Plešnice - pár hodin poté
Plešnice - pár hodin poté
Ahoj všichni
Je to pár hodin co jsem se s Nissanem vrátil z Plešnic. Můj dojem je celkem positivní (až na potupnou prohru s 318i ale nevím kdo ho řídil). Můj dík patří hlavně Flerymu (který je touhle dobou stále ještě v Plešnicích) za pozvání, organizátorům za to jak to zmákli a všem ostatním za toleranci mojí obludky. Doufám že až příště někam přijedu už nebudu mít něco za co bych se styděl.
Je to pár hodin co jsem se s Nissanem vrátil z Plešnic. Můj dojem je celkem positivní (až na potupnou prohru s 318i ale nevím kdo ho řídil). Můj dík patří hlavně Flerymu (který je touhle dobou stále ještě v Plešnicích) za pozvání, organizátorům za to jak to zmákli a všem ostatním za toleranci mojí obludky. Doufám že až příště někam přijedu už nebudu mít něco za co bych se styděl.
řidič 318i
Tak ta 318i co tě předjela je moje.A za volantem jsem byl taky já.A jméno jsem měl napsaný na autě.Ale špatně ti to nejede.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
Re: řidič 318i
Díky, ale moc šance jsem neměl... a navíc pozdní start.... ale gratulujuHerák píše:Tak ta 318i co tě předjela je moje.A za volantem jsem byl taky já.A jméno jsem měl napsaný na autě.Ale špatně ti to nejede.
Jj, pohodovej srazek, i to pocasi bylo obcas pekny, bal sem se ze bude chcat celej den, ale nakonec ok..
DIKY VSEM PORADATELUM
To Francis: Diky za rady
To Age: Dobrej ohnostroj
To FX: Rad sem te poznal
To Jirka 325: Mam pro tebe navrh, postavis bmw na staromestsky namesti, zapnes vystrazny svetla, stoupnes si na kapotu, vezmes si kozeny tanga + fotbalovy podkolenky, prilbu na kolo a do ruky samopal-ja te pri tom budu fotit. Nechceeees??
DIKY VSEM PORADATELUM
To Francis: Diky za rady
To Age: Dobrej ohnostroj
To FX: Rad sem te poznal
To Jirka 325: Mam pro tebe navrh, postavis bmw na staromestsky namesti, zapnes vystrazny svetla, stoupnes si na kapotu, vezmes si kozeny tanga + fotbalovy podkolenky, prilbu na kolo a do ruky samopal-ja te pri tom budu fotit. Nechceeees??
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
no sem rád že se vám to tam líbylo
je fakt že dokonalej tým sme nebyly ale jen pro to že sme poustu věcí co sme měli mít neměli a hlavne chybeli i lidi bylo nás málo
Tak například já sem neměl nic moderovat
tu hudbu musíte překousnout jedna nám buchla v pátek ve 23:00 a tohle sme sehnali hooodně narychlo.
v každym případě jsem slyšel od majitele letiště že takovou kázeň eště nezažil
Škoda ohnostroj byl skvělej o dost ste přišly
co říct závěrem doufam že příští ročník bude a bude vás tam víc a ja rikam že pokud bude tak někdy v létě a né po sezoně
Tak například já sem neměl nic moderovat
tu hudbu musíte překousnout jedna nám buchla v pátek ve 23:00 a tohle sme sehnali hooodně narychlo.
v každym případě jsem slyšel od majitele letiště že takovou kázeň eště nezažil
Škoda ohnostroj byl skvělej o dost ste přišly
co říct závěrem doufam že příští ročník bude a bude vás tam víc a ja rikam že pokud bude tak někdy v létě a né po sezoně
Tel : 773 622 822
Ja tebe taky, ale nejak ted ani nevim, ktery jsi, jelikoz jsem tam zase "poznal" dost lidi, ale nevim nicky.Albert píše:To FX: Rad sem te poznal
Fleryho: hudba byla super, hlavne obsluha uplne pohodova
V blizky dobe bych se zas mel nekdy o vikendu v Plzni zjevit, tak bych to bral jako prilezitost k pokecu... pak bych si zasel s DJema zatucat do Čárdy
Brum brum nezavazne
P.S. Fakt pekna a sikovna segra
E39 535i sedan
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Akce byla povedena, na to jak narychlo to bylo i organizacne zvladnuta. Priste to bude jiste jeste lepsi.
Tem co se to nelibilo mohu poradit jen jedno: Usporadejte vlastni sraz a predvedte ze to jde lepe
Tem co se to nelibilo mohu poradit jen jedno: Usporadejte vlastni sraz a predvedte ze to jde lepe
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition

535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30