A to nemluvim o tech panech a damach co uz to maji skoro za sebou a lezou ve spicce za volant.....
lidi.... :-(
lidi.... :-(
Je fakt smutny jak hafo lidi vykrikuje o ridicich BMW, ze to jsou vsechno vymastenci atd... Zacina me srat nejvic to jak nas hazi vsechny do jednoho pytle..... Neni to o nicem jinem nez o lidech, protoze i kdyz mam 15 let stary auto, tak je ve srovnani furt super, na jiny nemam a neni to vrak jenom kvuli tomu ze jsou novejsi
... Ale ty lidi..... V prospektu k novy jednicce je napsano: ,,Bezpečnost silnic neovlivnime. Muzeme vám však nabidnout bezpecny vuz." Tolik BMW o svych autech........
A to nemluvim o tech panech a damach co uz to maji skoro za sebou a lezou ve spicce za volant.....
Mmm kdekoli jezdim po vlastech ceskych i moravskych snazim se likvidovat nechvalnou povest brnenskych ridicu svzm chovanim na silnici .Napr pustim babrdli na prechode nebo nejakyho chudaka z vedlejsi kdyz vidim ze je tam fronta jak pras.. a dotycnej by si pockal. ---
nekteri reknou : je to Brnak ma Bawo a pustil me ..... bude mit dobro naladu aspon na chvilu
a treba taky nekoho pusti
DIT by sme se na tech silnicich bez kouska ohleduplnosti pozabijeli-- rika nas děda a myslim ze ma pravdu

nekteri reknou : je to Brnak ma Bawo a pustil me ..... bude mit dobro naladu aspon na chvilu
DIT by sme se na tech silnicich bez kouska ohleduplnosti pozabijeli-- rika nas děda a myslim ze ma pravdu
ex 325i Touring
320i
my phone 732/866610
320i
my phone 732/866610
Přesně tak, taky se snažim občas někomu udělat radost tim že ho pustim, necham mezeru, uhnu... Nepředjedu, neudělam myšku
Dělam si srandu (v druhé části) a dycky mě potěší když dotyčnej mávne, blikne apod. To si pak chvilku říkam že lidi nejsou zas tak špatný
. Ale pak pustim někoho kdo mi chce ukázat že sem nemusel, že by se tam stejně vmáčknul a s kvičejícíma gumama mě málem naboří, nebo nafoukaný (ať už starý, bo mladý) frajery v ochcávkách či fobiích který na mě kouknou zvrchu, řeknou si no proto a ani se nevohlídnou... Všechno je to individuální a ani s těma oktávkama a fabiema to vlastně nemyslim vážně. I když pokud bych počítal...
Ale co sem to chtěl...ani vlastně nevim, nějak sem odbočil. Ta hlava. Třeba si eště vzpomenu a napíšu to sem. (ale pozor, nededukujte podle sklerózy že sem jeden z těch pánů a dam "co už to maj skoro za sebou"
)
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
..to znam, zrovna asi pred tydnem sedim na zahradce s kamosema oni pijou pivo, ja fantu a najednou prijede e30 a zacne se otacet akorat u nasi zahradky a pri tom otaceni mu lehce zapiskali kola. U vedlejsiho stolu sedeli dva typkove ani ne stary a hned zacali: ty lidi co maj Bavoraky sou snad vsichni nemocny, meli by jim vsem vzit ridicaky a jak sme vsichni vymasteny atd. No muzu rict mit tam BMW, tak zajedu primo k nim a ukazu jim takovej burnout, ze by meli snad i duvod takovy kecy pronaset. Smula BMW sem nemel tak sem si aspon neodpustil par poznamek o Favoritech jedoucich znacne pomalu v levem pruhu dalnice a neco o tom ze presne takovy blbove pak nadavaj na strasne nebezpecny ridice BMW
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30JJ
Favorit jedouci v levem pruhu velmi zvolna zrychluje a predjizdi tahac ..... za Fackem fronta az do prd... - dyz sem toho skodovkare predjizdel tak si dedek pitomec jeste klepal na celo (pritom zezacatku me tam bez blinkru vjel z mezery mezi nakladaky - ja asi kolem kila 40 na tachu .....von asi 90 ,mel sem este dobrou naladu tak sem na neho ani neblikal a netroubil coz se neda rict o tech mongolech za mnou - stalo se vcera na dalnici Olomouc - Brno .........................
A pak, ze majitele Baworaku sou hovada

A pak, ze majitele Baworaku sou hovada
ex 325i Touring
320i
my phone 732/866610
320i
my phone 732/866610
DC uz nema Fobii? A to nebude mit uz jako zadny auto, kdyz Bavo prodava??Fx píše:Vsak jedno takovyhle facko bylo pricinou DCho Fabia "totalky"
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30sem se lek, to bych mu nepralFx píše:Ale ne, to se stalo pred rokem a "total" fabia byla za cca 190k opravena... Ale pricinou bylo taky nejaky favo
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30No mně to ani nějak neva, že majitelé Bmw maj takovou pověst jakou maj.. Spíš naopak.. Můj osobní názor je ten, že čím víc respektu člověk na silnici má, tím líp.. Vidim ten evidentní rozdíl když jedu s otcovym autem (japonec) a Bawem.. Zkrátka Bmw má samo o sobě respekt a to se mi líbí, jinak tu pověst vypatlanců za volantem občas sám potvrzuju i vyvracuju, podle nálady.. Často pouštim lidi na přechodech i auta z vedlejších silnic, ale když někdo dělá něco co se mi nelíbí tak dostane kapky.. Viz. např.dnes: D1 od Benešova, levej pruh plnej, pravej volnej, jedu v prostřednim a tam si to sere blbeček s mondeem cca 110 a do pravyho neuhne a neuhne, tak sem se mu s rozsvícenejma dálkovkama lepil cca 30cm za kufrem a pak s vytroubením pravym předjel..
No, sem se zas rozepsal
Zkrátka záleží na konkr.situaci 
No, sem se zas rozepsal
Naposledy upravil(a) Albert dne 19. 09. 2004 19:56, celkem upraveno 1 x.
jakoze mel uhnout vlevlo a ty ho v tom prostrednim predjet?Nevis ze tohle se nesmmi--predjizdi se tak ze predjizdeneho mas v pravo
omlouvam se jestlis me to blbe pochopil...
http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Lithophane a noční světla
No kdyby byl v levym tak bych moh předject prostřednim a měl ho vpravoWolferine píše:jakoze mel uhnout vlevlo a ty ho v tom prostrednim predjet?Nevis ze tohle se nesmmi--predjizdi se tak ze predjizdeneho mas v pravo
porad nechapu..asi mam blebo ruce...Albert píše:No kdyby byl v levym tak bych moh předject prostřednim a měl ho vpravoWolferine píše:jakoze mel uhnout vlevlo a ty ho v tom prostrednim predjet?Nevis ze tohle se nesmmi--predjizdi se tak ze predjizdeneho mas v pravo
omlouvam se jestlis me to blbe pochopil...Připadá mi že některý blbové pořád nepochopili k čemu sou na dálnici TŘI pruhy..
VLEVO--UPROSTRED--VPRAVO
kdyz by byl vlevo a ty uprostred tak je prece po tvoji leve ruce ne
http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Aha, muheheWolferine píše:porad nechapu..asi mam blebo ruce...Albert píše:No kdyby byl v levym tak bych moh předject prostřednim a měl ho vpravoWolferine píše:jakoze mel uhnout vlevlo a ty ho v tom prostrednim predjet?Nevis ze tohle se nesmmi--predjizdi se tak ze predjizdeneho mas v pravo
omlouvam se jestlis me to blbe pochopil...Připadá mi že některý blbové pořád nepochopili k čemu sou na dálnici TŘI pruhy..
VLEVO--UPROSTRED--VPRAVO
kdyz by byl vlevo a ty uprostred tak je prece po tvoji leve ruce ne
No ale podstatny je, ze pointu ste pochopili