Neucast v Plesnici
Neucast v Plesnici
Rad bych se omluvil za neucast na srazu v Plesnici... Fakt me to hodne mrzelo, ale stejne jako (ted nevim kdo) jsem byl nucenej vyjet pracovat.... Snazil jsem se to ukecat, ale nepovedlo se.... Vzhledem k tomu, ze si hledam novou praci, kde bude jina prac. doba, tak dalsi jedu.... 

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
mrzí nás to počítali sme že přijede mnohem víc lidí sice né o tolik ale prostě bylo tam asi 50 aut bez VIP
škoda, jen toho jídla co zbylo
nekteří volali a omlouvali se a já jim za to děkuju.
někteří koukli ráno na obohu a nejei ale počasí bylo super ok
škoda, jen toho jídla co zbylo
Tel : 773 622 822
Ja jsem chtel zavolat, ale vzhledem k tomu, ze jsem nebyl u kompu a nenapsal si na tebe cislo tak jsem aspon napsal........ Jeste jednou se omlouvam.......Flery píše:mrzí nás to počítali sme že přijede mnohem víc lidí sice né o tolik ale prostě bylo tam asi 50 aut bez VIP
škoda, jen toho jídla co zbylo![]()

Nevim jakej v tom mate prehled...ja se registroval, ale bohuzel sem nezprovoznil ten muj vrak a taxem dorazil s Herakem...za coz mu timto dekuji 
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
Já bych se chtěl taky omluvit, dělal jsem na autě a předpoklad byl, že to stihnu. Tak ještě v sobotu v poledne jsem věřil, že ano, ale pak jsem auto skládal a znovu rozebíral až do večera. V neděli to bylo složené, ale teprve dneska jsem vyměnil termostat. Teď už mě jen trochu trápí ložioska na přední nápravě.
Ještě jednou se omlouvám.
Ještě jednou se omlouvám.