UKRADENÁ E36
UKRADENÁ E36
Dneska v odpolední hodinách byla v Poděbradech ukradena E36 coupe v barvě mauritiusblau (tmavě modrá). 2,5 bezvanos automat. SPZ: 9S96426. Kdyby ji kdokoliv potkal volejte na číslo 606952089. Děkuji 

320i plastovej uloženej schnilej Brambor
325iC = in construction, zatím beze jména
325 iXAT
530iT
325iC = in construction, zatím beze jména
325 iXAT
530iT
36
Zdravim, tak páni ORGÁNI se činili a našli auto o cca 12 hodin později v Čelakovicích, tak tam s majitelem v 9 jedeme, jinak děkuju všem co měli snahu o nalezení ztraceného mazlika 

- Jech
- Kontaktovat uživatele:
Gratulace, předpokládám, že zloděje, který v tom seděl / jel nakonec pustili pro nedostatek důkazů že?
Nebo jim stačilo říct "jéé já se splet, mám podobný auto" ?
A doufej, že pokud se zloděj zranil, při páčení zámků nebo rozbíjení okna, nebudeš mu muset platit zdravotní újmu.
Dal bych sem smějícího smajla, ale ono to vlastně k smíchu vůbec není
Snad bude auto ok
.
Nebo jim stačilo říct "jéé já se splet, mám podobný auto" ?
A doufej, že pokud se zloděj zranil, při páčení zámků nebo rozbíjení okna, nebudeš mu muset platit zdravotní újmu.
Dal bych sem smějícího smajla, ale ono to vlastně k smíchu vůbec není

Snad bude auto ok

e46 330d, e46 325i cabrio, e46 320i LPG
ex E30 316i Touring, 14" BBS, jechuv-touring-316i-bbs-14-foto-3-6-2012-t74431.html
ex E30 316i Touring, 14" BBS, jechuv-touring-316i-bbs-14-foto-3-6-2012-t74431.html
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
-
36
Tak už jsme z výletu doma
auto krom vylámanejch zámků nic není. Kluk a holka byli totálně sesmažený!!!!
no co.
jinak ta holka měla v kabelce lepší vybavení jak KPZ (krabička poslední záchrany)
výbava obsahovala následující věci: 5 ks šroubováků, sada klíčů, jedny kleště, fet a kondom.
Po důkladném zjišťování pánů orgánů, tímto jim ještě jednou děkuji za mě i mého kamaráda (majitele auta), sme se dozvěděli, že slečna bydlí o vchod vedle než můj kamarád a auto si vyhlídli už před nějakou dobou. Jinak samotná akce proběhla asi takto: s ukradeným autem vjeli na dálnici, kde nabrali za litra benál
a pakračovali po starý do Prahy. Když přijeli do Čelakovic, tak v jednom úseku se hlavní stáčela do prava a z vedlejší jeli cajti. Místo aby fetky pokračovali plynule v jízdě, tak chtěli udělat dobré gesto a dát cajtům přednost (demence vítezí!!
) asi po půl minutě co obě auta stála a řidiči na sebe koukali se naše BMW rozjelo. Páni policisté začmuchali nějaké divné chování a náhodou je zastavili. Po prověření auta zjistili, že bylo asi před 4 hodinama nahláseno, jako kradené a osoby( pokud se jim dá tak říkat) zadrželi. Ty jim pak na stanici museli nachcat do kelímku a chlápek se po ,, důrazném" výslechu přiznal že to auto ukradl. Jinak také děkuji všem svatým, že stáli při našem BMW a že to ty dementi neomotali kolem nějakého stromu. Přecejenom to je m50b25.... No doufám že to není jediný šťastný konec s navrácením našich mazliků.
Jinak lepší sestavu policajtů sem asi neviděl!!! Byli fakt ochotný a vstřícný, kéž by jich bylo víc takových.
Ps: předem se omlouvám za hrubky v textu, ale pochopte že celej den lítání po okolí a shánění auta dá zabrat. A navíc je půl 3 ráno.

Jinak lepší sestavu policajtů sem asi neviděl!!! Byli fakt ochotný a vstřícný, kéž by jich bylo víc takových.
Ps: předem se omlouvám za hrubky v textu, ale pochopte že celej den lítání po okolí a shánění auta dá zabrat. A navíc je půl 3 ráno.

-