podelavka s papirama?
podelavka s papirama?
tak vazeni pratele, pred par dny mi volala sestra, ze ji volal nejakej pan kapitan z cb policie, ze pry v tabore nekdo vyhodil v lese nakej odpad, jeho znacku si vzornej obcan zapsal a prasknul ho fizlum. no a oni podle spz zistili ze vuz patri sestre...jednalo se o bmw 325, kuriozni na tom je ze segra nikdy zadny auto nemela natoz bmw. ja jich mel nekolik ale nikdy sem nic na segru neprihlasoval ani nic podobnyho. mysleli sme ze doslo k nakymu omylu a nebo s z nas nekdo vystrelil ale ejhle, pan policista volal za chvili znova jestli pry nezna nekoho mym jmenen...ze pry jsem taky byl vlasntikem vozidla neboco (tuhle cast sem nepochopil tak sem vlastnikem ja nebo sestra nebo gdo teda?) no kazdopadne podle ty spz sem dohledal ze papiry k tomuhle autu sem fakt mel byla to moje cerna eta, ty papiry sem prodal solidnimu cloveku (byl to taky policajt) kerymu se pak nesikly a tak je prodal dal aniz by je na sebe prihlasoval, tzn prines mi smlouvy s tou treti osobou a ja je podepsal. ten treti clovek byl samozrejme z tabora. ja osobne sem s policii nejednal, az ted tzn v 9 hodin vecir mi privezla hlidka dopis ,resp. predvolani k podani vysvetleni sebou mam vzit samozrejme ridicak a tp od onoho vozidla....tak se kua ptam co se to deje? prodejni smlouvy na to mam tak bych mel bejt v poho ale jak prisli na sestru kera je nekolik let vdana ma jiny jemnu a bydli jinde??? ty papiry sou prodany snad 2 roky.....
nechapu netusim , snad se to v nedeli v 9.00 na Hlubokej dozvim..bordel bordel bordel
nechapu netusim , snad se to v nedeli v 9.00 na Hlubokej dozvim..bordel bordel bordel
u nas zas zavreli autobozara kde bazarnik prihlasoval dovezene auta na lidi ktere mi tipovala jeho sestra ktera delal nekde sestru takze mela pristup k jejim udajum (tata rikal ze se to tak bezne dela) a pak je prodaval...
akroat pak nekdo nahodou prisle na to ze je na nej napsane auto ktere nema tak se na nej prislo
akroat pak nekdo nahodou prisle na to ze je na nej napsane auto ktere nema tak se na nej prislo
http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Lithophane a noční světla
Lithophane a noční světla
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
pozeram ze bordel je vsade. Mne asi pred pol rokom prislo predvolanie, ze vraj som natankoval na pumpe a zdrhol. SPZ bola mojho stareho favoritu, ktory som predal pred dvoma rokmi a novy majitel ho prepisal na seba dokonca do ineho okresu, bol som pri tom, tak som tiez nechapal, ako to, ze ako majitel som uvedeny ja. Tak som doniesol zmluvu o predaji, a dovidenia.
Urob to iste a este ich dobre sprdni, maju v tom sileny bordel.
Urob to iste a este ich dobre sprdni, maju v tom sileny bordel.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Když mi jednou nějací temní etnikové vypáčili MOJÍ garáž, přijeli k nám domů dva kriminalisté od PČR.
Byli značně arogantní a řekli mi, že se se mnou vůbec bavit nebudou.
Pak předvolali mýho otce na služebnu.
Tam jim hodinu a půl vysvětloval, že garáž není jeho ale moje.
Ti omezenci někde slyšeli, že otec opravoval se mnou u tý garáže zámek.
A tak šli najisto, profesinálové
Skutečně dedukce hodná opravdových detektivů.
Byli značně arogantní a řekli mi, že se se mnou vůbec bavit nebudou.
Pak předvolali mýho otce na služebnu.
Tam jim hodinu a půl vysvětloval, že garáž není jeho ale moje.
Ti omezenci někde slyšeli, že otec opravoval se mnou u tý garáže zámek.
A tak šli najisto, profesinálové

Skutečně dedukce hodná opravdových detektivů.
Re: podelavka s papirama?
Mazécz vůbec nevím co bych s tím dělala 

Delala??? ooo, dalsi holka na foru???Elix píše:Mazécz vůbec nevím co bych s tím dělala

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

viewtopic.php?t=8358&start=45Iwan píše:Delala??? ooo, dalsi holka na foru???Elix píše:Mazécz vůbec nevím co bych s tím dělala

Jo uz sem si vsimnul...
..ale tady sem byl driv, taxem to napsal sem...

B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...

Copak nelíbí???Iwan píše:Delala??? ooo, dalsi holka na foru???Elix píše:Mazécz vůbec nevím co bych s tím dělala

to sem nepsal...ba naopakElix píše:Copak nelíbí???Iwan píše:Delala??? ooo, dalsi holka na foru???Elix píše:Mazécz vůbec nevím co bych s tím dělala

B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...