SEBEROU MI PAPÍRY, kdo má zkušenost...?
SEBEROU MI PAPÍRY, kdo má zkušenost...?
Do odpočtu 4 bodů za rok bez přestupku mi zbývají 3 měsíce, minulej týden jsem se já debil nechal změřit, dostal jsem 2 body + 1000,-. Bohužel to už byla hrana. Teď jsem došel z dopravky s výpisem přestupků. Mám tam 2x pásy, 2x světla, 3x rychlost. všechno max po 2 bodech. Na MěÚ už pro mě leží předvolání. Jsem řidič z povolání, vydělávám celkem pěkně, nemůžu si dovolit přijít o noty. Vím že ofiko cestou už nejí žádná možnost. Nějaký černoty nemam šanci udělat jelikož tam nemám známý. Myslíte že to u té přetupkové komise, až si mě předvolají nějak uhádám? Kdo máte zkušenosti tak se o ně prosím podělte, budu moc rád. Nikdy jsem neřídil s alkoholem v krvi, nezpůspbil jsem zádnou nehodu. Auto svoje i firemní mám v naprostým pořádku ...
774 266 255; Škoda 105, Škoda 120, Toyota Corolla E9 1,6S, Alfa Romeo 164 2,5 TD SUPER, BMW 735iA, Dodge Interpid 3,5 V6 24v, muj mazel BMW e30 2,0 r.v 91, BMW 525i e34 141 kW, e30 KABRIO a teď e39 528i Tiptronic FULL
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pokud ses dobral 12 bodů, tak ti opravdu asi chtějí sebrat noty. Že bys tam něco ukecal bez známých bych moc nepočítal, pro ně jsi jasnej případ a hezky jim to nafoukne statistiky o silničních pirátech.
Když jsi měl bodovou tíseň, měls absolovovat Most nebo jinej kurz, kde by ti 3 body vrátili.
Podle mě máš teoretickou šanci sehnat si papír, žes absolvoval tento kurz bezpečné jízdy, ale muselo by to být s datem před posledním přestupkem - tvrdil bych něco jako - zrovna týden předtím, než mě naposledy změřili jsem ten kurz absolvoval, jen jsem ještě nestihl požádat o škrtnutí 3 bodů - to by bylas situace, kdys vlastně před posledním přestupkem měl o tři body víc, jen to nebylo dotažené papírově.
Problém bude asi sehnat ten papír o kurzu, oni to nějak evidují, tzn. musel by najít někoho přímo v jedné z těch firem, co to dělají.
Když jsi měl bodovou tíseň, měls absolovovat Most nebo jinej kurz, kde by ti 3 body vrátili.
Podle mě máš teoretickou šanci sehnat si papír, žes absolvoval tento kurz bezpečné jízdy, ale muselo by to být s datem před posledním přestupkem - tvrdil bych něco jako - zrovna týden předtím, než mě naposledy změřili jsem ten kurz absolvoval, jen jsem ještě nestihl požádat o škrtnutí 3 bodů - to by bylas situace, kdys vlastně před posledním přestupkem měl o tři body víc, jen to nebylo dotažené papírově.
Problém bude asi sehnat ten papír o kurzu, oni to nějak evidují, tzn. musel by najít někoho přímo v jedné z těch firem, co to dělají.
Dám Ti 5000,- za ten papír.Dan td píše:Pokud ses dobral 12 bodů, tak ti opravdu asi chtějí sebrat noty. Že bys tam něco ukecal bez známých bych moc nepočítal, pro ně jsi jasnej případ a hezky jim to nafoukne statistiky o silničních pirátech.
774 266 255; Škoda 105, Škoda 120, Toyota Corolla E9 1,6S, Alfa Romeo 164 2,5 TD SUPER, BMW 735iA, Dodge Interpid 3,5 V6 24v, muj mazel BMW e30 2,0 r.v 91, BMW 525i e34 141 kW, e30 KABRIO a teď e39 528i Tiptronic FULL
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Já ho nemám, ani nemám tu možnost. Jen to řešil kámoš v Praze, za papír dával opravdu 5 tis., ale ještě litr za každej bod, čili celkem to měl za 12 + 5, tzn. 17 tis. A to má hodně dobré známé, vlastně to pro něj udělali kvůli osobním vztahům, kdyby to chtěl pro někoho jiného, tak má smůlu.Sid6.7 píše:Dám Ti 5000,- za ten papír.
- MattyX
a nejde to nahodou tak ze na dostaveni k prestupkove komisi se "nahodou" hodis marod ze se nemuzes dostavit atd atd (neschopenka) , oni ti vystavi dalsi termin , opet marod , a tak dale a tak dale az to bude rok co uz jeden z tech prestupku bude promlcen a pak by ti se ti meli vratit body , ma to ale podminku ze rok musis jezdit bez prestupku jinak je ti tenhle postup k nicemu , mozna sem vynechal nejaky detaily co by nekdo mohl doplnit , jen vim ze muj byvaly vedouci taky byl vybodovanej a resil to timto postupem....
Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8

- Jan Kučera
Tohle není špatnej nápad, jenže si myslím že v dnešním systému se semnou moc srat nebudou. Pokud si obsílku nevyzvedneš, nebo na to přest. řízení nepřijdeš tak to nabyde právní moci a seš v piči. POkud vím tek je to v mým zájmu to vyzvednout a na to přest. řízení se dostavit a nějak to řešit...MattyX píše:a nejde to nahodou tak ze na dostaveni k prestupkove komisi se "nahodou" hodis marod ze se nemuzes dostavit atd atd (neschopenka) , oni ti vystavi dalsi termin , opet marod , a tak dale a tak dale az to bude rok co uz jeden z tech prestupku bude promlcen a pak by ti se ti meli vratit body , ma to ale podminku ze rok musis jezdit bez prestupku jinak je ti tenhle postup k nicemu , mozna sem vynechal nejaky detaily co by nekdo mohl doplnit , jen vim ze muj byvaly vedouci taky byl vybodovanej a resil to timto postupem....
Tohle ne, jsem v registru a když si mě někde zastavěj a proklepnou si mě tak jim vyskočím jako "neřidič" a je jedno že mám ztracenej řidičák. Navíc jakožto řidič z povolání mám policajty každej tyden před autem.Jan Kučera píše:.....já bejt tebou tak ztratim asi řidičák....... je to sice blbý ale aspon nejaky řešení , i když way over hrana
body
Ahoj, možnost že se hodíš marod je docela fajn, ale tak maximálně na 2 měsíce. Daj ti předvolánku, nevyzvedneš a hned na to tě soud hodí do pátraní po pobytu do evidence pčr! A nechat se pak sebrat třeba v 5 ráno policajtama kůli dopisu a odtáhnout na obvodní oddělení je celkem trapas. Znám to dělám to každej den. A tam ti ten řidičák seberou stejnak.
Za druhý jakmile jsi měl 10 bodů nebo něco většího za 6 bodů ( crash se zraněním, červená atd...) nesmíš na školu smyku!
Existujou dva druhy neřidičů A. Ten co si vyzvedl poštu a řidičák mu vzali. Tudíž to nabylo právní moci a řízení nadále je trestný čin Maření soudního rozhodnutí!
B. Nevyzvedneš si poštu a do měsíce Jsi veden v evidenci pčr jako pán s platnou blokací řp - tudíž opět neřič. Zase mařenka! Ale máš řp fyzicky pořád v peněžence jelikož si ho neodevzdal. A navíc budeš v pátrankách kůli pobytu. Tzn. taky na prd.
Prostě jestli jsi řidič z povolání měl ses starat dřív a dělat vše pro to aby ses pořád držel pod deset bodů a hned si udělat školu smyku.
Jediný co ti poradím. Jdi tam. Nedělej problémy, vezmi si papíry od rodiny, děti daně, výpisy z práce. že děláš jen tam a tam. výpis z karty řidiče že nemáš žádnou bouračku nic. Pověz jim že jsi nikdy nedostal za výbavu nebo za technickej stav a vem si nějakýho lacinýho právníka a uhraješ to na minimální zákaz řízení a to je rok. Za půl žádáš o prominutí zbytku a šup zpět do cáry a hurá.
Za druhý jakmile jsi měl 10 bodů nebo něco většího za 6 bodů ( crash se zraněním, červená atd...) nesmíš na školu smyku!
Existujou dva druhy neřidičů A. Ten co si vyzvedl poštu a řidičák mu vzali. Tudíž to nabylo právní moci a řízení nadále je trestný čin Maření soudního rozhodnutí!
B. Nevyzvedneš si poštu a do měsíce Jsi veden v evidenci pčr jako pán s platnou blokací řp - tudíž opět neřič. Zase mařenka! Ale máš řp fyzicky pořád v peněžence jelikož si ho neodevzdal. A navíc budeš v pátrankách kůli pobytu. Tzn. taky na prd.
Prostě jestli jsi řidič z povolání měl ses starat dřív a dělat vše pro to aby ses pořád držel pod deset bodů a hned si udělat školu smyku.
Jediný co ti poradím. Jdi tam. Nedělej problémy, vezmi si papíry od rodiny, děti daně, výpisy z práce. že děláš jen tam a tam. výpis z karty řidiče že nemáš žádnou bouračku nic. Pověz jim že jsi nikdy nedostal za výbavu nebo za technickej stav a vem si nějakýho lacinýho právníka a uhraješ to na minimální zákaz řízení a to je rok. Za půl žádáš o prominutí zbytku a šup zpět do cáry a hurá.
E39 528it -------- E30 335iC, Opel vectra, Opel corsa, VW polo, E36 318i, E30 318Ci, Citroen AX
Re: body
Tomuhle říkám příspěvek do debaty. Prakticky všechno co jsi tu uvedl je mi už známo. Jediný co je poslední nadějí je to přestupkový řízení. Uhrát to, ukecat aby mi to nedali. A pokud vím tak je tam 1 rok, natvrdo bez možnosti zažádání si o noty po 6ti měsících. Jo já mám přestupky po pár bodech, žádný drogy, chlast, bouračky ... nic.Venelin píše:Ahoj, možnost že se hodíš marod je docela fajn, ale tak maximálně na 2 měsíce. Daj ti předvolánku, nevyzvedneš a hned na to tě soud hodí do pátraní po pobytu do evidence pčr! A nechat se pak sebrat třeba v 5 ráno policajtama kůli dopisu a odtáhnout na obvodní oddělení je celkem trapas. Znám to dělám to každej den. A tam ti ten řidičák seberou stejnak.
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jenže on si ji vyzvedne a řádně se omluví.Venelin píše:Daj ti předvolánku, nevyzvedneš a hned na to tě soud hodí do pátraní po pobytu do evidence pčr! A nechat ...
Holt řáděj chřipky, jednou je člověk nemocnej, potom je v zahraničí, to je prostě smůla, on by tam rád zašel. A omluvenka někam zapadla, když ji chtěl poslat, holt ji vždycky odeslal až na poslední chvíli, co se dá dělat, rok uběhl a nezvládlo se to

SAKRA, že by?Dan td píše:Jenže on si ji vyzvedne a řádně se omluví.Venelin píše:Daj ti předvolánku, nevyzvedneš a hned na to tě soud hodí do pátraní po pobytu do evidence pčr! A nechat ...
Holt řáděj chřipky, jednou je člověk nemocnej, potom je v zahraničí, to je prostě smůla, on by tam rád zašel. A omluvenka někam zapadla, když ji chtěl poslat, holt ji vždycky odeslal až na poslední chvíli, co se dá dělat, rok uběhl a nezvládlo se to
- MattyX
áno áno takto sem to myslelDan td píše:Jenže on si ji vyzvedne a řádně se omluví.Venelin píše:Daj ti předvolánku, nevyzvedneš a hned na to tě soud hodí do pátraní po pobytu do evidence pčr! A nechat ...

Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ

Aha, tak budu mít rok chřipku ale budu chodit normálně do práce .... To je slabýMattyX píše:áno áno takto sem to myslelDan td píše:Jenže on si ji vyzvedne a řádně se omluví.Venelin píše:Daj ti předvolánku, nevyzvedneš a hned na to tě soud hodí do pátraní po pobytu do evidence pčr! A nechat ...
Holt řáděj chřipky, jednou je člověk nemocnej, potom je v zahraničí, to je prostě smůla, on by tam rád zašel. A omluvenka někam zapadla, když ji chtěl poslat, holt ji vždycky odeslal až na poslední chvíli, co se dá dělat, rok uběhl a nezvládlo se topozvánku vyzvedneš ale omluvíš se... jak řekl Dan , chřipka je sviňa