Takže bych si dovolil tady vypsat pár slov, který se tady (pro mě naprosto nepochopitelně) na foru objevujou zkomolený nejčastějct a pokud to někomu pomůže v jeho písemným projevu, budu rád, vás ostatní co česky umíte, tohle téma snad neurazí a třeba taky přidáte nějaký další slova

MÝT - ve smyslu něco umýt vodou, např. umyl jsem si auto
MÍT - něco vlastnit
MNĚL - totální zhovadilost, ve smyslu něco vlastnit v min. čase jen a pouze MĚL
MY - množné číslo, označuje 2 a více lidí
MI - ve smyslu já, takže "pošli mi to, zavolej mi" apod. Takže ne ve smyslu "Mi tam přijdeme, schovej my to"
ZRDCÁTKO - tohle vymyslel nějakej pakůň a dalších x pakoňů se toho chytlo, správně je ZRCÁTKO
Y - na konci sloves, Y se píše když mluvím o ženskejch,
I - když se to týká více lidí a z nich alespoň jeden je mužskýho rodu, takže když tu napíšete "Vyndaly jsme motor", tak to znamená že ho vyndaly nějaký šikovný holky
MYSLÍM - vždy a jenom takhle, žádný MISLÍM, bez výjimek
To samý VYNDAT (ne VINDAT), AUTOMATICKÁ KLIMA (ne AUTOMATYCKÁ KLYMA), NOVÝ ČEPY (ne NOVÍ ČEPI), PLASTOVÝ NÁRAZNÍKY (ne PLASTOVÍ)
TYP - ve smyslu druh, takže typ auta, typ diferáku (ne dyferáku)
TIP - dáváte někomu tip třeba na dobrej film, TIPUJETE výsledky utkání apod.
SILENTBLOK - žádnej SYLENTBLOK, SAJLENTBLOK, SYLEMBLOK apod.
Jestli to tady někomu vadí tak pardon, ale musel jsem to sem napsat, protože už mě to sere co tady někteří dokážou vyplodit a nedivim se, že když sem na forum přijde někdo na čumendu, tak si pak říká že co majitel BMW to debil (ne debyl).