mel bych dotaz pro ty co si hrajou s photoshopem, videl jsem tady na par fotkach ze si upravujete SPZky s vlastnim textem ale text vypada jako by tam byl puvodne

Nenech se mylit. Kopa clenu ma SPZ se svymi nicky.BobbySD píše:cau kluci
mel bych dotaz pro ty co si hrajou s photoshopem, videl jsem tady na par fotkach ze si upravujete SPZky s vlastnim textem ale text vypada jako by tam byl puvodne(snad to kazdy chape co myslim za efekt nejak se mi motaj slova jak to vysvetlit). Chtel bych se tedy zeptat jestli na to mate nejaky filtr ci jen urcita kombinace uprav textu pripadne jaka? diky
to urcite ano ale nekdo to snad i delal v PSkuGangsta píše:Nenech se mylit. Kopa clenu ma SPZ se svymi nicky.BobbySD píše:cau kluci
mel bych dotaz pro ty co si hrajou s photoshopem, videl jsem tady na par fotkach ze si upravujete SPZky s vlastnim textem ale text vypada jako by tam byl puvodne(snad to kazdy chape co myslim za efekt nejak se mi motaj slova jak to vysvetlit). Chtel bych se tedy zeptat jestli na to mate nejaky filtr ci jen urcita kombinace uprav textu pripadne jaka? diky
ok diky moc vyzkousimKroci píše:lasem si vyberes celou spz a pres kapatko si vemes primo tu "bilou" barvu a zamalujes ty cisla co tam mas normalne.
Pak si napises text a nahore tusim ze je objekt - transformovat - deformovat (zepta se te to jestli chces rastrovat vrstvu - ano chces) a pak uz si to jen uzpusobis kam to chces ...