Kdyz uz tu jsou tak inteligentni temata jako Fiat, to je kara, tak jsem si prisadil
Povzdech: Proc proboha maj zensky ve zvyku naznacovat...
Povzdech: Proc proboha maj zensky ve zvyku naznacovat...
...to je to takovej problem rict vsechno narovinu?
Kdyz uz tu jsou tak inteligentni temata jako Fiat, to je kara, tak jsem si prisadil
E39 535i sedan
Jo vsechny zensky jsou stejny, nebo aspon byly ty ktere jsem mel.
Tedy bud jak rikas, neumeji rict urcite veci na rovinu a hned, misto toho si to schovaji na tu nejnevhodnejsi chvili.....nekdy je sranda, kdyz to zacnou ze sebe hrnout, tak tam navali i veci ktere nemaji s momentalni situaci absolutne zadnou souvislost.

Tedy bud jak rikas, neumeji rict urcite veci na rovinu a hned, misto toho si to schovaji na tu nejnevhodnejsi chvili.....nekdy je sranda, kdyz to zacnou ze sebe hrnout, tak tam navali i veci ktere nemaji s momentalni situaci absolutne zadnou souvislost.
E 34 M5
- Night.chimera
- Night.chimera
- Night.chimera
nejen zenskypsena píše:Jo vsechny zensky jsou stejny, nebo aspon byly ty ktere jsem mel.
Tedy bud jak rikas, neumeji rict urcite veci na rovinu a hned, misto toho si to schovaji na tu nejnevhodnejsi chvili.....nekdy je sranda, kdyz to zacnou ze sebe hrnout, tak tam navali i veci ktere nemaji s momentalni situaci absolutne zadnou souvislost.![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Lithophane a noční světla
Lithophane a noční světla
e-e ... proc? ale udelal jsem uz par "hloubkovejch pruzkumu" a jako vysledek mi vyslo tohle, coz bylo taky potvrzeno nekolika exemplari zenskeho pohlavi...samozrejme puvodne zapiraly hadaly se ale ve finale uznaly, ze mam pravdu...
...u nich je problem jen to ze to nesmi, nechtej, nemuzou rict na rovinu pac by byly hned kurvy...ale chtej to stejne jako chlapi ... mno a slyset je nekdy si povidat o chlapech mezi sebou v soukromi....to byste cumeli co jim dokaze vylezt z ust...
...troufnu si rict ze jsou vetsi prasata jako chlapi....samozrejme nelze to zcela zobecnit, cili touto cestou se omlouvam tem, ktere to tak nemaj hozeny...ale az dospeji zjisti ze to tak prece jenom maji...

...u nich je problem jen to ze to nesmi, nechtej, nemuzou rict na rovinu pac by byly hned kurvy...ale chtej to stejne jako chlapi ... mno a slyset je nekdy si povidat o chlapech mezi sebou v soukromi....to byste cumeli co jim dokaze vylezt z ust...
...troufnu si rict ze jsou vetsi prasata jako chlapi....samozrejme nelze to zcela zobecnit, cili touto cestou se omlouvam tem, ktere to tak nemaj hozeny...ale az dospeji zjisti ze to tak prece jenom maji...

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Takze ses zenskaGeRoX píše:e-e ... proc? ale udelal jsem uz par "hloubkovejch pruzkumu" a jako vysledek mi vyslo tohle, coz bylo taky potvrzeno nekolika exemplari zenskeho pohlavi...samozrejme puvodne zapiraly hadaly se ale ve finale uznaly, ze mam pravdu...
...u nich je problem jen to ze to nesmi, nechtej, nemuzou rict na rovinu pac by byly hned kurvy...ale chtej to stejne jako chlapi ... mno a slyset je nekdy si povidat o chlapech mezi sebou v soukromi....to byste cumeli co jim dokaze vylezt z ust...![]()
![]()
![]()
...troufnu si rict ze jsou vetsi prasata jako chlapi....samozrejme nelze to zcela zobecnit, cili touto cestou se omlouvam tem, ktere to tak nemaj hozeny...ale az dospeji zjisti ze to tak prece jenom maji...![]()
![]()
![]()