ZIVOT JE NEFER
-
Daniel
ZIVOT JE NEFER
chci se jen vypovidat a tak se vypovidam tady, protoze tyto stranky sou mi blizke..
dneska sem ztratil penezenku kde bylo 1500 a vsechny doklady, nechal sem ji nejspis na tacu v menze a bud kucharka a nebo nekdo zamnou si ji vzal...
jelikoz sem student, je to pro me dost penez a co hlavne ty karty a doklady me strasne ser..mrzej
mel sem tam spoustu karet, do skoly, na slevy, na obedy,kreditky
kdyz vse budu chtit vyridit nove, bude me to stal aspon dalsi litr navic
2x vzivote sem nasel neci penezenku, s 1500 a 1100kc. Pokazde sem to jako kreten vratil poskozenemu a ani sem nedostal nalezne.
V te dobe sem se nad tim nepozastavil, ale ted strasne najivne doufam, ze mi to osud oplati...
proste mam strasny den kdy se vse podelalo
sem bezevseho..a za vse se musi platit jako treba 200za zablokovani karty.
kua , asi vite jakej te to pocit..
diky ze sem se tu mohl vykecat
uz mi je trosku lip[/b]
dneska sem ztratil penezenku kde bylo 1500 a vsechny doklady, nechal sem ji nejspis na tacu v menze a bud kucharka a nebo nekdo zamnou si ji vzal...
jelikoz sem student, je to pro me dost penez a co hlavne ty karty a doklady me strasne ser..mrzej
mel sem tam spoustu karet, do skoly, na slevy, na obedy,kreditky
kdyz vse budu chtit vyridit nove, bude me to stal aspon dalsi litr navic
2x vzivote sem nasel neci penezenku, s 1500 a 1100kc. Pokazde sem to jako kreten vratil poskozenemu a ani sem nedostal nalezne.
V te dobe sem se nad tim nepozastavil, ale ted strasne najivne doufam, ze mi to osud oplati...
proste mam strasny den kdy se vse podelalo
sem bezevseho..a za vse se musi platit jako treba 200za zablokovani karty.
kua , asi vite jakej te to pocit..
diky ze sem se tu mohl vykecat
uz mi je trosku lip[/b]
taky sem nasel penezenku s dokladama, a papirama od auta ktery byly do konce psany na nekoho jinyho nez majitele penezenky. samozrejme kdyz se to vraci tak se tam musi prachy nechat.vratil sem ji. byli mi velmi vdecni a kdyz se ptali co za to chcu tak sem drzel kodex moralni slusnosti a snad jen tu stovku za benzin,
kamos nasel penezenku, taky kreditky a doklady a bylo v ni dost tisic. rikal sem mu at ji vrati, nechal si ji. ja bych ji proste vratil, a to me prave sere ze nesem takova svine a sice je to slechetny ze to vratim ale on ma ty prachy a ja mam hovno
kamos nasel penezenku, taky kreditky a doklady a bylo v ni dost tisic. rikal sem mu at ji vrati, nechal si ji. ja bych ji proste vratil, a to me prave sere ze nesem takova svine a sice je to slechetny ze to vratim ale on ma ty prachy a ja mam hovno
----------------------:)
měl jsem podobnou příhodu, našel jsem šrajtofli nějaký studentky z Německa, samozřejmě, že byla bez peněz, aby si nemyslela, že češi jsou svině tak jsem jí to poslal a obratem mi přišel dopis a 50 ojro k tomu 
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem ztratil peněženku s dokladama, tak jsem všude v místě ztráty rozvěsil cedule, ať mi vrátí doklady anonymně a prachy si nechá za námahu. Druhej den byly komplet ve schránce..... ( no taky jsem tam měl 2500 )
Jestlis tam měl všechny doklady, tak počítej mnohem víc, než litr a spoustu času k tomu
Jestlis tam měl všechny doklady, tak počítej mnohem víc, než litr a spoustu času k tomu
Tak tahle veta stoji za to.And píše:a to me prave sere ze nesem takova svine a sice je to slechetny ze to vratim ale on ma ty prachy a ja mam hovno
Jinak sem asi stastlivec, protoze mi lezela penezenka PUL DNE na chodniku, kde normalne chodi lidi a prezila to. Nejdriv jsem prohledal celej byt, auto a kdyz jsem ji tam nakonec nasel, tak si rikam: "penize urcite pryc, ale aspon tam snad zbyly doklady" ... no a zbylo tam vsechno. Treba ti to taky jeste nekdo vrati... aspon ty doklady!
(Cekam, kdy sem napise Fx tu otrepanou historku, jak zachranil Sharana a pak mu za to poslali krabicaka, nebo co)
sem smolar
mi neslo se prihlasit tak az ted sem pod sebou..
ja sem takovej sklerotik uz od narozeni, porad nekde neco nechavam a pak proto utikam zpatky a vzdy mi to zatim vyslo..i ted kdyz sem utikal zpatky pro ni sem byl presvedcenej, ze tam bude nekde lezet..
seredne sem se zmilil.
je to tim, ze sem ji mel nafouklou a tlacila me na zadku kamkoliv sem si sednul a tak sem si ji vzdy vyndal, dal nastul..a nebo na tac..
TREBA mi ji nekdo vrati...
nejvic me asi zarazilo, ze kdyz sem byl v bance blokovat kartu, mel sem slzy v ocich jak sem byl psychicky zdeptanej a poidam te slecne, ze sem ztratil penezenku bla bla bla, ze nemam nic, zadne penize..a ona: Tak, to bude 200kc za zablokovani, pak popripade 500nova karta a 300odblokovani--sila
myslel sem ze se slozim
ja sem takovej sklerotik uz od narozeni, porad nekde neco nechavam a pak proto utikam zpatky a vzdy mi to zatim vyslo..i ted kdyz sem utikal zpatky pro ni sem byl presvedcenej, ze tam bude nekde lezet..
seredne sem se zmilil.
je to tim, ze sem ji mel nafouklou a tlacila me na zadku kamkoliv sem si sednul a tak sem si ji vzdy vyndal, dal nastul..a nebo na tac..
TREBA mi ji nekdo vrati...
nejvic me asi zarazilo, ze kdyz sem byl v bance blokovat kartu, mel sem slzy v ocich jak sem byl psychicky zdeptanej a poidam te slecne, ze sem ztratil penezenku bla bla bla, ze nemam nic, zadne penize..a ona: Tak, to bude 200kc za zablokovani, pak popripade 500nova karta a 300odblokovani--sila
myslel sem ze se slozim
Tak to ja takovou kliku nemel.Zapomel jsem pri vyberu penez z bankomatu v jednom hypermarketu klic od meho bava i s dalkovym ovladanim a co me sere nejvic byl u toho i klicek k origo zameckum na srouby kol.Bohuzel a nanestesti jsem mel jen jedinej.asi vite,jaje jsou ty zamecky rarita a jak uz je jich malo.
nepomohlo mi nic,ani izeraty na vraceni s odmnenou-nic.
Nejspis je ma nakej mladej idiot,kerymu se libi velky svazky klicu a ma z nalezu obrovskou radost a ja ho znat,tak ho za to nakopu do pr....
nepomohlo mi nic,ani izeraty na vraceni s odmnenou-nic.
Nejspis je ma nakej mladej idiot,kerymu se libi velky svazky klicu a ma z nalezu obrovskou radost a ja ho znat,tak ho za to nakopu do pr....
"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
-nic jinýho mě nebaví víc!
tel.-723667447
tel.-723667447
Taky jsem ztratil peněženku s dokladama a s 500kč. Prohledal jsem všechno a nakonec jsem si vzpoměl že jsem měl takové vytahané galaty a seděl jsem v kamošovým bmw323, no a tam mi vypadla
! Ale kámoše jsem nemohl nějak kontaktovat bo mu tři dny před tím lohli mobil! A za tři dni přijel, že našel v autě moji peněženku i stím pětikilem!
Dal jsem mu 200 na benzín, a pak mi ještě pujčil auto, takže to dopadlo dobře. Děkuju ti M.Ř. 
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
A chlapci představte si,že takhle kamarád našel peněženku jen s dokladama.Celej den tu posranou adresu hledal,celej den kvůli tomu jezdil busem a když tu paní našel,tak ona mu u dveří řekla,ať chvilku počká a zanedlouho se vrátila s manželem a s tim,že to je on,kdo jí tu peněženku ukradl,tak ho ještě ten její frajer chtěl zmlátit.To jde ne ? Bych se na ní vysral na krávu blbou,jenže kdo to mohl tušit... 
no jo
temer vsechny Vase pribehy konceji happyendem...
du obehnou jeste jednou vsechny vratnice a skoly, treba ji nekdo vykuchal a vratil..kez by aspon tak..
co bych dal za to kdyby se to i u me koncilo stastne:)
du obehnou jeste jednou vsechny vratnice a skoly, treba ji nekdo vykuchal a vratil..kez by aspon tak..
co bych dal za to kdyby se to i u me koncilo stastne:)
Kamošovi se taky stalo, že šel vrátit peněženku kterou našel v autobuse, taky se půl dne coural a hledal ji, a jak přišel za tou babou tak se do něj pustila že tam měla přez pět tisíc a přitom tam bylo 1200 kč.Podala na něho nějakou žalobu nebo co, ale nevyšlo ji to. A ten kámoš se jí pak pustil do auta a celé ji ho rozflákal
, tak co by jste na to řekli! Donese jí to až domů a ještě ho za to zdupe jak psa a zavola benga!
Mohla být ráda, že jí aspoň donesl celou peněženku i s prachama, a ona takhle!Pi** jedna
Takoví lidé žijí mezi námi, tak pozor
Takoví lidé žijí mezi námi, tak pozor
HOTENTOT 

A co z tehle vsech pripadu vyplyva?Vyserte se na kazdyho,pokud to neni nekdo znamej.Ja kdyz uz bych neco takovyho nasel,samo ze vratim doklady,ale tak ze je hodim do schranky mestske policie,rozhodne bych se neobtezoval hledat danou adresu.Penize bych si nechal,protoze by si je jinak stejne vzali ty policajti.Je to trochu sobecke,ale je to realita.Tweety píše:A chlapci představte si,že takhle kamarád našel peněženku jen s dokladama.Celej den tu posranou adresu hledal,celej den kvůli tomu jezdil busem a když tu paní našel,tak ona mu u dveří řekla,ať chvilku počká a zanedlouho se vrátila s manželem a s tim,že to je on,kdo jí tu peněženku ukradl,tak ho ještě ten její frajer chtěl zmlátit.To jde ne ? Bych se na ní vysral na krávu blbou,jenže kdo to mohl tušit...
"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
tel.-723667447
tel.-723667447
Me corli penezenku u vecere v restauraci...ze zapnute naprsni kapsy u bundy hozene pres zidli..na benga jsem cekal v mrazu skoro hodinu a jeste jsem ho tahal za rucicku po hospodach jestli tam za my prachy nechlastaj ti prijemni lide co sedeli vedle me...samozrejme nic.vsechny doklady v hajzlu a asi dva litry taky...za dva metry se nasla obcanka v blate u benzinky...no aspon mam ted vsechny doklady a karty novy 
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
párkrát sem peněženku viděl někde ležet ale řeknu to asi tak nevidim neznam a nechci mít pak prolémy viz víše 
jen je fakt že lidi sou kurvy a poctivý a pak když kurvě něco udělá kurva a zapleta se tam někdo poctivej je to v....všichni víme kde!
třeba ti někdo alespoň pošle doklady na adresu v obálce uvidíš.....
jen je fakt že lidi sou kurvy a poctivý a pak když kurvě něco udělá kurva a zapleta se tam někdo poctivej je to v....všichni víme kde!
třeba ti někdo alespoň pošle doklady na adresu v obálce uvidíš.....
Tel : 773 622 822
tak se nasla:)
rano ji dostanu, uvidim, co zbylo
jediny cervik ve me vrta ze sem zablokoval tu kartu, zbytecne sem se pripravil o 500, ale kdyz sem blbecek, tak at platim..a precejen sou takovi lidi, co by byli schopni tu kreditku vybrakovat..kvuli tomuto procentu lidí to instinktivne dela kazdy kdo ztrati kartu
tak prece jen stastny konec..hlavne ze tam budou ty doklady
tak odted nosim u sebe jen stovku a opcanku:)
rano ji dostanu, uvidim, co zbylo
jediny cervik ve me vrta ze sem zablokoval tu kartu, zbytecne sem se pripravil o 500, ale kdyz sem blbecek, tak at platim..a precejen sou takovi lidi, co by byli schopni tu kreditku vybrakovat..kvuli tomuto procentu lidí to instinktivne dela kazdy kdo ztrati kartu
tak prece jen stastny konec..hlavne ze tam budou ty doklady
tak odted nosim u sebe jen stovku a opcanku:)