Nedalo mi to a napsal jsem jim do redakce mail, jsem zvědavej jestli něco odpovědí

Zdravím, je to poprvé co takto píšu do redakce kvůli nějakému článku, ale tohle už mě opravdu nadzvedlo ze židle! Jde o tento článek
http://www.novinky.cz/krimi/223586-ridi ... rejel.html
Zajímalo by mě, jestli pan Voleman je jen závistivý, nebo nemá rád značku BMW nebo jaký je jiný důvod k tomu, že článek napsal tak jak napsal.. vždyť už je to trapné a do očí bijící, jakmile se někde stane nějaká nehoda ve které figuruje BMW, tak zákonitě je to VELKÉ ČERNÉ LUXUSNÍ AUTO, nejčastěji samozřejmě s pražskou spz nebo zatmavenými okny, že? A jak jinak než že řidič byl velmi agresivní.. nedivím se, že díky písálkům jako je pan Voleman a podobným masivně interpretovaným článkům mám každou chvíli od někoho poškrábané dveře na autě klíčem, protože mám také LUXUSNÍ TMAVÉ BMW, ale že jsem normálně pracující člověk, dálkově studující VŠ a hodnota auta je zhruba na úrovni ojeté Fabie, to už lidem díky vám nedojde. Každý hned očekává že jsem agresivní dvoumetrové hovado s lopatou a pytlem vápna v kufru.. nikoho se nezastávám, ale buhví jak to v těch Karlových Varech bylo, jestli tam ten důchodce neskončil bez rozhlídnutí na poslední chvíli apod., nebo si opravdu myslíte že někdo nemá nic lepšího na práci než bezdůvodně mlátit důchodce? Vsadím se o co chcete, že kdyby ten řidič jel v Oktávce nebo Superbu, tak by v celém článku slovo luxusní, velké, pražská spz atd atd nepadlo ani jednou. Takže příště více myslet, méně závidět, a potom psát, ano?
S pozdravem