půjčení BMW
půjčení BMW
Zdar, co si myslíte o tomhle,..... brácha mě požádal o půjčení auta a já mu odpověděl "ne" z těchto důvodů ... je to auto s takovým výkonem, na který nejsi zvyklí a bez urážky, myslím si, že by jsi ho naboural, ještě než by jsi vyjel z Prahy a k tomu ještě.... nepůjčím ho nikomu, kdo s tímto autem nemá skušenosti.... není to žádný speciální auto, ale znám případy, kdy se s ním vybourali jen při rozjezdu, kór na mokré silnici a teď prší každou chvilku, takže promiň, ale ne .... myslíte, že je to přehnané??! ptám se proto, že mi přijde, že z aut tohodle typu děláme něco extra, že jsou jen pro Ty vyvolené, ale když vydím ty bouračky tak tomu docela věřím .... jen tak mimochodem, můj bratr je expert na odřeniny, tím myslím, že mu nedělá problém orýsovat bok auta o svodidla, nebo podobné věci, i dokonce o jiné auto, na to kolik toho najezdil je toho dost, a potom si nechá ukrást auto takovým blbým způsobem jako, že mu někdo ukrad víčko od nádrže a i když si toho všiml nijak se s tím nezabýval, půjčili byste mu ho??? a to vychoval dvě dcery, myslím, že by měl mýt už rozum
není nic lepšího, než zdravý rozum a BMW.
Jednou mě spolužák ukecal, abych mu půjčil auto. Po dlouhém přemlouvání a ukecávání sem si řekl ... no co, tak budu dobrák a nechám ho projet. O velký přestávce (to sem byl ještě slušňák a chodil sem do školy)
sme vyběhli ven ... první rozjezd pohoda, řikam, tak to snad bude v klidu, dojeli sme cca 4 km od školy, otočka a zpátky. Cestou zpátky projíždíme pravo-točivou zatáčku a on, že přidá, aby to projel bokem, jenom sem stačil zařvat č....u neeeee a šup a už sme byli na obrubníku ... čuměl jako puk a netušil co má říct ... u mě to odnesl přední spoiler a malinko kolo ... takže se držim zásady ... NIKDY !!!! Teda je pár vyvolených kterým bych káru půjčil, ale musim vědět, že s BMW už jezdil.

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
zalezi co je to za cloveka
svymu nejlepsimu kamosovi bych bawo klidne pucil, on sam je v autech zbehlej a ma 944 takze vi ktera bije
a pak tatkovi kterej sice ma favorita takze 120 koni na zadni naprave nikdy nekociroval ale zase ridi autobusy z povolani a ma takovej klidnej styl jizdy navic sme jedna rodina s dobrymy vztahy a i on me svyho casu pucoval auto
ale bal bych se o nej v kazdym pripade
svymu nejlepsimu kamosovi bych bawo klidne pucil, on sam je v autech zbehlej a ma 944 takze vi ktera bije
a pak tatkovi kterej sice ma favorita takze 120 koni na zadni naprave nikdy nekociroval ale zase ridi autobusy z povolani a ma takovej klidnej styl jizdy navic sme jedna rodina s dobrymy vztahy a i on me svyho casu pucoval auto
ale bal bych se o nej v kazdym pripade
----------------------:)
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
bracha uz asi 2 tejden s mojim jezdi ale nez odjel musel sem vysvetlit pravidla
jak kdyz je studenej jak po tom co mu dava kladu atd atd atd proste uz je to starsi kus (auto) tak se na nej musi pomalu a hlavne aby se poutal preci jenom je to mrcha ta 325i
a mlada jezdi taky protoze co je moje to je jeji a hlavne pro ni auto neni jen kus plechu tak se k nemu taky dobre chova

a mlada jezdi taky protoze co je moje to je jeji a hlavne pro ni auto neni jen kus plechu tak se k nemu taky dobre chova

Mě si ho ještě nepůjčil a to jsem tě prosil na kolenouFikux píše:Jednou mě spolužák ukecal, abych mu půjčil auto. Po dlouhém přemlouvání a ukecávání sem si řekl ... no co, tak budu dobrák a nechám ho projet. O velký přestávce (to sem byl ještě slušňák a chodil sem do školy)sme vyběhli ven ... první rozjezd pohoda, řikam, tak to snad bude v klidu, dojeli sme cca 4 km od školy, otočka a zpátky. Cestou zpátky projíždíme pravo-točivou zatáčku a on, že přidá, aby to projel bokem, jenom sem stačil zařvat č....u neeeee a šup a už sme byli na obrubníku ... čuměl jako puk a netušil co má říct ... u mě to odnesl přední spoiler a malinko kolo ... takže se držim zásady ... NIKDY !!!! Teda je pár vyvolených kterým bych káru půjčil, ale musim vědět, že s BMW už jezdil.

[flame] vzdyt bys ten prechod z 320i na 325i neukociroval - ty ses nebezpecnej clovek - jeste bys mi nekde vodrel bok vo sloup (samozrejme omylem a jeste by za to moh nekdo jinejLukas-e21 píše:tyjo, ale me ho radsi nepucis co ???DC píše:taktéž nepůjčuji kromě pár vyjímek (servis, Jirka325, Baron, Fx)

Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Ja jsem rychle adaptabilniFx píše:No prave ze tohle bych ti nepucil, bawo klidne, ale o to bys nestalJako bych te videl: "Puc mi tu mrdku, jede to dverma?"

Ale pravda ze bawem se svezu radsi svym, nez tvym

I kdyz mozna bych aspon okusil jak ze jezdi BMW bez spery, kdyz nad tim tak premyslim, bez spery jsem nemel.
Naposledy upravil(a) Jirka325 dne 29. 09. 2004 20:53, celkem upraveno 1 x.