TERMOSTAT
TERMOSTAT
Cus E-30tky,
Termostat mi ukazuje tesně nad modrou i když jezdím trochu ostřejš a když zastavim a nechám to jen tak bakat tak se to pomalu zvedne. Me by zajímalo jestli to není malo to "tesně nad modrou" abych netrapil motor? Diks
Termostat mi ukazuje tesně nad modrou i když jezdím trochu ostřejš a když zastavim a nechám to jen tak bakat tak se to pomalu zvedne. Me by zajímalo jestli to není malo to "tesně nad modrou" abych netrapil motor? Diks
Zmer termostat v hrnci s vodou doma na plotne a uvidis. Dal zkus prohodit treba cidlo z jinyho auta, nebo nakonec budik z jinyho auta.
Treba budes mit stesti a prijdes na to. A kdyz to bude termostatem, nebo cidlem, tak ti prodam novy. Kdyz to bude budikem, tak pokud ses vatar, muzes si ho koupit v Autecu a nebo shanet jety, tam to narozdil od toho termostatu zas tak nevadi.
Treba budes mit stesti a prijdes na to. A kdyz to bude termostatem, nebo cidlem, tak ti prodam novy. Kdyz to bude budikem, tak pokud ses vatar, muzes si ho koupit v Autecu a nebo shanet jety, tam to narozdil od toho termostatu zas tak nevadi.
-
Venca.
Re: TERMOSTAT
Jestli jezdíš ostře s motorem "tesně nad modrou" tak ho skutečně značně kurvíš.sejcek píše:Cus E-30tky,
Jestli v létě ukazoval teplotu skoro v půlce (tj. správnou), viděl bych to na termostat.
Nejspíš podchází.
V tomhle období bych dal okamžitě novej.
-
Venca.
-
Návštěvník
Cidlo, teda spis dve cidla jsou pobliz termostatu, hnedy a modry...i kdyz teda buhvi jestli je to na M40 stejne. Proste jdi po vode a nekde najdes cidla 
Termostat pred zimou bych klidne vymenil preventivne, nestoji tolik, na to aby se kvuli tomu lagroval motor za zbytecne nizky teploty, krom toho ze to ma za nasledek i narust spotreby.
Jsem ted pres GPRS pripojenej na chate, tak nevim kolik stoji zrovna na M40, ale nebude to takova darda.
Kdyztak mi napis mail, nebo SZ at mi to pripomenes a ja se ti az prijedu z chaty zejtra podivam.
Hlavne se musi vybrat kvalitni vyrobce, protoze nektery jsou pekny srace.
Termostat pred zimou bych klidne vymenil preventivne, nestoji tolik, na to aby se kvuli tomu lagroval motor za zbytecne nizky teploty, krom toho ze to ma za nasledek i narust spotreby.
Jsem ted pres GPRS pripojenej na chate, tak nevim kolik stoji zrovna na M40, ale nebude to takova darda.
Kdyztak mi napis mail, nebo SZ at mi to pripomenes a ja se ti az prijedu z chaty zejtra podivam.
Hlavne se musi vybrat kvalitni vyrobce, protoze nektery jsou pekny srace.
Prosím tě, kde tam ten termostat je a jak vypadá?sejcek píše:Tarmostat jsem měl venku, když jsem ho dal do horky vody tak se otevíral a na vzduchu se zaviral. Tak z toho usuzuju že bude OK. Teď bych chtěl vyndat to čidlo jenže vubec netuším kde ho mám hledat a co na něm mám zkoumat abych zjistil že mu něco je či není? Diks
Mám úplně stejnej problém.