ten eclipse to nejak vzdal....
Auuuu....to boli i poslouchat...:)
-
jaban
Re: Auuuu....to boli i poslouchat...:)
jo jo japonec az na konec...
Mozna je skoda,ze nemame natocenyho Chrousta,kdyz drzel uplne studenou Mazdu 323 minutu v omezovaci se slovy"bud to vydzi,nebo ne" a tlemil se u toho jak magorjaban píše:jo jo japonec az na konec...
"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
-nic jinýho mě nebaví víc!
tel.-723667447
tel.-723667447
taky sme meli ve tride takovyho expertaDaniel Honska píše: Mozna je skoda,ze nemame natocenyho Chrousta,kdyz drzel uplne studenou Mazdu 323 minutu v omezovaci se slovy"bud to vydzi,nebo ne" a tlemil se u toho jak magor
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
And píše:taky sme meli ve tride takovyho expertaDaniel Honska píše: Mozna je skoda,ze nemame natocenyho Chrousta,kdyz drzel uplne studenou Mazdu 323 minutu v omezovaci se slovy"bud to vydzi,nebo ne" a tlemil se u toho jak magornejenzli lital na stuzkovaku po brne ozralej ve felde ale kdyz ji nastartoval a bylo -10 tak rikal "hele otackomer je zamrzlej" a drzel to tak dlouho na plno dokud ho nerozhejbal
To byl tvuj bracha ?And píše:taky sme meli ve tride takovyho expertanejenzli lital na stuzkovaku po brne ozralej ve felde ale kdyz ji nastartoval a bylo -10 tak rikal "hele otackomer je zamrzlej" a drzel to tak dlouho na plno dokud ho nerozhejbal
zajimavy je, ze jsem se jednou bavil s Trinerem v dobach kdy jeste lital s WRC-em za tovarni tym skodovky a on rikal ze nejlepsi zahrati motoru je plny kotel od prvni chvile...tzn...podlaha na neutral...to taky delali a motor se nejevil ze by mu to moc vadilo....
...je pravda ze motor z WRC-e a motor kterehokoliv auta ma společnýho jen těch pět písmen...

...je pravda ze motor z WRC-e a motor kterehokoliv auta ma společnýho jen těch pět písmen...

I taci jsou,bohuzel mezi nami.Ten co jsem o nem psal ja,nema kdyz ridi mozek-proste mu vypne.Nema absolutne zadnej pud sebezachvy.-MAGORTweety píše:And píše:taky sme meli ve tride takovyho expertaDaniel Honska píše: Mozna je skoda,ze nemame natocenyho Chrousta,kdyz drzel uplne studenou Mazdu 323 minutu v omezovaci se slovy"bud to vydzi,nebo ne" a tlemil se u toho jak magornejenzli lital na stuzkovaku po brne ozralej ve felde ale kdyz ji nastartoval a bylo -10 tak rikal "hele otackomer je zamrzlej" a drzel to tak dlouho na plno dokud ho nerozhejbal
Jak může něco tak blbýho existovat.
Hele to mi doporucil Jaban,tem ozralejm za volantem ukazte tenhle clanek,- je to na www.sokolik.cz a kliknete si na odkaz s nazvem "alkohol za volantem",je to hned na zacatku tech stranek-bacha,je to pro siny natury a rozhodne nekoukejte po jidle.
Pak pisnete,co vy na to
tel.-723667447
tel.-723667447
jednak pekne stary a jednak pekne debilniDaniel Honska píše: Pak pisnete,co vy na to
Jestli je to srary to je mozny,ale debilni mi prjdou spis ty,co za ten volant sedaj vozrali ze se pomalu neudrzi ani na nohou-TI JSOU DEBILNI!And píše:jednak pekne stary a jednak pekne debilniDaniel Honska píše: Pak pisnete,co vy na to
tel.-723667447
tel.-723667447
Jo si zkuste aspoň dojík domu http://www.wagenschenke.ch/HomeRun.swfDaniel Honska píše:Jestli je to srary to je mozny,ale debilni mi prjdou spis ty,co za ten volant sedaj vozrali ze se pomalu neudrzi ani na nohou-TI JSOU DEBILNI!And píše:jednak pekne stary a jednak pekne debilniDaniel Honska píše: Pak pisnete,co vy na to
ani to nedokážete (ANDe kolik jsi dal metrů?có
A nepište že ten homerun už tu byl, já to vím, dal jsem to tu schválně!
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
To je šílený.Taková hezká holka.Je to ale k nasrání,že se například střetnou dvě auta čelně,v 1. bude 4člená rodina a ve druhym jeden člověk s 1,8% alkoholu v krvy.Z rodinny přežije pouze 4letá holčička s vážnými zraněními a trvalými následky a ožralýho pouští další den z nemocnice s pár škrábanci.Je to nespravedlný.Jako by opravdu někdo chtěl,aby ten člověk do smrti za to pikal a do smrti za to nesl odpovědnost.To i v případě tý američanky.Ten 20ti letej kluk bude do smrti den co den trestanej už jen tim,co způsobil...
Nejhorší na tom je, že většinou ten kdo to způsobí vyvázne jen se škrábanci, a lehkou pokutou, a ti neviní to nejvíc odnesou.Život už je takový, a mělo by se s tím něco dělat!
Ps:Ten nový bodový systém s tím ale nic neudělá, je to zbytečnost!
Ps:Ten nový bodový systém s tím ale nic neudělá, je to zbytečnost!
HOTENTOT