá narozdíl od napěchovaný ranveje a dokola furt toho samýho (což pro řidiče samozřejmě je zajímavější).....to je všechno
Ten čas je pěknej PetanePetr237 píše:výsledky ze sprintů zde: http://www.t-base.cz/vysledky/mimon06b. ... a794666853
Copak spokojenej jsem, ale příště to může bejt ještě trochu lepší, musím sehnat jiný slickyMr.1 píše:Ten čas je pěknej PetanePetr237 píše:výsledky ze sprintů zde: http://www.t-base.cz/vysledky/mimon06b. ... a794666853Co je pod 14 je už celkem dobry ,tak jsi zpokojenej ne?
Tak pánové, a mě už chodí otáčkoměr, něco málo ještě poladím, takže příště půjdu rovnou pod 13,50sPetr237 píše:Copak spokojenej jsem, ale příště to může bejt ještě trochu lepší, musím sehnat jiný slickyMr.1 píše:Ten čas je pěknej PetanePetr237 píše:výsledky ze sprintů zde: http://www.t-base.cz/vysledky/mimon06b. ... a794666853Co je pod 14 je už celkem dobry ,tak jsi zpokojenej ne?
Pravda že bych to u mně taky viděl spíš na rozumnějších 13,8LOPOLO píše:mno proc ne, potencial na to urcite masHory píše: Tak pánové, a mě už chodí otáčkoměr, něco málo ještě poladím, takže příště půjdu rovnou pod 13,50s( ale musim taky doladit ty slicky )
To Lopolo: asi se otřesou i časy 3,2litru![]()
... ja kdyz zajedu 13,6 tak budu spokojenej.
Kua Hory, tak to já bych musel jet nejhůř 13,75...a to už je hoodně velký soustoHory píše:Pravda že bych to u mně taky viděl spíš na rozumnějších 13,8LOPOLO píše:mno proc ne, potencial na to urcite masHory píše: Tak pánové, a mě už chodí otáčkoměr, něco málo ještě poladím, takže příště půjdu rovnou pod 13,50s( ale musim taky doladit ty slicky )
To Lopolo: asi se otřesou i časy 3,2litru![]()
... ja kdyz zajedu 13,6 tak budu spokojenej.
ne ne ne, při těhlech časech počítám s tím, že už budeš jen za mnouPetr237 píše:Kua Hory, tak to já bych musel jet nejhůř 13,75...a to už je hoodně velký soustoHory píše:Pravda že bych to u mně taky viděl spíš na rozumnějších 13,8LOPOLO píše: mno proc ne, potencial na to urcite mas... ja kdyz zajedu 13,6 tak budu spokojenej.
Pro mě je každej čas pod 14s úspěch