Upozornění na jednání uživatele Janecek

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Čenda

Upozornění na jednání uživatele Janecek

Příspěvek od Čenda » 11. 04. 2012 16:46

Tímto chci upozornit a ulevit si, (pže bych ho musel ...) na uživatele Janecek - Jan Polák z Opavy.

Story:
Před léty jsem mu prodal e30 325ic a když jsem se dozvěděl, že ho zase prodává, tak jsem mu hned volal a dohodl jsem se s ním, že mu pošlu zálohu 5tis a že ho koupím zpět.
Poslal jsem zálohu a domluvili jsme se, že mám příští týden cestu kolem a až tam pojedu, že si půjčím podval a vyzvednu ho. Měl jsem jet s kolegou z Karviné do Polska.
A jelikož jsem od Vlašimi, je to docela kousek cesty.

Za kolegou jsem chtěl vyrazit už ve čtvrtek, pže jsme chtěli vyrazit brzo ráno.
Hodinu před odjezdem z domova mi píše Janecek, že má kupce za víc a že neví co má dělat, tak jsem mu napsal, že já mu víc nedám a pokud chce ať to prodá, ale ať se rozhodne rychle, protože si budu půjčovat ten podval který stojí litr/den, a že pokud pojedu na prázdno, budu to chtít zaplatit.
Na to mi odepsal, že jsem byl první a že nemusím mít strach, že mi to prodá.

Půjčil jsem si podval a vyrazil směr Hlučín, kde jsem měl domluvenou úschovu podvalu u kolegových rodičů. Poté jsem vyrazil za kolegou do Karviné, kde jsem přespal.

Ráno v pátek mi Janecek napsal, že auto prodal, byl jsem tak vytočenej, že si to ani nedokážete představit, opravdu super cesta po tankodromu D1 s prázdnou károu..... Tak jsme se hned domlouvali na proplacení cesty, to už se začal cukat, pže se mu zdáli 3tis. moc, ale řekl, že to zaplatí.

A samozřejmě to skončilo tak, že mi zaplatil 5+1tis a dnes mi řekl, že mi to zaplatí, ale že chce faktury.....
Tak jsem se vytočil opět....grrr.....proč bych já měl dokazovat faktury a za co???
Za naftu, za káru? Asi si myslí, že projet se 750km s 500kg károu stojí stejně jako jet s prázdným autem a že půjčovna půjčuje káry zadarmo...

Káru jsem si půjčoval ve čtvrtek ve 14:30 a vracel jsem ji v sobotu v 11hod.
Nakonec kára stála 2500Kč + 700kč cesty navíc, min. 3 hodiny času cesty a peripetií s úschovou podvalu.

Takže doufám, že se ti to vrátí ty šmejde!!!!!!!
Tel: 608-214-419
Čeština do vozů

Diagnostika, kódování, programování BMW, chiptuning, odstranění FAP/DPF

www.menucesky.cz
www.chipujeme.cz

Venelin

Příspěvek od Venelin » 12. 04. 2012 11:46

Buď rád, že ti vůbec něco dal ... Lump jeden.
E39 528it -------- E30 335iC, Opel vectra, Opel corsa, VW polo, E36 318i, E30 318Ci, Citroen AX

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX » 12. 04. 2012 12:52

Mam trochu jinou zkusenost s jendim "clenem", koste dluzi +40t. do dnes, ale nebojim se, za cas bude mit po prdeli i on :lol:

Kazdopadne te chapu, nasere to a pro priste NIKDY NEVERIT NIKOMU pokud to nemas na papire + svedci :!:

Scrat

Příspěvek od Scrat » 12. 04. 2012 17:29

to jsi ještě v klidu, já se s kamarádkou projel z Pardubic do Liberce, naprázdno. Před odjezdem jsem uskutečnil telefonát, kde mě ženská ujistila, že auto na nás čeká. Přijeli jsme do Liberce, zaboha se jí ne a ne dovolat, Čirou náhodou přijela na návštěvu její sestra. Sestře paní otevřela dveře a na vysvětlení, proč nám nezvedala telefon odpověděla, že byla u sousedky. Samozřejmě auto nikde v okolí nestálo a po menším vyhrožování paní prozradila, že s ním odjel přítel do práce. Přítel se vrátí v 10večer. To už mi ruply nervy a na paní sem vylít trošku ostřejším způsobem. Najednou se v paní něco zlomilo a prozradila, že ji včera volal někdo jiný a nabídl o 5 000kč víc. V tu chvíli už jsem musel krom sebe hlídat i kamarádku, která to psychicky nezvládla, protože podval i benzín platila ze svého a paní nebyla ani natolik otevřena, aby nám ráno řekla, že nemáme jezdit, "že auto už prodala", že nám ho neprodá ani zítra když toho člověka přeplatíme a že už vůbec nám neproplatí cestu

Při odchodu, příslušník policie, kterou zavolala sestra dotyčné osoby, uklidňoval kamarádku, že hodit tu kostku do okna není opravdu dobrý nápad "co když tam bude ležet dítě" zaznělo mezi 4oči

Odpovědět