Jeden z nás se ocitl v soukolí života a neví si rady, částečne svou chybou, částečne osudem. Prosím, zkuste se zamyslet zda umíte pomoct, možná malou částkou, možná větší, možná brigádou lépe zaplacenou. Na každého z nás to může najednou spadnout a pomoc by zajisté moc potěšila. Vím o něm, že toho má na krku o dost víc, než přiznává a on sám už toho nepříjemného prožil taky dost. Neuvažujte jako krkavci, nepřemýšlejte, co když tím vydělá, co když to, co když tamto... Zkuste najít v sobě to lepší...
Julesteam píše:zdravim vsechny kdo sem chodi.mam na vas takovou osobni prosbu,ja vim ze vas to asi nemusi zajimat,ale za zkousku nic nedam.s pritelkyni mame 6letyho kluka a on je porad nemocny,ma adhd sindrom a musi na par operaci,a ja diky sve mladicke blbosti a hrr jednani sem si nasekal dluhy a mam ted exekuce na plat a moc mi toho nezbyva.tak sem se chtel optat pokud by se zde nekdo nasel,kdo mi mohl nejak financne pomoci,bud darem,nebo nejakou pujckou(na delsi dobu).nemam na financovani maleho veci(leky,a ted operace)shanim brigady,druhou praci,ale nikde u nas nic neni.a to nas jeste chteji vyhnat z podnajmu a porad nam zdvihaji penize za nejake poplatky,je to ubijejici.budu rad za jakou koliv pomoc,malou velkou,zalezi na vas.mockrat dekuji.pokud nekomu tohle tema bude vadit tak to smazte.vim ze to sem nepatri,ale musel jsem to zkusit.dekuji vsem Petr

Julesteam píše:je to ucet moji mlady,ja diky exekucim nemam, 172796105/0600

Prosím vás aby ste se zdrželi invektiv.