Rozbitý výfuk
Rozbitý výfuk
Ahoj... jak už víte nebo nevíte jsem technický antitalent - mám hloupej dotaz: co se stane když autu upadne výfuk? Dá se dojet?
Jo, neco takovyho se mi stalo na 406... Rupla priruba mezi prvnim a strednim dilem a ten vejfal tam drzel na dobry slovo. Skok o vyfuku jsem riskovat nehodlal, tak jsem to proste svaril k sobe tak, aby to slo zas odbrousit a pak predelat. Chystam se na to, ale zatim mam auto v servisu s motorem, takze neni mozna. Ale to, co napsal Maranelo, je dost mozny. Tak si na to davej bacha.
E39 535i sedan
-
Venca.
Odvez to někam, kde to zavaří.Scimitar píše:Mám z toho teď sporťák - zvuk jak z laděnýho výfuku a taky nemůžu najíždět na nějaké nerovnosti kvůli té trubce
Jestli se tě nechce, tak OK, je to "cool dobrodružství", ouplnej adrenalín, pěkně čekat, až se tě to někde uklepe, narazí třeba na nějaký hrbol a zkurví něco na spodku auta.
Pár takovejch případů jsem zažil.
-----------
Machrovi rachtal kardan. Furt byl čas, klídek,...
Pak jsme stáli s dírou ve spodku a kardanem na zemi jak trubky na silnici v neobydlený krajině a čekali, kdy něco pojede kolem.
Oprava byla taky skvělá, byl to Opel Olympia 2,3, veliká těžká kára se 4 tlumiči vzadu, kterou nikdo neznal.
Až za pár dní se našel starší odborník, kterej věděl, že kardanový kloub tam pasuje i z východního auta (asi z Volhy 24).
-
Venca.
V týhle situaci bych asi najel někam, abych mohl pod auto.Scimitar píše:Mám pocít že to risku a nechám opravit až po Plešnicích, protože
a) je mi zle asi chřipka a když si představím že bych měl shánět někoho
b) drží to tak už víc než rok, jen to včera začalo dělat brutálnější randál - zní to jako naprasklý výfuk
c) dneska by mi to asi nikdo neudělal
Použil bych plech, drát, popř. kovový tyčky a něco na utěsnění.
- SniperJones
se divim, žes to neuvařilSniperJones píše:Me na 524 upadl hned za prvnim tlumicem a lezel na zemi.tak abych ho nekde nezlomil tak sem jel po zpatku.) Byly tak 3hodiny rano a cesta tak 5km dlouha....Za mnou...respektive predemnou samy jiskry .) Posadka kterou sem vezl z plesu byla ztoho trosku spatna...ale v pohode .)
(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power