Dotaz na zdejší PC gamery

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Teddy
člen E30.cz

Dotaz na zdejší PC gamery

Příspěvek od Teddy » 11. 10. 2011 19:13

Hoj.
O co jde,ve stručnosti - blíží se zima,třícu čeká zimní spánek a mě budou svrbět ruce se projet,a rodinná stošestka mě neukojí.

Tak jsem koupil volant Logitech g25.
Live for Speed už jsem pařil předtím na obyč volantu,ale tohle bude asi jiná...
ALE,koupil jsem ho z 2. ruky,bez instalačního CD.
Software se dá stáhnout na logitech.com,to není problém.
Ale za boha to nemůžu nějak zkalibrovas s LFS.
Umí to jen rozsah 180,spojka nefakčí a tak.
Kvůli tomu jsem si ho nekupoval :?

Poradí někdo jako pro blbce,jak to spárovat,abych ten volant v tý hře 100% využil?
Díky :)

kasak123

Příspěvek od kasak123 » 11. 10. 2011 22:08

Zkusim to :)
das "Nastaveni"->"Ovadani"->Nahore musis mit zmacknuto "volant / joystick"(obcas tam bejva nazev toho volantu taky,ale nevim, jestli u vsech volantu)
->
v prvni radce nastaveni, musis nastavit spravnej "rozsah volantu" ( neco o 180° jsi rikal)
pak o kousek niz, mas polozku "Spojka" , jestli mas 3 pedaly, jako ze jo, musis tam mit zaskrtnuto "Osy" , ne tlacitko a pak ti pujde nastavit v ty polozce "Spojka", v tom dolnim prirazeni tlacitek k ovladani, tak na to klepnes, slapnes ten pedal, napise ti to tam tu osu, das "Ok" a melo by to fakcit, nic vic tam o tom nastavit nejde. A az ti to pujde (doufam) tak si tam v tom nastaveni jeste muzes nastavit tu vuli stredovou a nelinearitu zataceni, jak ti bude vyhovovat. Jinac kdyz to nepujde, skusil bych stahnout treba nejakou starsi/ novejsi verzi toho instacniho cd. treba nekde na ulozto nebo na necem podobnym. Ja to nastavoval uplne presne, jak jsem to napsal a fakci mi to, ale mam jinej volant nez ty, ale to by melo bejt jedno.
Tak snad ti to k necemu bude :wink:

Teddy
člen E30.cz

Příspěvek od Teddy » 12. 10. 2011 13:57

Tohle všechno mám,to jsem se nějak snažil udělat.Rozchgodil jsem teď teda ještě spojku.
Akorát ten plnej rejd mi nereaguje.Využívám na volantu jen tech 180,místo 900 :(

kasak123

Příspěvek od kasak123 » 12. 10. 2011 16:38

Aha... Tak to je divný... když nahoře dáš rozsah volantu 900° a mas 900° volant, melo by to bejt v pohode... Muzes to zkusmo dat i na druhou stranu ten jezdec... Ale vic tam toho nejde udelat,mozna mas problem bud ve volantu nebo v tom softu, co sis k tomu stahnul...
Ja jsem to zapojil,nainstaloval, tohle nastavil a pak uz to slo.. myslel jsem jestli nemas chybu nekde v tomhle nastaveni, ale kdyz to mas dobre... zkus pohledat na netu, kdyz tam nenajdes zadnou jinou verzi, tak to preinstaluj... to nekdy taky pomuze...jinac uz nevim...
ale kdyz to funguje, tak se na tom da budovat zavislost, tak bacha na to :lol:

Felix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Felix » 12. 10. 2011 18:48

Logitech Profiler... to je tvuj kamarad :-)
Tam nastavis vsechno. Rozsah rejdu ve hre vubec neres...

Teddy
člen E30.cz

Příspěvek od Teddy » 14. 10. 2011 18:45

Díky,už jsem to tam vyštrachal,je to "degree of rotation",nebo tak něco :)

Odpovědět