JE TOHLE VŮBEC MOŽNÉ ?-na toto nemám slov
JE TOHLE VŮBEC MOŽNÉ ?-na toto nemám slov
Zdravím všechny lidi na tomto foru,už fakt nevím kam zařadit toto téma. Řeknu to takhle. Jednou večer,jsem narazil na inzerát jednoho muže z Kladna. Ten prodává různě auta,kupuje,dováží atd... Ale vydělává si zajímavým způsobem. Dám příklad: budete mít finanční nouzi, dáte své auto,které má hodnotu 20 tisíc za 10tis. (ostatní se třeba budou pohybovat za 15tisíc) ON SE HNED OZVE JAKO PRVNÍ,BĚHEM PÁR VTEŘIN CO SE VÁM TO NAČTE NA INTERNETU. At už na sautu,nebo na bazoši i v anonci. Od té doby,co jsem se ozval na jeho jeden inzerát mě pořád posílá smsky,jak je úspěšnej,co kde kupuje a jak se mu vede. Prý má udajně nějaký svůj vlastní program,co tohle hlídá. Kdokkoliv dá inzerát na levné auto,on se mu hned ozve jako první. Takže mi je otázkou,o jaký se může jednat program? Jsem zvědavý na vaše názory,děkuji za odpovědi.
ne chci si konečně koupit nějakou káru za dobrej peníz a ne ýe mi to tenhle šabaděj vyfoukneARMAN píše:nevim, konkurence ti to asi neprozradi proč by pomahali konkurenci žeLardos píše:Ne na tu hlavní,jak se jmenujeARMAN píše:Podobne programy existuji, stoji to prachy, děla to pro prachy. Myslim že jsem odpověděl na všechny otazky?
chceš otevřit bazar?

hlavně ten program (pokud existuje) bude dávat echo na ty nejlevnější auta jako třeba zmiňovaná E46 za 55tis. což znamená v 99% past a paštiku..kdo chce hezký auto musí hodně hledat..a kdo chce nejlevnější na kšeft, aby ho umyl, stříknul sprejem a vydělal +- 5 tis obratem tak používá takovéhle finty..
Nedávno jsem byl v Augsburgu, DE, a takhle tam žijou turci..prošli jsme cca 5 placů a samej vrak.!
Nedávno jsem byl v Augsburgu, DE, a takhle tam žijou turci..prošli jsme cca 5 placů a samej vrak.!
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
<|>ina ... teoreticky by to asi naprogramovat šlo - co jinýho dělá google, něž že pořád projíždí web a kouká kde a jak se co změnilo, ale že nějakej krmič z Kladna tohle reálně má, tak tomu fakt nevěřim. Spíš si myslim že sedí u kompu a projíždí to. Beztak by to bylo akorát k vzteku, protože by tam měl samý inzeráty na E60 za 30k, který tam někdo dá s telefonem nenáviděného souseda. 

- ..::Brutus::..